Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kullanıcam canım ama ramazandan sonra die düşünüyorum tatile falan çıkarız öylesi daha güzel olur herhalde:)

aynen canım bencede Ramazandan sonra kullan daha iyi olur. Hem Ramazan olunca denize falanda giremiyor insan tabi oruç tutanlar için söylüyorum. Bakalım ben bu yıl tutabilcek miyim bebişle oruç olurmu denemek gerek.. Doktora sorcaz artık tutmak istiyorum ama bebiş daha önemli tabiki (

oh oh maşallah kızlar yaa kıskandım bende tatile gitmek istiyorum ama eşimin izni ne zaman olcak belli değil (

bencede canım güzelce dinlen gel sakin sakin tedavine başla inşallah güzel sonuçlar alcaksın. Bizleri habersiz bırakma şekerim takipteyiz ona göre )

Hataylı arkadaşlarım var benimde :)) yemeklerimiz kültürümüz falan baya uyuşuyor bir araya gelince ha bire yiyoruz valla. Hatta erbil Bey kilo ver dedi (

Benim 2. deneme olcak canım 30 yaşındayım, sen peki?

erbil bey banada dengeli beslen dedi.kan şekerim düşük çıktı...dengele beslenmen lazım dedi...şunları şunları yeee,,,bunları bunları yeme dedi...zayıfla demiyorum ama beslenmene dikkat et dedi....

canım ben 32 yaşındayım...

Bugün Erbil beyle ilk görüşmemi yaptım. Bazı vitamin tarzı ilaçlar verdi. Ağustosta başlayalım dedi. Hayırlısı bakalım. Bu süreçte bende sizlerdeki gelişmeleri takip ederim.

Kızlar selamlar,

Bende Bahçecide Ümit beyde tedavi görüyorum geçen ay transferim yapıldı ve 31 mayıs test günümdü. Ancak korkudan sonuç ya negatif çıkarsa diye kan vermeye gidemedim evet şaka gibi belki ama öyle.. Sonra eşimle ayın 1.inde gittik kan verdim ve sonuç pozitif.... bu bi mucizeydi inanması zor, mutluluğu büyük.. bi iki gün kendimi frenledim değerlerim ya yükselmezse ya kimyasal gebelik falansa diye çünkü bi kere yaşadım o yıkık duyguyu bi daha zor gelecekti.. Allahın izniyle değerlerim arttı ve bu hafta kese görmeye gitcez..

Rabbim bu yolda emek harcayan, maddi manevi varını yoğunu ortaya döken herkese evlat nasip etsin.. Ayrıca doğru merkezde olmak çok önemli... Teşekkürler Bahçeci....

Ne güzel yaa böyle okudukça inanın ben çok seviniyorum. Bigün diyorum bende o güzel haberi vercem diye kendimi teselli ediyorum ben ümidimi kaybetmedim Allahın izniyle olcak inanıyorum sadece birazcık daha zaman. Sizin kaçıncı denemeydi ve kaç embriyo transfer edildi acaba?

çok sağol canım darısı sizlerin başına inşallah :)) Benim 2. denememdi ve tek embriyo transfer edildi canım yaşımdan dolayı 33 yaşındayım

selam canım maşallah tebrikler gözünaydın :)) Benimde doktorum Ümit Bey ne güzel :)) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah sevgili zahiide...

hayırlı olsun zahiide allah sağsağlim kucağına almayı ve benim gibi çoçuk için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma sizin yaşadığınız mutluluğu nasip etsin

selam canım maşallah tebrikler gözünaydın :)) Benimde doktorum Ümit Bey ne güzel :)) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah sevgili zahiide...

hayırlı olsun zahiide allah sağsağlim kucağına almayı ve benim gibi çoçuk için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma sizin yaşadığınız mutluluğu nasip etsin

Allah razı olsun arkadaşlar. İnşallah sizlerde en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız her zaman aklımdasınız inanın bana (

merhaba hamile olmanıza çok sewindim :) allah tamamına erdirsin
aminn

kızlar günaydın
ben tüp bebek yaptırıp olmayan arkadaşlara bişe sormak istiyorum. tutmayıp adet olduktan sonra adet düzeniniz değişti mi? bir de crinone kullanıp bebek tutmayınca adetiniz ne kadar sürdü? mesela benim 15 gün sürdü ve ilk 7 gün normal adet ama sonraki 10 gün kahve leke şeklinde geldi. sonra normale bindi ama adetim de gecikti. ama bunu dediğimde hamile olma olasılığımın asla olmadığını düşünüyorum. daha doğrusu 41 gün oldu tüp bebekten sonra daha adet olmadım cumartesi de test yaptım öğleden sonra testin sonucu tabiki negatif. yada kızlar tüp bebekten sonra kist olur mu?

merhaba ben 2 kez denedim ikisindede test günümden sonra 1 hafta geçti ilkinde sanki biraz fazla adet oldum 2. sinde normal kist olmaz die düşünüyorum çünkü yumurtaları topluyolar bende bu güne kadra hiç kist olmadı ama 41 gün geçmesi normal değil kullandığımız ilaçlar tabi hormon ilaçları doktorunu bi arasaydın canım ya ne demek asla hamile kalamıycam ya bu kadar umutsuz olma lütfen ecem hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tabi zaman zamn umudumuzu yitirdiğimiz anlar oluyor ama içimizde küçükte olsa her zaman umut olmalı eğerki bu kadar tedaviyle olmuyorsa vardır allahın takdiri elimizen bişey gelmez umutsuzluğa kapılma yinede senin doktorun kim kaçıncı denemen bu kadar umutsuzsun benim 3. olacak ama ben hala umutluyum belkide hiç beklemediğim bir anda:)

kızlar merhaba....

daha öncede biraz anlatmıştım hatırlarsanız...erbil beyin hastasıyım...emar falan çekilmişti...tüplerim olmadığı halde orda birşey görmüştü ve benden rahim filmi istemişti...çektirdim ve gönderdim...dün aradı ve malesef ameliyat olmam gerekiyormuş....tüplerim alındı diyordum ya hep meğersem ucundan birazcık bırakılmış ve orda bu sefer sıvı birikimi olmuş...enfeksiyon odakları oluşmuş....ondan dolayı sürekli kasık ağrısı çekiyormuşum bir yıldır ve hep akıntım oluyordu oda ondanmış...burda gittiğim doktorlarda aşırı enfeksiyonun var diyorlardı zaten....hatta tüplerim alınmasına rağmen dış gebelik geçirmem de ondanmış....çünkü ucunu biraz bırakmışlar....işte oraları iyice temizleyeceğiz dedi...yani kızlar anlayacağınız bana yine ameliyat yolu göründü bu olursa 5. ameliyatım olacak... ((( temmuz adetinde yumurtalarını baskılarız toplarız emriyo elde ederiz dondururuz bir kaç gün sonrada ameliyatını yaparız....2,3 ay sonrada transferini yaparız dedi....çok korkuyorum kızlar erbil beye güveniyorum ama yinede çok korkuyorum...birde başka hastanede yapıyorlarmış...hastane ve doktor ücreti 5.000 tl den bahsettiler dudağımız uçukladı...biz zaten tüp bebek ücretini zor buluyoruz...birde bu çıktı....ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık....

günaydın canım bebiş nasıl herşey yolunda mı :)) başladı mı aşerme falan

yok canım aşerme falan daha yok ama tavuktan tiksindim ben yaa ( ne alaka anlamadım ama öyle işte :))

günaydın kızlar nasılsınız

çok şükür pembecim iyiyz geçinip gidiyoruz işte ben de yata kalka geçiriyorum :))

selam canım,

ben ilk denemede hamile kaldığım için adet görmedim bi daha. açıkçası bilmiyorum ama sen doktoruna sor istersen ( biz yanlış bişey söylemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…