merhaba pembbe nasıl gidiyor
toparladın mı kendini?
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun
Günaydın canım seninde ve tüm kızların kandili mübarek olsun ve Allahım bu güzel günde herkesin tüm dualarını kabul etsin inşallah... Ayrıca ülkemize birlik ve bütünlük versin şu kaos ortamı bi an önce son bulsun ben çok üzülüyorum gerçekten artık kimsenin canı yanmasın(((
geçmiş olsun canım ciddi bişi yok inşallah aman kendine dikkat et ... bu arada iiyi olmana çok sevindim)))) bende iyi sayılırım ama her tedavi sonrası başka problemle karşılaşıyoruz....buda tedavinin üstüne tuz biber oluyo....merhaba nurcanan parmağımı blendra kaptırdıktan sonra vallaha aklım başıma geldi canımiyiyim allaha bin şükür sen nasılsın bu akşam dua edicem ben ve benim gibi bebeği olmayan tüm arkadaşlarıma rabbim dularımzı kabul eder inşallah
geçmiş olsun canım ciddi bişi yok inşallah aman kendine dikkat et ... bu arada iyi olmana çok sevindim)))) bende iyi sayılırım ama her tedavi sonrası başka problemle karşılaşıyoruz....buda tedavinin üstüne tuz biber oluyo....((((ALLLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN)))))
saol tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
HERKESE HAYIRLI KANDİLLLERRR...arkadaşlar biririmize dua edelim inşallah...
çok şükür canım iyiyim beklemedeyim hala. Histereskopiden sonra geçemedik tüp bebeğe yani Güvenç bey öyle istedi. Bi dahaki muayenede bakcak rahimin durumuna göre karar vercez inşallah. Hayırlısı olsun elden gelen bişey yok
hayırlısı olsun canım senin kaçındı denemende histereskopi yapıldı kaç yaşındaydın
çok şükür canım iyiyim beklemedeyim hala. Histereskopiden sonra geçemedik tüp bebeğe yani Güvenç bey öyle istedi. Bi dahaki muayenede bakcak rahimin durumuna göre karar vercez inşallah. Hayırlısı olsun elden gelen bişey yok
hayırlısı olsun canım senin kaçındı denemende histereskopi yapıldı kaç yaşındaydın
benim daha ilk denemem olcak canım. 2 aşılamam var ve 35 yaşındayım. Bahçeciye gelince rahimde polip göründü o alınmazsa gebelik olmaz diye histereskopi istendi 2 ay olcak nerdeyse histereskopi olalı ama geçemedik daha(
benim daha ilk denemem olcak canım. 2 aşılamam var ve 35 yaşındayım. Bahçeciye gelince rahimde polip göründü o alınmazsa gebelik olmaz diye histereskopi istendi 2 ay olcak nerdeyse histereskopi olalı ama geçemedik daha(
benimde olabilirsin histereskopi ondan sordum ama bende öyle bişey yok geçersin canım ne zamn hayırlısıysa o zaman olsun inşallah seninde haberlerini burdan okuycaz inşallah
Allah razı olsun arkadaşım seninde kandilin mübarek olsun. Sen ne durumdasın tedavin ne aşamada yani
teşekkür ederim canım 3 dikiş attılar onla yırttım yani:)ama koptu sandım korktum allahtan öle bişey olmadı bende senin iyi olmana sevindim insan ilk tüp bebek tedavisinde olmayınca daha çok üzülüyor sanırm diğerlerini olmayacağını düşünerek gidiyo belkide iyi olmak zorundayız yapacak bişeyimiz yok ve umutla yavrumuzu bekliyoruz işte ben bu tedaviden önce inanın tüp bebekle hemen hamile kalıcağını sanıyodum :)cahillikmiş sanırım
doktoromu aramdım canım anlamdığım ne biliyormusun hamile kalmana bir engel yok sorunsuzsun en iyi kalite embriyo tarnsfer ediliyo rahim çok ii sorunsuz ama neden olmuyo ben bunu anlamıyorum benim bahceci serüvenim burda bitti inancımı yitirdim kimsede hamilemisin deilmisin diede aryıp sormadı ilkinde ben arayıp sölemiştim değilim die inan ben şu an bi boşluktayım içime bişey oturmuş gibi ilk gün çok ağladım şuan mutsuzluğumu tarif edemem bi rüdaydım uyanmışım gibi :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))
HERKESE HAYIRLI KANDİLLLERRR...arkadaşlar biririmize dua edelim inşallah...
canım çok geçmmiş olsun böyle olunca bizlerde üzülüyorz benim de ilk tedavimde böyle olmuştu arayıp sormak akıllarına bile gelmiyor bahçecide doktorun kimdi acaba üzülme inşallah ileride olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?