Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

merhaba bugün aradılar 3 tane döllenmiş ama dondurulmuş benimde hemen uygun görülmedi sanırım sizinki benzer olacak umarım mutlu sonlanır

kızlar bugün 11. günüm yarın test yaptırmam gerekiyordu ama ben bugün yaptım idrarda çıkmıştı zaten kanda da çıkar dedim veeee değerim 610 çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum darısı başınıza Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın sizin sayenizde buldum Bahçeciyi hepinize çok TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:

çok sevindim tatlım allah bizlered nasip etsin inşallah:)

kızlar bu sabah ki sonucum 1073 çok hızlı artmıyo rmu lütfen bir anormallik mi var yardım edin doktorum birazdan arayacak beni ama strese girdim daha dün 610 du yarın artması gerekiyordu 2 kat bugün artmış diş gebelik kimyasal falan nedir bilimiyorum ama öyle birşey olabilirmi

benim hiç bilgim yok ama ikiz olabilirmi doktorun kimdi

Son düzenleme:
benim hiç bilgim yok ama ikiz olabilirmi doktorun kimdi

canı Güvenç Karlıkaya doktorum. Aslında sayıyı görünce sevindim ama doktorumu aradım muaynedeymiş yanındaki sekreter açtı ne 1073 mü dedi tepkisi beni korkuttu ne bileyim sanki kötü birşeymiş gibi tepki verdi

sakin ol canım bekle bakalım benim yengeminde 210 du 2 gün sonra 610 olmuştu bilmem ikiz olabilir demişlerdi 400 bekliyolardı 610 oldu şu an gebeliği normal inşallah sorun yoktur içini ferah tut canım

sakin ol canım bekle bakalım benim yengeminde 210 du 2 gün sonra 610 olmuştu bilmem ikiz olabilir demişlerdi 400 bekliyolardı 610 oldu şu an gebeliği normal inşallah sorun yoktur içini ferah tut canım

sağ ol canım ya insan zor bulunca korkuyor işte 6 yıllık evliyim ve ilk kez hamile kalabildim :) Allah hepinizi en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah dualarım sizinle

sağ ol canım ya insan zor bulunca korkuyor işte 6 yıllık evliyim ve ilk kez hamile kalabildim :) Allah hepinizi en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah dualarım sizinle

bende 6 yıllık evliyim canım çok şanslısın aykız rabbim bebeğini korusun bende 2 kez denedim ama olmadı malesef hiç hamile kalmadım hepimiz aynı şeyleri hisediyoruz sanırım tüp bebekten sonra olmayınca kayınvalidem bile şüpheyle bakar oldu bişeyim yok dedi normal olmadı aşılama yaptı yine yok tüp bebek yaptı yine yok bunda kesin bişey var diolar anlıyacağın varsada ben bilmiyorum yani:)sizin yaşadığınız mutluğu ben ve evlat bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin (aminnn inşallah:)

slm bambi nasılsın seninde 3 embriyon dondurulmuş tarnsfer ne zaman olucak hayırlısıyla

Son düzenleme:

inşallah canım hep olacağına inan hep pozitif düşün bizim de olma ihtimali düşüktü ama oldu inşallah senin de olacak canım geçmişte yaşadıklarını sil kafandan zor olur ama sanki bu sefer ilk kez denediğini düşün transferden sonra da bebeğin hep seninleymiş gibi düşün bana hep bak kendini çok kaptırma dediler ama ben inatla hayır bebeğim benimle dedim sen de öyle de canım inşallah bebeğin gelecek sen hangi merkeze gidiyorsun canım

ben hep olacak die düşündüm canım hele ilkinde aman allahım çok kaptırdım diyebilirim hatta test günüme kadarbekliyemedim ağladım sızladım dayanamıyorum hemen öğrenmek istiyorum die ama malesef sonuç negatif oldu 1 ay sonra tekrar denedim oda negatif bu kez hadi ilkinde olmadı bunda olacak dedim ama yine olmadı hayallerim bitti diyebilirim 3. yü denemek beni korkutmuyo desem yalan olur zaten eşim o kadar denedik ne oldu bak olmadı dedi dün akşam ve aslında benim moralimide bozdu olacağına pek ümitli değilim anlıyacağın tatlım bende bahcecide denedim ikisine fulyada

canım sen üzmemeye çalış kendini inşallah bu sefer olacak doktorlar olmamasının sebebini söylediler mi ona göre önlem alırlar belki sen eşine dediklerine bakma benimki de bu konuda karamsar davrandı hep ama sen onu dinleme canım hep iyi düşün ve dua et benim de dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…