Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canım benim çok geçmiş olsun öncelikle. Ayrıca kafanın karışık olması çok normal. Bu süreç öyle karışık ve zor ki insanın birçok şeyi aklına getirmesi doğaldır. Ancak öyle Allaha sonra doktorumuza güvencez başka çaremiz yok açıkçası ( fiyat konusunda yardımcı olurlar belki konuştun mu??

canım konuştum....zaten ameliyatları nişantaşı hastanesinde yapıyorlarmış...oraya 2.000 ödüyormuşuz...ona birşey yapamazlarmış....doktorada yani erbil beye ve diğer asistanına 3.200 müş....ancak doktor ücretinde % 5 indirim yapabilirlemiş..o kadar dedi....ya bilmiyorum başka doktorada gitmeme gerek varmı???

pembecim ben kayseride yaptırdım tüp bebeğimi. nisan ayında yaptırdım mayısın 2 sinde de adet oldum ve olmadığını öğrendim. ondan sonrada adet olmadım işte. olursa da rabbimin mucizesi olur. dün adet olacakmış gibi hissettim ama olmadı. cumartesi öğleden sonrada test yaptım ama çıkmadı. doktoruma kızdığım için aramıyorum çünkü onca paraya beni 1 kere bile aramadı. şimdi ikincisini bahçecide yaptıracağım ama maddi olarak toparlanmayı bekliyorum. bakalım seneye olur inşallah. pembe ben aslında hiç ümitsiz değilim, aksine çok fazla ümidim var. rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin. zor ama aşılmayacak bişey değil tabiki. sadece daha tüp bebek yaptırmamın üztünden 1 ay geçmişken ve 2. adetimi olacakken bebeğim olacağını düşünemiyorum. yine de rabbim bilir. bakalım cumaya kadar yada pazartesiye kadar beklerim gene olmazsa bi doktora giderim. inşallah tez zamanda seninde, olmayan herkesin de, benimde olur canım.....

ecem_ersan, canım benim ümitsiz olmaman çok güzel ancak sana tavsiyem işi bilen merkezlere git gerçekten. biliyorum maddi olarak toparlanmak zor çekilen krediler falan çok iyi biliyorum hepimiz aynı durumdayız o zaman azcık daha bekle. geç olsun güç olmasın :)) maddi manevi kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla

zahide hanım hayırlı olsunnn inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız evladınızı allah mutluluğunuzu bozmasın.

evet canım iyi bi merkeze gitmek çok önemli. maddi olarak durumumuz iyi şükürler olsun ama ben gene de daha iyi olsun diye seneye kadar beklemeyi düşünüyorum dediğin gibi geç olsun güç olmasın. allahtan hayırlısı diyorum.

Selam canım... İnşallah hemen bebeğine kavuşursun.. Benim fikrim doktorunu bırakma onunla devam et yani iyi bi merkezdesin bunu bil. Evet fiyat olarak diğerlerinden daha farklı olabilirler ama emin ol daha başarılılar. Bence başka doktora gitme sadece tedavini maddi durumun elverene kadar bi müddet beklet. Maddi manevi hazır olunca başla yada kaldığın yerden devam et derim. Ama tabiki tercih senin yolun açık olsun arkadaşım inşallah

ecem_ersan merhaba, kaç yaşındasın canım yaş da çok önemli bir yıl geç olmaz mı ne bileyim çok değil mi? tabi tercih senin canım ama ne bileyim 1 yıl çok uzun geldi bana ( yani ben bekleyemezdim mesela

Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf ((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((

Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf ((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((

canım öyle stres yapma kendine dur bakalım.. Ayrıca neden test yaptırmıyosun anlamıyorum ( Benimde test günüm 12 haziranda ben o günü zorla bekliyorum. Sonucu alsam da bitse bu stres diye düşünüyorum.

selamlar canım bence hemen git testini yaptır sonucunu al.. eğer hamileysen yazık bebeğe zarar verme derim ben

ben 30 yaşındayım. evet haklısın 1 yıl uzun zaman ama ne bileyim hiç yaptırmak istemiyorum yani henüz istemiyorum bakarsın 2 ay sonra gitmek isteyip gideceğim ama şuan 1 sene biçtim kendime. ben ikizler burcuyum o yüzden kararlarım çok çabuk değişiyo diyorum ya bakarsın gidivermişim ama artık nereye gideceğimi biliyorum kafam rahat o yüzden

Anladım canım. Kendini psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Aslına bakarsan bende sendenim:)) yani karar verme konusunda dengesizim bende terazi burcuyum canım :))

Anladım canım. Kendini psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Aslına bakarsan bende sendenim:)) yani karar verme konusunda dengesizim bende terazi burcuyum canım :))

bugün adetimin 43. günü bakalım nereye kadar daha gidecek? test yapmak istemiyorum. beklicem bakalım

bugün adetimin 43. günü bakalım nereye kadar daha gidecek? test yapmak istemiyorum. beklicem bakalım

Nasıl yani canım anlamadım? Transferin yapıldı ve üstünden 43 geçti test yapmadın mı yani? ve bu kadar süre adet görmedin mi?
ee doktoruna sorsana canım yaaa Allah korusun sana zararı olmasın ne bileyim ??

yok canım transferden sonra adet oldum, o adetten sonra 43 gün oldu hatta bugün 44 oldu işte ama henüz olmadım. bu sabah test yaptım bişe çıkmadı. zaten olmadığını biliyodum, havalardan da olabilir eğer cumaya kadar olmazsam doktora gideceğim

günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum

günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum

ayyyyyy canım benim çooooooookkkkkk sevindim sabah sabah ne güzel haber bu kız maşallah :)))) eee kan testin ne zaman peki ?

selam Aykiz, maşallah Allahım esirgesin ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah. Seninde ilk denemen miydi? Ben ilk denemede hamile kaldım doktorum Erbil Bey. senin kimdi acaba? Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…