Canım pembe sağolsun benim yerime cevap vermiş :)) Emre bey ve Gürkan bey doktorlarımız canım. bizim ilk deneme olcak ve inşallah son olur(
kullanıcam canım ama ramazandan sonra die düşünüyorum tatile falan çıkarız öylesi daha güzel olur herhalde:)
hayırlısı olsun canım...yarın tatile gidiyoruz.. dönüşte mustafa hocayla görüşeceğim kararımı ozaman vereceğim ama evime daha yakın bahceci orda devam ederim diye düşünüyorum bqakalım hayırlısı 26::26: bu arada sende tatile gidecekmişsin hadi inşallah kafamızı iyice dağıtıp tekrar tedaviye başlıycaz....inşallh arkadaşım bizde mutlu sona ulaşacqağız:
Hataylı arkadaşlarım var benimde :)) yemeklerimiz kültürümüz falan baya uyuşuyor bir araya gelince ha bire yiyoruz valla. Hatta erbil Bey kilo ver dedi(
Benim 2. deneme olcak canım 30 yaşındayım, sen peki?
Kızlar selamlar,
Bende Bahçecide Ümit beyde tedavi görüyorum geçen ay transferim yapıldı ve 31 mayıs test günümdü. Ancak korkudan sonuç ya negatif çıkarsa diye kan vermeye gidemedim evet şaka gibi belki ama öyle.. Sonra eşimle ayın 1.inde gittik kan verdim ve sonuç pozitif.... bu bi mucizeydi inanması zor, mutluluğu büyük.. bi iki gün kendimi frenledim değerlerim ya yükselmezse ya kimyasal gebelik falansa diye çünkü bi kere yaşadım o yıkık duyguyu bi daha zor gelecekti.. Allahın izniyle değerlerim arttı ve bu hafta kese görmeye gitcez..
Rabbim bu yolda emek harcayan, maddi manevi varını yoğunu ortaya döken herkese evlat nasip etsin.. Ayrıca doğru merkezde olmak çok önemli... Teşekkürler Bahçeci....
Ne güzel yaa böyle okudukça inanın ben çok seviniyorum. Bigün diyorum bende o güzel haberi vercem diye kendimi teselli ediyorum ben ümidimi kaybetmedim Allahın izniyle olcak inanıyorum sadece birazcık daha zaman. Sizin kaçıncı denemeydi ve kaç embriyo transfer edildi acaba?
Kızlar selamlar,
Bende Bahçecide Ümit beyde tedavi görüyorum geçen ay transferim yapıldı ve 31 mayıs test günümdü. Ancak korkudan sonuç ya negatif çıkarsa diye kan vermeye gidemedim evet şaka gibi belki ama öyle.. Sonra eşimle ayın 1.inde gittik kan verdim ve sonuç pozitif.... bu bi mucizeydi inanması zor, mutluluğu büyük.. bi iki gün kendimi frenledim değerlerim ya yükselmezse ya kimyasal gebelik falansa diye çünkü bi kere yaşadım o yıkık duyguyu bi daha zor gelecekti.. Allahın izniyle değerlerim arttı ve bu hafta kese görmeye gitcez..
Rabbim bu yolda emek harcayan, maddi manevi varını yoğunu ortaya döken herkese evlat nasip etsin.. Ayrıca doğru merkezde olmak çok önemli... Teşekkürler Bahçeci....
kızlar selamlar,
bende bahçecide ümit beyde tedavi görüyorum geçen ay transferim yapıldı ve 31 mayıs test günümdü. Ancak korkudan sonuç ya negatif çıkarsa diye kan vermeye gidemedim evet şaka gibi belki ama öyle.. Sonra eşimle ayın 1.inde gittik kan verdim ve sonuç pozitif.... Bu bi mucizeydi inanması zor, mutluluğu büyük.. Bi iki gün kendimi frenledim değerlerim ya yükselmezse ya kimyasal gebelik falansa diye çünkü bi kere yaşadım o yıkık duyguyu bi daha zor gelecekti.. Allahın izniyle değerlerim arttı ve bu hafta kese görmeye gitcez..
Rabbim bu yolda emek harcayan, maddi manevi varını yoğunu ortaya döken herkese evlat nasip etsin.. Ayrıca doğru merkezde olmak çok önemli... Teşekkürler bahçeci....
selam canım maşallah tebrikler gözünaydın :)) Benimde doktorum Ümit Bey ne güzel :)) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah sevgili zahiide...
hayırlı olsun zahiide allah sağsağlim kucağına almayı ve benim gibi çoçuk için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma sizin yaşadığınız mutluluğu nasip etsin
Kızlar selamlar,
Herkese günaydın kızlar nasılsınız :))
kızlar günaydın
ben tüp bebek yaptırıp olmayan arkadaşlara bişe sormak istiyorum. tutmayıp adet olduktan sonra adet düzeniniz değişti mi? bir de crinone kullanıp bebek tutmayınca adetiniz ne kadar sürdü? mesela benim 15 gün sürdü ve ilk 7 gün normal adet ama sonraki 10 gün kahve leke şeklinde geldi. sonra normale bindi ama adetim de gecikti. ama bunu dediğimde hamile olma olasılığımın asla olmadığını düşünüyorum. daha doğrusu 41 gün oldu tüp bebekten sonra daha adet olmadım cumartesi de test yaptım öğleden sonra testin sonucu tabiki negatif. yada kızlar tüp bebekten sonra kist olur mu?
Herkese günaydın kızlar nasılsınız :))
günaydın canım bebiş nasıl herşey yolunda mı :)) başladı mı aşerme falan
günaydın canım bebiş nasıl herşey yolunda mı :)) başladı mı aşerme falan
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar günaydın
ben tüp bebek yaptırıp olmayan arkadaşlara bişe sormak istiyorum. tutmayıp adet olduktan sonra adet düzeniniz değişti mi? bir de crinone kullanıp bebek tutmayınca adetiniz ne kadar sürdü? mesela benim 15 gün sürdü ve ilk 7 gün normal adet ama sonraki 10 gün kahve leke şeklinde geldi. sonra normale bindi ama adetim de gecikti. ama bunu dediğimde hamile olma olasılığımın asla olmadığını düşünüyorum. daha doğrusu 41 gün oldu tüp bebekten sonra daha adet olmadım cumartesi de test yaptım öğleden sonra testin sonucu tabiki negatif. yada kızlar tüp bebekten sonra kist olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?