- 7 Mayıs 2013
- 198
- 67
- 73
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Eşin olmadan nasıl olacak yani eşininde bazı testler vermesi gerekmeyecek mi? Yani genelde ikili olarak görüşme yapılıyor ama ön görüşmeler bilemedim(
eşim ilk görüşmeye gelir. testlerini falan verir. sonra iğne aşamasında daha gelmez artık. benimkiler uzun protokol oluyo. yumurta toplama günü de gelir eşim sonra transfere kadar kalır ondan sonrada beraber döneriz. ama onca yolu nası gelirim bilmiyorum. aklım o kadar karışık ki nasıl olacak diye ama rabbim büyük bi kolaylık verecek inşallah
Aynen canım Allahım yardım eder inşallah.. Uçakla gelme şansın yokmu otobüsle sürer baya. özellikle transfer sonrası otobüs yolculuğu iyi olmayabilir çok sarsmamalı seni
uçak var bulunduğum şehirde. eşimde uçakla gel git diyo ama ben çok korkuyorum uçaktan. aslında bindim hemde kaç defa ama zorunluluktan bindim. bakalım mecburen transferden sonra uçakla gelirim. hem bakalım doktorlar ne dicek. arabamız var ama eşim arabayla gelmez istanbula. bakalım ya. bi gidip ön görüşme yapsaydım sonrasını artık düşünürüm
Şimdiden hayırlı olsun canım tedavin :)) umarım bunca eziyet, sıkıntı gelip gitmeler mutlu sona ulaştırır seni ve herkesi.. Seni takipteyiz yaz lütfen :)) Rabbim herkesin yardımcısı olsun öpüyorum çok..
Kızlar çok mutluyum çoooookkkkk.... Test sonucum 109 çıktı yani hamileyim :)) Allahım şükürler olsun yarabbim.. öğlenden beri ağla ağla gözümde yaş kalmadı. ne yazcam nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok mutluyum işte. elimde değil sürekli ağlıyorum.. Sonunda dualarım kabul oldu Rabbim herkese nasip etsin. Allah Bahçeci ekibinden razı olsun inşallahhh........
Kızlar çok mutluyum çoooookkkkk.... Test sonucum 109 çıktı yani hamileyim :)) Allahım şükürler olsun yarabbim.. öğlenden beri ağla ağla gözümde yaş kalmadı. ne yazcam nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok mutluyum işte. elimde değil sürekli ağlıyorum.. Sonunda dualarım kabul oldu Rabbim herkese nasip etsin. Allah Bahçeci ekibinden razı olsun inşallahhh........
Canım nasılsın? Sonucunun negatif olmasına çok üzüldük bizde biliyorsun.. Ama bize yazmayı bıraktın( bizim burda olmamızdaki amaç paylaşmak dertleşmek.. En yakınımıza bile anlatamadıklarımızı anlatmak.. Mesela benim eşimin ameliyatını kimseler bilmedi.. Onun o halini hep sizlere yazdım. Elimden geldiğince bende yazmaya çalışıyorum her zaman giremiyor insan sürekli burda vakit geçiremiyoruz ama ne bileyim ben sizleri kendime yakın hissediyorum. BEni sizler anlıyorsunuz gibi düşünüyorum sende susma lütfen dök içini (
Günaydın canım gözünaydın arkadaşım :))
Benimde bugün öğleden sonra transferim var inşallah bende senin gibi hamilelik haberi verebilirim(
canım ben şu an beklemedeyim en yakın zamanda kendimi toplayacağımı umuyorum ve tekrar deniycem allahın izniyle anne olmayı çok istiyorum ama şu an eşim çok üzgün konuşmak bile istemiyo bu konuyo umut ediyosun olmuyo tabiki rabbimizin takdiri bizim elimizden geleni yaptık tedbir bizden takdir allahtan yani ::) bu arda sen nasılsın tedavin başladımı
Canım normalde başlamamız lazımdı ama rahimde biraz kalınlaşma olmuş şimdi bi hap kullanıyorum rahim duvarı normale dönünce geçicez inşşş. Benim yol uzun görünüyor( yoksa haziranda başlıcaktık ama kaldı (
üzülme tatlım herşeyin hayırlısını dile allah'tan inşallah güzel haberlerini seninde alıcaz arkadaşım
Canım nasılsın? Sonucunun negatif olmasına çok üzüldük bizde biliyorsun.. Ama bize yazmayı bıraktın( bizim burda olmamızdaki amaç paylaşmak dertleşmek.. En yakınımıza bile anlatamadıklarımızı anlatmak.. Mesela benim eşimin ameliyatını kimseler bilmedi.. Onun o halini hep sizlere yazdım. Elimden geldiğince bende yazmaya çalışıyorum her zaman giremiyor insan sürekli burda vakit geçiremiyoruz ama ne bileyim ben sizleri kendime yakın hissediyorum. BEni sizler anlıyorsunuz gibi düşünüyorum sende susma lütfen dök içini (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?