Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım sağ ol amin hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım ilk denememdi doktorum Güvenç bey sen kaç haftalık hamilesin canım

günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum

aaaaa Aykiz çok tebrik ederim canım maşallah maşallah :)))) inşallah kan testindede çıkar ve değerlerin günbe gün artar darısı başımıza kız :)))

günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum

Canım benim gözünaydın olsun inşallah ve test sonucunda da güzel haberler alırız inşallah.. Rabbim bizlerede yaşatsın lütfen dualarını esirgeme olur mu :))))

Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf ((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((

canım ne yaptın sen? kan verdin mi? gereksiz yere stres yapıyorsun bence sonuç Allah korusun negatif olsada en azından vücuduna eziyet etmezsin haber ver lütfen !!!!!!!!

canım ne yaptın sen? kan verdin mi? gereksiz yere stres yapıyorsun bence sonuç Allah korusun negatif olsada en azından vücuduna eziyet etmezsin haber ver lütfen !!!!!!!!

Kızlar değerim 36 çıktı sanırım hamileyim :))) ama yarın ve diğer günde kan vercem değerler yükselir inşallah :)) kaç gündür kendimi yedim bitirdim inanın gözüme uyku girmiyor kaç gündür inşallah şu değerim artar da içim rahat eder lütfen dua edin ((

Canım çok tşk cumartesi kanda baktıracağım bana kalsa onu da yaptırmıştım ama eşim bekle diyor

Canım gözünaydın.. Allah tamamına erdirir inşallah.. Bende bugün kan testi yaptırdım 36 çıktı düşük dimi ( 3 gün üst üste kan vercem değerim yükselmezse diye çok korkuyorum lütfen dua edin bana (

Canım 36 çıkmış hamilesin işte çok şükür :)) sen her ihtimale karşı testini yaptır tabiki ve stres yapma lütfen.. Allahın izniyle bebeğin seninle gör bak :)))))

canım ben kan testi yaptırmadım daha sonuç kaç çıkmalı bilmiyorum inşallah bebeğin seninledir canım ordaki hemşireler ne dedi kaçıncı günün bugün

hayırlı olsun benimde bugün opum vardı :)sonucu yarın belli olacak döllenme olursa bir sonraki reglimle transfer olacak inşallah
sizinde transferiniz bu şekildemi olmuştu?

merhaba ilknur hanım nasılsınız size bir şey sorsam yanıtlarmısınız?bugün opum vardı :)sonucu yarın belli olacak döllenme olursa bir sonraki reglimle transfer olacak inşallah
sizinde transferiniz bu şekildemi olmuştu? merak ettim

hayırlı olsun benimde bugün opum vardı :)sonucu yarın belli olacak döllenme olursa bir sonraki reglimle transfer olacak inşallah
sizinde transferiniz bu şekildemi olmuştu?

merhaba bambi34,

benim opunun 5.günü transferim olmuştu. Yani bi sonraki aya sarkmadı. Belki sizin için böylesi daha doğrudur herkesin tedavisi farklı olabilir içiniz rahat olsun :))

merhaba canım,

Benimde bir sonraki reglimde transferim oldu. doktorum hemen uygun görmemişti ama genelde opunun hemen ardından transfer yapılıyor kişinin tedavisine göre değişiyor canım.Senin embriyolar nasılmış bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…