Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba, haziranın 3. haftası 2.tedavime başlayacağım ama hala nerede başlayacağıma karar veremedim Tedavi süreci hakkında bilgi verebilirmisiniz. İğneler döneminde kaç kere gidiyorsunuz, kaç kere kan veriliyor. Kısa açıklamalar yaparsanız çok memnun olurum. Hafta sonu randevu almayı düşünüyorum.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun

merhaba pembbe nasıl gidiyor
toparladın mı kendini?

merhaba nurcanan parmağımı blendra kaptırdıktan sonra vallaha aklım başıma geldi canım iyiyim allaha bin şükür sen nasılsın bu akşam dua edicem ben ve benim gibi bebeği olmayan tüm arkadaşlarıma rabbim dularımzı kabul eder inşallah

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun

Günaydın canım seninde ve tüm kızların kandili mübarek olsun ve Allahım bu güzel günde herkesin tüm dualarını kabul etsin inşallah... Ayrıca ülkemize birlik ve bütünlük versin şu kaos ortamı bi an önce son bulsun ben çok üzülüyorum gerçekten artık kimsenin canı yanmasın (((

saol tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor

geçmiş olsun canım ciddi bişi yok inşallah aman kendine dikkat et ... bu arada iiyi olmana çok sevindim)))) bende iyi sayılırım ama her tedavi sonrası başka problemle karşılaşıyoruz....buda tedavinin üstüne tuz biber oluyo.... ((((ALLLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN)))))

teşekkür ederim canım 3 dikiş attılar onla yırttım yani:)ama koptu sandım korktum allahtan öle bişey olmadı bende senin iyi olmana sevindim insan ilk tüp bebek tedavisinde olmayınca daha çok üzülüyor sanırm diğerlerini olmayacağını düşünerek gidiyo belkide iyi olmak zorundayız yapacak bişeyimiz yok ve umutla yavrumuzu bekliyoruz işte ben bu tedaviden önce inanın tüp bebekle hemen hamile kalıcağını sanıyodum :)cahillikmiş sanırım

Son düzenleme:
saol tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor

çok şükür canım iyiyim beklemedeyim hala. Histereskopiden sonra geçemedik tüp bebeğe yani Güvenç bey öyle istedi. Bi dahaki muayenede bakcak rahimin durumuna göre karar vercez inşallah. Hayırlısı olsun elden gelen bişey yok

HERKESE HAYIRLI KANDİLLLERRR...arkadaşlar biririmize dua edelim inşallah...

Allah razı olsun arkadaşım seninde kandilin mübarek olsun. Sen ne durumdasın tedavin ne aşamada yani

benim mayısta tedavi oldum 3.üncü denememdi malesef olmadı.. şimdilik beklemedeyim... drum acele etmeyelim dedi ramazanı atlatıp ondan sunra başlıycam.. bakalım hayırlısı rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder inşallah :26::26:

gerçekten öyle ilk tesdavimde tuttuğuna okadar emindimki negatifi görünce şok olmuştum hatta hemşireye tekrar test yapın yanlışlık vardır demişim.. artık alıştım bunda tutmayaçak diyerek tedavi oldum neticede de öyle oldu... insan zamanla katılaşıyor galiba yada öyle görünüyor ne bilim hayırlısı artık...rabbim kalbimizdekini daha iyi biliyor ona tevekkül edip beklemekten başka çaremiz yok))))

canım çok geçmmiş olsun böyle olunca bizlerde üzülüyorz benim de ilk tedavimde böyle olmuştu arayıp sormak akıllarına bile gelmiyor bahçecide doktorun kimdi acaba üzülme inşallah ileride olur.

bebeğin hayırlı olsun canım bizlerede dua et bu dönemde allah kabul eder inşallah.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

kızlar merhaba öncelikle tüm arkadaşlaın miraç kandili mübarek olsun.ben iğnelerime başladım ama doktorumu muayaneden sonra görüpte konuşamıyorum iki tane hemşiresi var ilaç yazılmış iğnelerle beraber iğneleri aldık gösterdiler ama insan sorar başka ilaçlar da vardı diye gün boyu 5-6 defa hemşireleri arayıp bune için bunu nasıl kulanayım diye sordum baya strese girdim cuma günü yine muayenem var bu defada aynı şekil olursa ben çağrıp konuşacam hiç bir bilgi vermiyor kaç yumurta var ne kadar oluşmuş hiç bir detay konuşulmuyor.bir muyenesi zaten 30 saniye sürüyor anlamadım ben mi büyütüyorm acaba yoksa doktorumumu değiştiryim.doktorumuz mustafa bey sizce kalmalımıyım.

canım çok geçmmiş olsun böyle olunca bizlerde üzülüyorz benim de ilk tedavimde böyle olmuştu arayıp sormak akıllarına bile gelmiyor bahçecide doktorun kimdi acaba üzülme inşallah ileride olur.

aradılar canım beni sonra test günlerinde bir karşıklık olmuş sanırım daha önceki yorumlarımdada yanlış onlaşılma olmuş die yazdım benim doktorum gürkan arıkan ilkinide ikinsinide o yaptı çok iyi bi insan pozitif yaklaşıyo insanlara bakalım nasip 3.yüde düşünüyorum ama herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…