Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ewet dolmuş canım ama şimdi sildim hepsini.

valla bana hiç zaman geçmezdi. Aslında günler çok hızlı ama eğer bişeyi bekliyorsan emin ol duruyor o zaman.. Su gibi akıp geçsin inşalah bambi :))

seninle aynı fikirdeyim. İnşallah beklediğime değer:)

Son düzenleme:
arkadaşlar ... alıntı ile cevap yazdığımda kendime cevap yazmış gibi oluyo acaba neden bileniniz varmı?

Son düzenleme:

Kızlaaaarrr sonunda bende hamileyim :)) çok mutluyum çooookkkk.... Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Burçak Hanımdan razı olsun. Rabbim tez zamanda sizlerede bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. Ben hala inanamıyorum korkuyorum hatta bebeğim beni bırakırsa diye ( dua edin kızlar Rabbim isteyenlere nasip etsin, hamilelerede kolaylık inşallah

oooo maşallah canım)) rabbim sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin canım... dualarını eksik etme bizlerden siz hamilelerin duası geri çevrimez biliyosun

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Çok sevindim bebeğine kavuştun sonunda :)) DArısı biz bekleyenlerin başına dualarını eksik etme bizlerden...

canım hayırlı olsun çok sevindim rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sıkı sıkı tunur annesi o san merak etme sen allahın izniyle :

Canım gözünaydın,

Nerdeyse aynı zamanlarda hamilelik haberi almışız ikimizde. Bende senin gibi ya bebeğim beni bırakırsa, ya değerim düşerse diye çok korktum ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi. Allahıma şükürler olsunki her gün değerim yükseldi ve bebeğim benimle :)) Dualarım herkesle Allahın izniyle Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Zor durumda bırakmasın...

Değerlerim her gün arttı çok şükür,

İlk test: 36
ikinci test:70 küsür
üçüncü test: 124,10
dördüncü gün 275,45 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…