kızlar merhaba....
daha öncede biraz anlatmıştım hatırlarsanız...erbil beyin hastasıyım...emar falan çekilmişti...tüplerim olmadığı halde orda birşey görmüştü ve benden rahim filmi istemişti...çektirdim ve gönderdim...dün aradı ve malesef ameliyat olmam gerekiyormuş....tüplerim alındı diyordum ya hep meğersem ucundan birazcık bırakılmış ve orda bu sefer sıvı birikimi olmuş...enfeksiyon odakları oluşmuş....ondan dolayı sürekli kasık ağrısı çekiyormuşum bir yıldır ve hep akıntım oluyordu oda ondanmış...burda gittiğim doktorlarda aşırı enfeksiyonun var diyorlardı zaten....hatta tüplerim alınmasına rağmen dış gebelik geçirmem de ondanmış....çünkü ucunu biraz bırakmışlar....işte oraları iyice temizleyeceğiz dedi...yani kızlar anlayacağınız bana yine ameliyat yolu göründü bu olursa 5. ameliyatım olacak...((( temmuz adetinde yumurtalarını baskılarız toplarız emriyo elde ederiz dondururuz bir kaç gün sonrada ameliyatını yaparız....2,3 ay sonrada transferini yaparız dedi....çok korkuyorum kızlar erbil beye güveniyorum ama yinede çok korkuyorum...birde başka hastanede yapıyorlarmış...hastane ve doktor ücreti 5.000 tl den bahsettiler dudağımız uçukladı...biz zaten tüp bebek ücretini zor buluyoruz...birde bu çıktı....ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık....
merhaba ben 2 kez denedim ikisindede test günümden sonra 1 hafta geçti ilkinde sanki biraz fazla adet oldum 2. sinde normal kist olmaz die düşünüyorum çünkü yumurtaları topluyolar bende bu güne kadra hiç kist olmadı ama 41 gün geçmesi normal değil kullandığımız ilaçlar tabi hormon ilaçları doktorunu bi arasaydın canım ya ne demek asla hamile kalamıycam ya bu kadar umutsuz olma lütfen ecem hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tabi zaman zamn umudumuzu yitirdiğimiz anlar oluyor ama içimizde küçükte olsa her zaman umut olmalı eğerki bu kadar tedaviyle olmuyorsa vardır allahın takdiri elimizen bişey gelmez umutsuzluğa kapılma yinede senin doktorun kim kaçıncı denemen bu kadar umutsuzsun benim 3. olacak ama ben hala umutluyum belkide hiç beklemediğim bir anda:)
pembecim ben kayseride yaptırdım tüp bebeğimi. nisan ayında yaptırdım mayısın 2 sinde de adet oldum ve olmadığını öğrendim. ondan sonrada adet olmadım işte. olursa da rabbimin mucizesi olur. dün adet olacakmış gibi hissettim ama olmadı. cumartesi öğleden sonrada test yaptım ama çıkmadı. doktoruma kızdığım için aramıyorum çünkü onca paraya beni 1 kere bile aramadı. şimdi ikincisini bahçecide yaptıracağım ama maddi olarak toparlanmayı bekliyorum. bakalım seneye olur inşallah. pembe ben aslında hiç ümitsiz değilim, aksine çok fazla ümidim var. rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin. zor ama aşılmayacak bişey değil tabiki. sadece daha tüp bebek yaptırmamın üztünden 1 ay geçmişken ve 2. adetimi olacakken bebeğim olacağını düşünemiyorum. yine de rabbim bilir. bakalım cumaya kadar yada pazartesiye kadar beklerim gene olmazsa bi doktora giderim. inşallah tez zamanda seninde, olmayan herkesin de, benimde olur canım.....
Kızlar selamlar,
Bende Bahçecide Ümit beyde tedavi görüyorum geçen ay transferim yapıldı ve 31 mayıs test günümdü. Ancak korkudan sonuç ya negatif çıkarsa diye kan vermeye gidemedim evet şaka gibi belki ama öyle.. Sonra eşimle ayın 1.inde gittik kan verdim ve sonuç pozitif.... bu bi mucizeydi inanması zor, mutluluğu büyük.. bi iki gün kendimi frenledim değerlerim ya yükselmezse ya kimyasal gebelik falansa diye çünkü bi kere yaşadım o yıkık duyguyu bi daha zor gelecekti.. Allahın izniyle değerlerim arttı ve bu hafta kese görmeye gitcez..
Rabbim bu yolda emek harcayan, maddi manevi varını yoğunu ortaya döken herkese evlat nasip etsin.. Ayrıca doğru merkezde olmak çok önemli... Teşekkürler Bahçeci....
ecem_ersan, canım benim ümitsiz olmaman çok güzel ancak sana tavsiyem işi bilen merkezlere git gerçekten. biliyorum maddi olarak toparlanmak zor çekilen krediler falan çok iyi biliyorum hepimiz aynı durumdayız o zaman azcık daha bekle. geç olsun güç olmasın :)) maddi manevi kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla
canım konuştum....zaten ameliyatları nişantaşı hastanesinde yapıyorlarmış...oraya 2.000 ödüyormuşuz...ona birşey yapamazlarmış....doktorada yani erbil beye ve diğer asistanına 3.200 müş....ancak doktor ücretinde % 5 indirim yapabilirlemiş..o kadar dedi....ya bilmiyorum başka doktorada gitmeme gerek varmı???
evet canım iyi bi merkeze gitmek çok önemli. maddi olarak durumumuz iyi şükürler olsun ama ben gene de daha iyi olsun diye seneye kadar beklemeyi düşünüyorum dediğin gibi geç olsun güç olmasın. allahtan hayırlısı diyorum.
Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((
Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((
ecem_ersan merhaba, kaç yaşındasın canım yaş da çok önemli bir yıl geç olmaz mı ne bileyim çok değil mi? tabi tercih senin canım ama ne bileyim 1 yıl çok uzun geldi bana( yani ben bekleyemezdim mesela
ben 30 yaşındayım. evet haklısın 1 yıl uzun zaman ama ne bileyim hiç yaptırmak istemiyorum yani henüz istemiyorum bakarsın 2 ay sonra gitmek isteyip gideceğim ama şuan 1 sene biçtim kendime. ben ikizler burcuyum o yüzden kararlarım çok çabuk değişiyo diyorum ya bakarsın gidivermişim ama artık nereye gideceğimi biliyorum kafam rahat o yüzden
Anladım canım. Kendini psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Aslına bakarsan bende sendenim:)) yani karar verme konusunda dengesizim bende terazi burcuyum canım :))
bugün adetimin 43. günü bakalım nereye kadar daha gidecek? test yapmak istemiyorum. beklicem bakalım
Nasıl yani canım anlamadım? Transferin yapıldı ve üstünden 43 geçti test yapmadın mı yani? ve bu kadar süre adet görmedin mi?
ee doktoruna sorsana canım yaaa Allah korusun sana zararı olmasın ne bileyim ??
günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum
günaydın kızlar benim transferden sonra 10. günüm ve sabah idrar testi yaptım koyu olmasa da 2. çizgi net bir şekilde çıktı galiba HAMİLEYİM inşallah sonuç değişmez çokkkkkkkkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?