Merhaba, test sonucum negatif malesef.Yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.10 gun boyunca tum hamilelik belirtilerini yaşadım, ancak 11.gun birdenbire tum belirtiler kayboldu.Bebeklerim tutunamadı malesef.Çok umutluydum 2 embriyo oldugu icin.Mustafa Bahçecinin hastasıydım.İlk deneme olumsuz oldu.Şimdi moralmen çökmüş durumdayım.Açıkçası neden olmadıgını çok merak ediyorum.Bazı testler yapılması gerekiyormuş.2. denemesini yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Doktorla görüşmemiz 19 haziranda.ozamana kadar araştırma yapmak istiyorum.Bir kere hiç sorun yokken neden sadece 6 yumurta oluştu.Acaba yanlıs ilac tedavisi mi uygulandı?Anlayacağınız kafam karmakarışık.En az 2 ay denemeyi düşünmüyorum.2. denemeyi yapan arkadaşlar bana yardım edin lutfen.
Öncelikle çok geçmiş olsun(
Canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde ilk deneme negatifti ama çok şükür ikincide hamile kaldım. Peki açıklama yapılmadımı sana? Ayrıca oluşan yumurta sayısı senin yumurta rezervinle ilgili. Bide yumurta için yaş önemli sen kaç yaşındasın canım?
Eğer herşey normal iken tutmuyorsa ve bu peşpeşe olmuşsa PGD yöntemi falan uygulanıyor. Onun dışında genetik test yapılıyor acaba farklı rahatsızlıktan yada genetik bi durumdan mı tutmuyor diye. Bunları doktorunla konuşman lazım canım ama bana yapılmadı.
Dediğin gibi bi müddet ara ver ve mümkünse kendini düşünüp düşünüp yıpratma lütfen. Unutma stres bu tedavinin en büyük düşmanı.
Dualarım hepinizle arkadaşlar. Bu zorlu yolda Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor ben yaşadım biliyorum
32 yaşındayım cnm.Biz de tek sorun morfolojiydi.Daha önce 1 aşılama denedik.onda 4 gunde cok dusuk dozla bile 2 yumurta oluşmuştu.Ama bunda oyle olmadı.Kromozom sayımı ve kandaki pıhtılaşma derecesine bakılması gerekiyormuş.Ben bu testleri yapmadan 2.yi düşünmüyorum.Mustafa Beyle henuz görüşmedik.Siz 2 denemenizi de aynı yerde mi yaptınız?
Kızlar opu işleminde tamamen uyutuluyor musunuz? Anestezi uzmanı nasıl? Opu ve embriyo transferi işlemlerine kimler giriyor? Biraz bilgi verir misiniz? Merak ediyorum da :44:
Merhaba kızlar
Benim eşim tedaviye yanaşmıyordu. Onca kavga gürültü küs barış bi hal aldık :))
ama sonunda eşimde olumlu yaklaşımlar olmaya başladı :)) bu yüzden biraz mutluyum umarım fikri değişmez. sadece tamam ama beni sıkma ne zaman gideceğimize ben karar vercem dedi. Artık kafasında neyin planını yapıyor bilmiyorum. Ama inanın çok korkuyorum vazgeçecek diye.. sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ne bileyim yaa valla eşim yüzünden kafayı yedim ben daha
Merhaba kızlar
ama sonunda eşimde olumlu yaklaşımlar olmaya başladı :)) bu yüzden biraz mutluyum umarım fikri değişmez. sadece tamam ama beni sıkma ne zaman gideceğimize ben karar vercem dedi. Artık kafasında neyin planını yapıyor bilmiyorum. Ama inanın çok korkuyorum vazgeçecek diye.. sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ne bileyim yaa valla eşim yüzünden kafayı yedim ben daha
günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk
Merhaba kızlar
günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk
kızlar az önce aradılar beni 8 yumurtam döllenmiş bana iyi gibi geldi sizce de bu rakam iyi mi????
kızlar mrb. bende 1 tane tüp bebek yaptırdım nisan ayında ama sonuç negatif. yeniden ve bahçeci tüp bebek merkeziyle devam etmek istiyorum. maddi manevi biraz toparlanıp gidelim diyoruz. ama ne zaman olur bilmiyorum. bebeği olan herkesi tebrik ediyorum.
aykiz bence 8 yumurta herhangi bir sorunu olmayan kadın için normal bi sayı benim doktorum böle demişti. ama tabi bu döllenen yumurtaların ne kadar dayanıp dayanmayacağı çok önemli. inşallah en az 5 tanesi kalır diyorum. ve inşallah 1. kalite olurlar. sende hamile kalabilirsin
merhaba, test sonucum negatif malesef.yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.10 gun boyunca tum hamilelik belirtilerini yaşadım, ancak 11.gun birdenbire tum belirtiler kayboldu.bebeklerim tutunamadı malesef.çok umutluydum 2 embriyo oldugu icin.mustafa bahçecinin hastasıydım.ilk deneme olumsuz oldu.şimdi moralmen çökmüş durumdayım.açıkçası neden olmadıgını çok merak ediyorum.bazı testler yapılması gerekiyormuş.2. Denemesini yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Doktorla görüşmemiz 19 haziranda.ozamana kadar araştırma yapmak istiyorum.bir kere hiç sorun yokken neden sadece 6 yumurta oluştu.acaba yanlıs ilac tedavisi mi uygulandı?anlayacağınız kafam karmakarışık.en az 2 ay denemeyi düşünmüyorum.2. Denemeyi yapan arkadaşlar bana yardım edin lutfen.
merhaba pieces sorun olmamsı sanırım tutması için yeterli gelmiyo ben 2 kez denedim nasip olmadıktan sonra olmuyo sanırım mustafa beyle görüş bence öncelikle sonra eşinle birlikte kararınızı verirsiniz inşallah üzülme diycem ama üzülmemek insanın elinde değil ben mesela cevremde kimse bilmedği için neşeli gibi davranıyorum ama bilenlere tembih etmiş eşim açmayın konuşmayın demiş yanlız kalınca anlıyo insan ii deilim aslında ama sanki bu bağımlılık gibi olmadığını öğreniyor ve bir daha yaptırmayı düşünüyosun bende 3. Yu deniycem allahın izniyle ama daha çok yeni bekliyorum en uygun zamanda yaptırıcam inşallah sende yakında güzel haberler alır ve bebeğine kavuşursun inşallaharkadaşım32 yaşındayım cnm.biz de tek sorun morfolojiydi.daha önce 1 aşılama denedik.onda 4 gunde cok dusuk dozla bile 2 yumurta oluşmuştu.ama bunda oyle olmadı.kromozom sayımı ve kandaki pıhtılaşma derecesine bakılması gerekiyormuş.ben bu testleri yapmadan 2.yi düşünmüyorum.mustafa beyle henuz görüşmedik.siz 2 denemenizi de aynı yerde mi yaptınız?
bence eşinin üzerine pek gitme doktora gittiğinizde herşey bir anda olacak merak etme ve o ne olduğunu anlamadan umarım yavrunuza kavuşursunuzmerhaba kızlar
benim eşim tedaviye yanaşmıyordu. Onca kavga gürültü küs barış bi hal aldık :))
ama sonunda eşimde olumlu yaklaşımlar olmaya başladı :)) bu yüzden biraz mutluyum umarım fikri değişmez. Sadece tamam ama beni sıkma ne zaman gideceğimize ben karar vercem dedi. Artık kafasında neyin planını yapıyor bilmiyorum. Ama inanın çok korkuyorum vazgeçecek diye.. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ne bileyim yaa valla eşim yüzünden kafayı yedim ben daha
hadı yumut güzl haberler ver bizegünaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk
kızlar mrb. Bende 1 tane tüp bebek yaptırdım nisan ayında ama sonuç negatif. Yeniden ve bahçeci tüp bebek merkeziyle devam etmek istiyorum. Maddi manevi biraz toparlanıp gidelim diyoruz. Ama ne zaman olur bilmiyorum. Bebeği olan herkesi tebrik ediyorum.
Aykiz bence 8 yumurta herhangi bir sorunu olmayan kadın için normal bi sayı benim doktorum böle demişti. Ama tabi bu döllenen yumurtaların ne kadar dayanıp dayanmayacağı çok önemli. Inşallah en az 5 tanesi kalır diyorum. Ve inşallah 1. Kalite olurlar. Sende hamile kalabilirsin
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah.. Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin ve sorun neydi acaba tabi anlatmak istersen bizlere dinleriz her zaman :))
ben 30 yaşındayım canım. 3 senelik evliyim ama 13 aydır falan bebek istiyoruz ondan önce korunduk. benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az olduğu için tüp bebek yaptırdık. bende allaha şükürler olsun bi sorun yok. ilk tüp bebeğimizi kayseride yaptırdık ama keşke oraya onca parayı dökmeden bahçeciye gitseydim. ama nasip kısmet böyleymiş işte. o para öyle gidecekti. açıkçası çok üzülmüyorum ama tabiki ikincisini sağlam bi yerde yaptırmak istiyorum. daha yeni yaptırdım zaten nisan ayında. o yüzden hem madden hemde manen dinlenip, toparlanıp tekrar başlamak istiyorum. bahçeciye gitmeye dün karar verdim. biraz zor olacak ama gideceğim aklıma koydum. istanbul dışından gelmek zor olacak. kalacağım yer yok. bunları ayarlayıp gelmem lazım. bu sayfayıda dünden beri ilk sayfadan itibaren okudum. benim gibi ne çok insan varmış diyorum. okurkende umutlanıyorum. kurban olduğum rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin. bunca emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah.
senin hikayeni de okudum şükürler olsun hamilesin darısı da inşallah bize olur diyorum.şimdi de yumut bi haber versin diye bekliyoruz umarım onunda pozitif olur da bunca emeği boşa gitmez.
Merhaba canım hoşgeldin :))
İnşallah bi sonraki denemen pozitif olur ve Bahçeci sana uğur getirir arkadaşım... Aynen dediğin gibi maddi manevi insan çok yıpranıyor.. Ancak tüp bebekte laboratuvar, teknoloji, embriyolog falan çok çok önemli.. onlar işin mutfağı ve Bahçecide bu konuda çok başarılı.
Kalacak yer yani akraba tanıdık falan yoksa genelde otellerde kalıyorlar ve hastanenin anlaşmalı olduğu yerler var. Ben bilmiyorum istanbulda olduğum için ama gelip otelde kalanlar var. hatta merkezi ara sor istersen fiyatları falan
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim. merkezi aradım ama sadece tüp bebek fiyatlarını sordum kalacak yeri napacam bilmiyorum ama ben memurum ve kendi kurumumun istanbulda misafirhanesi var oralarda kalırım artık diyorum. en kötüsü eşim benimle gelemeyecek işi dolayısıyle. o yüzden tek başıma altından kalkmayı deneyecem bakalım. allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?