çok sağol canım benim.. Ne güzel etrafına umut ve neşe saçıyorsun umarım bunu kendinde uygulayabiliyorsundur( şu sıkıntılı zamanların bi an önce geçsin ve sende tedavine kaldığın yerden devam et inşallah..
Pembeeee benim yorum yapmama gerek yok biliyorsun düşüncelerimi :)) her zman yaz canım okuruz, dinleriz yardımcı olmak isteriz her zaman...
teşkkür ederim kızlar düşünmemek elimde değil tabi ama biz elimizden geleni şimdilik yaptık eşim pek konuşmak istemiyo açıkçası bilen arkadaşlarımız konuyu açınca lütfen konuşmayalım diyor çikolata insanı mutlu ediyormuş ya bende ona bol bol sufle yapıp mutlu etmye çalışıyomoluyormu pek sanmıyorum sadece belirsiz bir dönemde olmak beni sıkıyor bu tüp bebek sanki bağımlılık yapıyor gibi olmuyor 2. o olmuyor 3. çüsünü düşünüyorsun bende istiyorum ama ne zamn işte onda pek net olamıyorum çünkü olmayacağından korkuyorum sanırım eşimde bu yüzden beni umutlandırmak istemiyo sanki hiç yaşanmamış gibi davranıyo daha tam çözememdim içimde bişey belki 3 ü de ikizlerim olur diyor kim bilir belkide kendiliğinden olur diyorda sonra hayal kurma diyorum işte şimdi benim yiğenim olacak kıskanmak deil bu yanlış anlamyın ard arda 2 tüp bebek yapan ve daha yeni başarısızlıkla sonuçlanan bi insana bebek bebek deyip durmları beni çileden çıkartıyo ne diyebilirim hayırlı olsundan başka halası tabi onu doğunca çok sevicek ama şu an çok alınganım yaaaa hayatımda en çok bebek örgüsü örmeyi severdim yok ya artık elime alamıyorum olmayacak bir bebeğe bişey örme diyorum kendi kendime bugünleride atlatıcam elbet belki biz 2+1 olamıycaz belkide evimizde ikimiz yaşlanıcaz ama mutlu bir yuvamız var tek tesellim bu yavrumuzda bize süpriz yapıp gelirse artık bilmem ağlamaktan ölürüm herhalde:)
Canım yaa kıyamam ne güzel yazmışsın.... tabiki kıskanma değil hala olmak güzel bi duygudur herhalde ama sen sadece bu ara çok hassassın.. Umudunu kaybetme canım şimdi değilsede sen bebek örgülerine devam et mesela ben hiç anlamam örgüden falan :))
Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün canım benim..
Yumutcum çoooook mutlu oldum arkadaşım, Allahım tamamına erdirsin inşallah :)) bende test sonucumu aldığımda çok ağlamıştım insanın elinde olmuyor kendimden biliyorum. Bunlar mutluluk gözyaşları ağla canım benim rahatla :))
oh oh oh maşallah topiğimizde hamişler artıyor.. Canım benim çok tebrik ediyorum darısı başımıza inşş arkadaşım :))))))))))
hayırlı olsunallah tamamına erdirsin:)
Günaydın canım gözünaydın arkadaşım :))
Benimde bugün öğleden sonra transferim var inşallah bende senin gibi hamilelik haberi verebilirim(
hayırlı olsun yumut rabbim bizlere yaşatsın bu mutluğu inşallah
Tebrikler canım, maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin geçmez şimdi 9 ay dimi :)) bizlerede dua et sakın unutma bak :))
valla böyle duyunca benim içimde kıpır kıpır oluyo. yumut çok sevindim canım allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah. darısı olmayan herkese bana da....
bebişin cinsiyeti belli olsunda tatlım ben sana örerim benim olmayan bebişin çok var nede olsa:)ama yanlız kız için
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum....
Rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda hepinize yaşatsın.. Hala size yazarken gözlerim dolu dolu oluyor. çok duygusallaştım yine elimde değil şıpır şıpır ağlıyorum sizler gibi bende onu çok bekledim çoook((( allahım sağ salim kucağımada alayım onu nasip et yarabbim
canım benim çok sağol kendini yorma herşeyin hazırı var zaten artık :)) ben bu konularda biraz tembelim canımcım :)) bide allah biliyor yaa kız olsun istiyorum zaten ama hayırlısı neyse o olsun inşallah
Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanlar beklemedeyim anlacağınız(
Canım ne güzel işte tedavinin sonuna gelmişsin çok şükür. Ben ne yapiyim başlayamıyorum bile( ama olsun kısmet işte Rabbimin vardır bi bildiği beklemedeyiz
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde buraya bi arkadaş yazmıştı eşi tedaviye yanaşmadığı için tedaviye başlayamıyordu.. Okudum ama cevap verme fırsatım olmadı. Benim eşim beni ne kadar yordu bi bilseniz... Her seferinde hayır dedi ve benim o annelik özlemim gün geçtikçe arttı.. Sürekli evde kavga gürültü halindeydik.. Asla anlaşamıyorduk hatta değil anlaşma konuşamaz olmuştuk... Taaki ben evden gidene kadar...
Bunu güzel bişey olduğu için anlatmıyorum sadece eşimle ne hale geldik çocuk yüzünden görün istiyorum. Eşim beni annelik hakkımdan mahrum ediyordu sorun kendinde olduğu için elaleme rezil olcakmış diye beni susturuyordu sürekli. Bunda rezil olcak ne vardıki.. Rabbim böyle istemişse buda bizim sınavımız ise elden ne gelirdi? Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah...
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde buraya bi arkadaş yazmıştı eşi tedaviye yanaşmadığı için tedaviye başlayamıyordu.. Okudum ama cevap verme fırsatım olmadı. Benim eşim beni ne kadar yordu bi bilseniz... Her seferinde hayır dedi ve benim o annelik özlemim gün geçtikçe arttı.. Sürekli evde kavga gürültü halindeydik.. Asla anlaşamıyorduk hatta değil anlaşma konuşamaz olmuştuk... Taaki ben evden gidene kadar...
Bunu güzel bişey olduğu için anlatmıyorum sadece eşimle ne hale geldik çocuk yüzünden görün istiyorum. Eşim beni annelik hakkımdan mahrum ediyordu sorun kendinde olduğu için elaleme rezil olcakmış diye beni susturuyordu sürekli. Bunda rezil olcak ne vardıki.. Rabbim böyle istemişse buda bizim sınavımız ise elden ne gelirdi? Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah...
Figenim nasılsın canım? deme öyle başlayamadım tedaviye falan zamanı vardır herşeyin bi müddet beklemen gerekebilr ama sonu güzel olsun arkadaşım sen dua et ve sabret inşallah.. Bu arada dün nasıl yağmur yağdı kahvaltıya dışarı çıkalım dedik kaldık evde( senin nasıl geçti bakiim hafta sonun
Merhaba arkadaşlar,
Canım yaa dün konuşamadık. napim yaa hafta sonu evdeydim kışlık ve yazlık kıyafetleri ayırdım :)) epey yoruldum ama bitirdim çok şükür. Sonrada ütü yaptım baya birikmişti azcık tembellik yapıyorum bu aralar eşimde kızıyor bana ama napim canım hiç istemiyor havadan mı nedir anlamaıyorumki
erkekler neden böyle bir türlü anlamıyorum aslında bizde evlendiğimzide hemen istemedik ama benim hayalim hep erken anne olmaktı herkese evlendiğimde hemen doğurcam diyip duruyodum tabi olmadı:)sonlaralrı benim özlememim başladı ama eşim ben daha baba olmaya hazır deilim dedi bu bana anne olmayacağım düşüncesine kapılmama sebep oldu hisettiklerini çok iyi anlıyorum benim eşim biraz kıskanç sürekli onunla ilgileniceksin evde olduğunn sürece küçük kedim benim napalım böle idare ediyoruz ama emin ol gün oluyo onlarda bebek özlemine kapılıyo şimdi eşim bana baba olmak istiyorum çoçuk görünce gıpta ile bakıyorum diyor ama rabbim ol demedikten sonra olmuyor malesef hatta tüp bebek tedavisini öyle takmıştı ki olmasın yine olmasın yine diyip duruyordu ama şimdi 2 kez denedikten sonra durağanlaştı konuşmuyo herkezi bebek konusunda susturuyo ben iğne vururken eşimin gözü doluyordu çektiğim bedenen ve manen acıların farkında ve çok üzülüyor bende fırsatını kolluyorum canım tekrar deniyelim demeyi ama sanrım önümde 1-2 ay kadar var:) ramazanda giriyo nasıl olacak bilmiyorum rabbim inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını verir
Aynen canım ilk zamanlar erken diyorlar hazır değilim falan buda erkeklerde de moda olmaya başladı kendimi hazır hissetmiyorum demek :)))) ama sonra görüyorlarki öyle çat diye çocuk olmuyormuş o zamanda bizden farkları kalmıyor işte ama naparsın başa gelen çekilir
merhaba canm,
İnşallah en kısa zamanda eşiniz bu tedaviyi kabul eder anne olmak herkesin hakkı.. Erkekler bu konuda çok hassaslar az çok bilirim ama emin ol sen hamile olsan senden daha çok sevinir. Bizler nasıl anne olmayı istiyorsak onlarda baba olmak istiyorlar ama tedavi zor geliyor ayıp geliyor.. Bu tercih değilki... sen yinede eşinle kötü olma. güzel güzel anlat paylaş. ona onu sevdiğini ve bu yuvanın bi evlatla daha güzel olacağını anlatmaya çalış.. istediğin zamanda yaz dinleriz.. Rabbim yardımcın olsun
günaydın canım,
şimdi durumlar nasıl başladınız mı tedaviye? yani eşinin tepkisi aynı mı? Sen evden gidince falan üzülmedi mi yada tepkisi nasıl oldu?
Ama bende şuna inanıyorum bayanlar gibi erkeklerde mutlaka çocuk istiyorlar. benim eşim bazen gelip arkadaşının çocuğunu anlatırdı hatta ben sinir olurdum kasıtlı mı yapıp beni üzüyor diye.. HAlbuki o da istiyordu ve başkalarının çocuğunu seviyordu benim üzüldüğümü farkedince susuyordu o zaman
erkekler neden böyle bir türlü anlamıyorum aslında bizde evlendiğimzide hemen istemedik ama benim hayalim hep erken anne olmaktı herkese evlendiğimde hemen doğurcam diyip duruyodum tabi olmadı:)sonlaralrı benim özlememim başladı ama eşim ben daha baba olmaya hazır deilim dedi bu bana anne olmayacağım düşüncesine kapılmama sebep oldu hisettiklerini çok iyi anlıyorum benim eşim biraz kıskanç sürekli onunla ilgileniceksin evde olduğunn sürece küçük kedim benim napalım böle idare ediyoruz ama emin ol gün oluyo onlarda bebek özlemine kapılıyo şimdi eşim bana baba olmak istiyorum çoçuk görünce gıpta ile bakıyorum diyor ama rabbim ol demedikten sonra olmuyor malesef hatta tüp bebek tedavisini öyle takmıştı ki olmasın yine olmasın yine diyip duruyordu ama şimdi 2 kez denedikten sonra durağanlaştı konuşmuyo herkezi bebek konusunda susturuyo ben iğne vururken eşimin gözü doluyordu çektiğim bedenen ve manen acıların farkında ve çok üzülüyor bende fırsatını kolluyorum canım tekrar deniyelim demeyi ama sanrım önümde 1-2 ay kadar var:) ramazanda giriyo nasıl olacak bilmiyorum rabbim inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını verir
Çok sağolun kızlar cevaplar için.. Ama eşim geçtiğimiz aylara göre daha iyi durumda yani biraz daha pozitif bakıyor. Geçen ay Bahçeciden Emre beyle görüştük. Hatta eşim çok memnun kaldı çok beğendi ama adamda problem var. Gittik görüştük devamı yok. Sanki beni susturmak için geldi benimle görüşmeye şimdi yine konuşmuyor biraz daha bekle diyor ama bekleyecek zamanı mı kaldı anlatamıyorum ona( görüşmeye gelmesi bile benim için büyük bi adım ama devamı ne zaman gelcek bilmiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?