Kızlar günaydın herkese,
Bugün tekrar kan vermeye gidiyorum bakalım değerim kaç olmuş inşş yükselmiştir(
Kızlar günaydın herkese,
Bugün tekrar kan vermeye gidiyorum bakalım değerim kaç olmuş inşş yükselmiştir(
merhaba canım,
Benimde bir sonraki reglimde transferim oldu. doktorum hemen uygun görmemişti ama genelde opunun hemen ardından transfer yapılıyor kişinin tedavisine göre değişiyor canım.Senin embriyolar nasılmış bakalım :))
merhaba bugün aradılar 3 tane döllenmiş ama dondurulmuş benimde hemen uygun görülmedi sanırım sizinki benzer olacak umarım mutlu sonlanır
kızlar bugün 11. günüm yarın test yaptırmam gerekiyordu ama ben bugün yaptım idrarda çıkmıştı zaten kanda da çıkar dedim veeee değerim 610 çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum darısı başınıza Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın sizin sayenizde buldum Bahçeciyi hepinize çok TEŞEKKÜRLER
aykız senin doktorun kimdi kaçıncı denemendi canım
kızlar bu sabah ki sonucum 1073 çok hızlı artmıyo rmu lütfen bir anormallik mi var yardım edin doktorum birazdan arayacak beni ama strese girdim daha dün 610 du yarın artması gerekiyordu 2 kat bugün artmış diş gebelik kimyasal falan nedir bilimiyorum ama öyle birşey olabilirmi
benim hiç bilgim yok ama ikiz olabilirmi doktorun kimdi
canı Güvenç Karlıkaya doktorum. Aslında sayıyı görünce sevindim ama doktorumu aradım muaynedeymiş yanındaki sekreter açtı ne 1073 mü dedi tepkisi beni korkuttu ne bileyim sanki kötü birşeymiş gibi tepki verdi
sakin ol canım bekle bakalım benim yengeminde 210 du 2 gün sonra 610 olmuştu bilmem ikiz olabilir demişlerdi 400 bekliyolardı 610 oldu şu an gebeliği normal inşallah sorun yoktur içini ferah tut canım
sağ ol canım ya insan zor bulunca korkuyor işte 6 yıllık evliyim ve ilk kez hamile kalabildim :) Allah hepinizi en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah dualarım sizinle
sağ ol canım ya insan zor bulunca korkuyor işte 6 yıllık evliyim ve ilk kez hamile kalabildim :) Allah hepinizi en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah dualarım sizinle
bende 6 yıllık evliyim canım çok şanslısın aykız rabbim bebeğini korusun bende 2 kez denedim ama olmadı malesefhiç hamile kalmadım hepimiz aynı şeyleri hisediyoruz sanırım tüp bebekten sonra olmayınca kayınvalidem bile şüpheyle bakar oldu bişeyim yok dedi normal olmadı aşılama yaptı yine yok tüp bebek yaptı yine yok bunda kesin bişey var diolar anlıyacağın varsada ben bilmiyorum yani:)sizin yaşadığınız mutluğu ben ve evlat bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin (aminnn inşallah:)
inşallah canım hep olacağına inan hep pozitif düşün bizim de olma ihtimali düşüktü ama oldu inşallah senin de olacak canım geçmişte yaşadıklarını sil kafandan zor olur ama sanki bu sefer ilk kez denediğini düşün transferden sonra da bebeğin hep seninleymiş gibi düşün bana hep bak kendini çok kaptırma dediler ama ben inatla hayır bebeğim benimle dedim sen de öyle de canım inşallah bebeğin geleceksen hangi merkeze gidiyorsun canım
ben hep olacak die düşündüm canım hele ilkinde aman allahım çok kaptırdım diyebilirim hatta test günüme kadarbekliyemedim ağladım sızladım dayanamıyorum hemen öğrenmek istiyorum die ama malesef sonuç negatif oldu 1 ay sonra tekrar denedim oda negatif bu kez hadi ilkinde olmadı bunda olacak dedim ama yine olmadı hayallerim bitti diyebilirim 3. yü denemek beni korkutmuyo desem yalan olur zaten eşim o kadar denedik ne oldu bak olmadı dedidün akşam ve aslında benim moralimide bozdu olacağına pek ümitli değilim anlıyacağın tatlım bende bahcecide denedim ikisine fulyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?