Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Öncelikle çok geçmiş olsun (

Canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde ilk deneme negatifti ama çok şükür ikincide hamile kaldım. Peki açıklama yapılmadımı sana? Ayrıca oluşan yumurta sayısı senin yumurta rezervinle ilgili. Bide yumurta için yaş önemli sen kaç yaşındasın canım?
Eğer herşey normal iken tutmuyorsa ve bu peşpeşe olmuşsa PGD yöntemi falan uygulanıyor. Onun dışında genetik test yapılıyor acaba farklı rahatsızlıktan yada genetik bi durumdan mı tutmuyor diye. Bunları doktorunla konuşman lazım canım ama bana yapılmadı.

Dediğin gibi bi müddet ara ver ve mümkünse kendini düşünüp düşünüp yıpratma lütfen. Unutma stres bu tedavinin en büyük düşmanı.
Dualarım hepinizle arkadaşlar. Bu zorlu yolda Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor ben yaşadım biliyorum

32 yaşındayım cnm.Biz de tek sorun morfolojiydi.Daha önce 1 aşılama denedik.onda 4 gunde cok dusuk dozla bile 2 yumurta oluşmuştu.Ama bunda oyle olmadı.Kromozom sayımı ve kandaki pıhtılaşma derecesine bakılması gerekiyormuş.Ben bu testleri yapmadan 2.yi düşünmüyorum.Mustafa Beyle henuz görüşmedik.Siz 2 denemenizi de aynı yerde mi yaptınız?

günaydın canım,
Ben Ankarada yaşıyorum. ilk denememi Ankarada özel bi hastanede yapmıştık ama olmadı. İstanbulda akrabalar var onlar Bahçeciyi söylediler bizde araştırdık falan ikinci denemeyi İstanbulda yaptırdık ve tuttu çok şükür. Bence sen doktorunla önce bir görüş, bu testlerden bahset ki onlar zaten uygun görürse isterler diye düşünüyorum ama için rahat etsin sen sor. Sonrada ne zaman istersen o zaman dene önemli olan senin kendini hazır hissetmen... lütfen stres yapmamaya gayret göster, olumlu ol inşallah güzel sonuç alırsın. Şu konuda için rahat olsun gerçekten başarılı, iyi bi ekibi olan merkezdesin :))

Kızlar opu işleminde tamamen uyutuluyor musunuz? Anestezi uzmanı nasıl? Opu ve embriyo transferi işlemlerine kimler giriyor? Biraz bilgi verir misiniz? Merak ediyorum da :44:

pembecim selam,

Opu işleminde tamamen uyutuluyorsun canım genel anestezi alıyorsun çünkü.. ama sen bişey hissetmiyosun merak etme rahat )

İşleme doktor, hemşire, embriyolog ve anestezi uzmanı giriyor canım yani bende öyle oldu :)) hepsi çok motive ettiler beni sağolsunlar konuşuyorduk bi anda uyumuşum gerisini hatırlamıyorum :)))

Merhaba kızlar

Benim eşim tedaviye yanaşmıyordu. Onca kavga gürültü küs barış bi hal aldık :))

ama sonunda eşimde olumlu yaklaşımlar olmaya başladı :)) bu yüzden biraz mutluyum umarım fikri değişmez. sadece tamam ama beni sıkma ne zaman gideceğimize ben karar vercem dedi. Artık kafasında neyin planını yapıyor bilmiyorum. Ama inanın çok korkuyorum vazgeçecek diye.. sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ne bileyim yaa valla eşim yüzünden kafayı yedim ben daha

selam canım.. Tedirginliğini anlayabiliyorum bu şekilde olan arkadaşlar var maalesef ( yapacağın en önemli şey eşine destek olmak ve üzerine fazla gitmemek.. Bizlerin çenesi pek susmaz bilirsin, işte ona hakim olmamız lazım :)) Bak ne güzel tamam demiş bırak tedavi zamanına o karar versin. Kendini maddi manevi hazır hissedince belki başlayacak ben bilemem tabi.
Ancak erkekler bu süreçte çok hassas oluyorlar bunu unutma canım onun en büyük desteği ve tesellisi sen olacaksın.

merhaba akgol,

Bu tür durumlar tüp bebek tedavilerinde maalesef çok yaşanıyor. Özellikle erkekler çok hassas oluyorlar. Çünkü onlar bizim gibi değiller. Bizler arkadaşımızla, kardeşimizle, annemizle yada bak forumda bile yazıp konuşup rahatlıyoruz. Ama erkekler öyle değiller.kimseye bu durumu anlatamazlar helede sorun erkek kaynaklı ise ( ben kendi eşimden biliyorum tedavi konusunda hiç zorluk çıkarmadı bana Allah razı olsun kabul etti ama tese ameliyatı olması gerekti günlerce suratı asık gezdi. kendi kendini suçladı benden dolayı olmuyor dercesine... ben anlıyordum onu ve o konuşmadan ben konuşup onu üzüp sıkmıyordum.. sende öyle yap onlar için kolay değil inanki ... Bak huyuna suyuna git zamanla herşey düzelecek Allahın izniyle...

günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk

merhaba arkadaşım,

Rabbim gönlüne göre versin inşallah... Sen üzerine gitmemeye çalış nolur.. erkekler öyle daha farklı yaklaşıyorlar herşeye.. bi müddet sakin ol ve konuyu hiç açma derim. O da sendeki mutsuzluğu farkedecektir. vardır elbet düşündüğü şeyler bizler nasıl anne olmak istiyorsak onlarda baba olmayı istiyodur dediğim gibi sakin ol, üzerine gitme ve çok çene yapma sakın :)) biraz zamana bırakmayı dene

kızlar mrb. bende 1 tane tüp bebek yaptırdım nisan ayında ama sonuç negatif. yeniden ve bahçeci tüp bebek merkeziyle devam etmek istiyorum. maddi manevi biraz toparlanıp gidelim diyoruz. ama ne zaman olur bilmiyorum. bebeği olan herkesi tebrik ediyorum.
aykiz bence 8 yumurta herhangi bir sorunu olmayan kadın için normal bi sayı benim doktorum böle demişti. ama tabi bu döllenen yumurtaların ne kadar dayanıp dayanmayacağı çok önemli. inşallah en az 5 tanesi kalır diyorum. ve inşallah 1. kalite olurlar. sende hamile kalabilirsin

günaydın kızlar, bugün 30 mayıs test günüm şimdi eşimle hastaneye gitcez kan vermeye sonucu alır almaz yazcam size çok heyecanlıyım çoookkkk

dualarımız seninle inşallah güzel haberleryazarsın sabırsızlık bekliyoruz seni

kızlar az önce aradılar beni 8 yumurtam döllenmiş bana iyi gibi geldi sizce de bu rakam iyi mi????

Bence iyi bir rakam canım. İnşallah 5. güne kadar dayanırlar ve blast transferin olur.. Transfer gününe kadar kaç tanesinin dayanacağı önemli inşallah hepsi sağ salim kalırlar

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah.. Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin ve sorun neydi acaba tabi anlatmak istersen bizlere dinleriz her zaman :))

merhaba pieces sorun olmamsı sanırım tutması için yeterli gelmiyo ben 2 kez denedim nasip olmadıktan sonra olmuyo sanırım mustafa beyle görüş bence öncelikle sonra eşinle birlikte kararınızı verirsiniz inşallah üzülme diycem ama üzülmemek insanın elinde değil ben mesela cevremde kimse bilmedği için neşeli gibi davranıyorum ama bilenlere tembih etmiş eşim açmayın konuşmayın demiş yanlız kalınca anlıyo insan ii deilim aslında ama sanki bu bağımlılık gibi olmadığını öğreniyor ve bir daha yaptırmayı düşünüyosun bende 3. Yu deniycem allahın izniyle ama daha çok yeni bekliyorum en uygun zamanda yaptırıcam inşallah sende yakında güzel haberler alır ve bebeğine kavuşursun inşallaharkadaşım
bence eşinin üzerine pek gitme doktora gittiğinizde herşey bir anda olacak merak etme ve o ne olduğunu anlamadan umarım yavrunuza kavuşursunuz
hadı yumut güzl haberler ver bize

hayırlısı olsun ecem rabbim en yakında bizlerinde kuçaklarını doldursun evlat sevgisini rabbim hepize yaştsın inşallah

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah.. Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin ve sorun neydi acaba tabi anlatmak istersen bizlere dinleriz her zaman :))

ben 30 yaşındayım canım. 3 senelik evliyim ama 13 aydır falan bebek istiyoruz ondan önce korunduk. benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az olduğu için tüp bebek yaptırdık. bende allaha şükürler olsun bi sorun yok. ilk tüp bebeğimizi kayseride yaptırdık ama keşke oraya onca parayı dökmeden bahçeciye gitseydim. ama nasip kısmet böyleymiş işte. o para öyle gidecekti. açıkçası çok üzülmüyorum ama tabiki ikincisini sağlam bi yerde yaptırmak istiyorum. daha yeni yaptırdım zaten nisan ayında. o yüzden hem madden hemde manen dinlenip, toparlanıp tekrar başlamak istiyorum. bahçeciye gitmeye dün karar verdim. biraz zor olacak ama gideceğim aklıma koydum. istanbul dışından gelmek zor olacak. kalacağım yer yok. bunları ayarlayıp gelmem lazım. bu sayfayıda dünden beri ilk sayfadan itibaren okudum. benim gibi ne çok insan varmış diyorum. okurkende umutlanıyorum. kurban olduğum rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin. bunca emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah.
senin hikayeni de okudum şükürler olsun hamilesin darısı da inşallah bize olur diyorum.şimdi de yumut bi haber versin diye bekliyoruz umarım onunda pozitif olur da bunca emeği boşa gitmez.

Merhaba canım hoşgeldin :))

İnşallah bi sonraki denemen pozitif olur ve Bahçeci sana uğur getirir arkadaşım... Aynen dediğin gibi maddi manevi insan çok yıpranıyor.. Ancak tüp bebekte laboratuvar, teknoloji, embriyolog falan çok çok önemli.. onlar işin mutfağı ve Bahçecide bu konuda çok başarılı.
Kalacak yer yani akraba tanıdık falan yoksa genelde otellerde kalıyorlar ve hastanenin anlaşmalı olduğu yerler var. Ben bilmiyorum istanbulda olduğum için ama gelip otelde kalanlar var. hatta merkezi ara sor istersen fiyatları falan

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim. merkezi aradım ama sadece tüp bebek fiyatlarını sordum kalacak yeri napacam bilmiyorum ama ben memurum ve kendi kurumumun istanbulda misafirhanesi var oralarda kalırım artık diyorum. en kötüsü eşim benimle gelemeyecek işi dolayısıyle. o yüzden tek başıma altından kalkmayı deneyecem bakalım. allah yardımcım olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Eşin olmadan nasıl olacak yani eşininde bazı testler vermesi gerekmeyecek mi? Yani genelde ikili olarak görüşme yapılıyor ama ön görüşmeler bilemedim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…