ayyyyyy canım benim çooooooookkkkkk sevindim sabah sabah ne güzel haber bu kız maşallah :)))) eee kan testin ne zaman peki ?
selam Aykiz, maşallah Allahım esirgesin ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah. Seninde ilk denemen miydi? Ben ilk denemede hamile kaldım doktorum Erbil Bey. senin kimdi acaba? Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım sağ ol amin hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalımilk denememdi doktorum Güvenç bey sen kaç haftalık hamilesin canım
günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum
Canım çok tşkcumartesi kanda baktıracağım bana kalsa onu da yaptırmıştım ama eşim bekle diyor
günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum
Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((
canım ne yaptın sen? kan verdin mi? gereksiz yere stres yapıyorsun bence sonuç Allah korusun negatif olsada en azından vücuduna eziyet etmezsin haber ver lütfen !!!!!!!!
Canım çok tşkcumartesi kanda baktıracağım bana kalsa onu da yaptırmıştım ama eşim bekle diyor
Kızlar değerim 36 çıktı sanırım hamileyim :))) ama yarın ve diğer günde kan vercem değerler yükselir inşallah :)) kaç gündür kendimi yedim bitirdim inanın gözüme uyku girmiyor kaç gündür inşallah şu değerim artar da içim rahat eder lütfen dua edin((
Canım gözünaydın.. Allah tamamına erdirir inşallah.. Bende bugün kan testi yaptırdım 36 çıktı düşük dimi( 3 gün üst üste kan vercem değerim yükselmezse diye çok korkuyorum lütfen dua edin bana (
Kızlar değerim 36 çıktı sanırım hamileyim :))) ama yarın ve diğer günde kan vercem değerler yükselir inşallah :)) kaç gündür kendimi yedim bitirdim inanın gözüme uyku girmiyor kaç gündür inşallah şu değerim artar da içim rahat eder lütfen dua edin((
selam Aykiz, maşallah Allahım esirgesin ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah. Seninde ilk denemen miydi? Ben ilk denemede hamile kaldım doktorum Erbil Bey. senin kimdi acaba? Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun benimde bugün opum vardı :)sonucu yarın belli olacak döllenme olursa bir sonraki reglimle transfer olacak inşallah
sizinde transferiniz bu şekildemi olmuştu?
merhaba ilknur hanım nasılsınız size bir şey sorsam yanıtlarmısınız?bugün opum vardı :)sonucu yarın belli olacak döllenme olursa bir sonraki reglimle transfer olacak inşallah
sizinde transferiniz bu şekildemi olmuştu? merak ettim
HAyırlı cumalar kızlar.. Bugün çok güzel dualar ettim.. Allahım herkese kalbinden gönlünden geçenleri nasip etsin...
amin canım ya burcu sana özelden yazıyorum nie gelmiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?