Değerlerim her gün arttı çok şükür,
İlk test: 36
ikinci test:70 küsür
üçüncü test: 124,10
dördüncü gün 275,45 çıktı
Kızlaaaarrr sonunda bende hamileyim :)) çok mutluyum çooookkkk.... Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Burçak Hanımdan razı olsun. Rabbim tez zamanda sizlerede bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. Ben hala inanamıyorum korkuyorum hatta bebeğim beni bırakırsa diye( dua edin kızlar Rabbim isteyenlere nasip etsin, hamilelerede kolaylık inşallah
Kızlar günaydın,
Size güzel haberlerim var :)) Eşim tedaviye başlayalım artık yeterince geciktik dedi ve ben şok üstüne şok yaşadım. Allahım sen ne kadar büyüksün dualarımı kabul ettin yarabbim... Zaten Emre Beyle görüşmüştük. Büyük ihtimal tahliller yapılcak sonuca göre tedaviye karar verilcek
ge güzel haber bu.. hadi hayırlısı.. inşallaah enkısa zamanda bebiş haberinide yazarsın canım. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
teşekkür ederim canım çok sağol. Yani eşimle çoook uzun zamandır savaş veriyordum sürekli hayır diyordu bekleyelim çocuğumuz olurmuş ama olmuyor belli işte ortada problem var. Sonra 2 ay falan olcak bi gidip görüşelim dedi Emre Beyle görüştük Bahçeciden. Orda herşey güzel geçti, Emre bey çok güzel ilgilendi. Eve geldik bu kez de bekleyelim biiraz daha dedi. Yine hayal kırıklığı. 2 ayda 5 klo verdim üzüntü ve stresten bende artık anne olmak istiyorum( beni sadece sizler anlarsınız
Kızlar günaydın,
Size güzel haberlerim var :)) Eşim tedaviye başlayalım artık yeterince geciktik dedi ve ben şok üstüne şok yaşadım. Allahım sen ne kadar büyüksün dualarımı kabul ettin yarabbim... Zaten Emre Beyle görüşmüştük. Büyük ihtimal tahliller yapılcak sonuca göre tedaviye karar verilcek
merhaba çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve bir an önce meleğine kavuşursun rabbim büyükteşekkür ederim canım çok sağol. Yani eşimle çoook uzun zamandır savaş veriyordum sürekli hayır diyordu bekleyelim çocuğumuz olurmuş ama olmuyor belli işte ortada problem var. Sonra 2 ay falan olcak bi gidip görüşelim dedi Emre Beyle görüştük Bahçeciden. Orda herşey güzel geçti, Emre bey çok güzel ilgilendi. Eve geldik bu kez de bekleyelim biiraz daha dedi. Yine hayal kırıklığı. 2 ayda 5 klo verdim üzüntü ve stresten bende artık anne olmak istiyorum( beni sadece sizler anlarsınız
Canım gözünaydın,
Nerdeyse aynı zamanlarda hamilelik haberi almışız ikimizde. Bende senin gibi ya bebeğim beni bırakırsa, ya değerim düşerse diye çok korktum ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi. Allahıma şükürler olsunki her gün değerim yükseldi ve bebeğim benimle :))
Dualarım herkesle Allahın izniyle Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Zor durumda bırakmasın...
merhaba çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve bir an önce meleğine kavuşursun rabbim büyük
Allah razı olsun arkadaşım. Benim için zor bi mücadeleydi eşimi ikna etmek. Ama asıl yolculuk daha başlamadı yani tedaviye başlamadık daha. İnşallah hepimiz anne olcaz..
Kızlar günaydın,
Tünaydın diyeyim artık ben :))
Canım çok sevindim bu güzel haberine. Kızz inşallah üçüz doğurursunda senin bu huysuz kocan sabahlara kadar yatamaz inşallahhhhhhh bak canı gönülden söyledim haa tutarsa karışmam
Kızlar günaydın dün Güvenç beyle randevum vardı çok şükür rahim temiz göründü polip falan kalmamış :)) Allahın izniyle bu adetimle başlıyoruz tüp bebeğe geçiyoruz. Valla beni şimdiden heyecan sardı. Benim ilk deneme olcak çünkü şu iğneler falan acıtıyor mu nasıl yapcaz onları ben kendim yapamam sanki hadi beni biraz aydınlatın kızlar :))
hadi hayırlı olsun bakim... canım iğneleri göbekten yapıyosun uçları okadaar inceki hissermiyosun bile bide sonunun güzel olacağınıda düşününce insana sivri ısırından bile hafif geliyor valla en azından benim için öyleydi... sende korkma rahatlıkla kendin yapabilirsin.. zaten ilk iğneni hemşireler yapıyo sanada nasıl yapacağını gösteriyolar ...ama illede yaamam dersen ozaman eşine yaptır... yada hastanede yap yaptırırsın... inşallah ilk ve son denemen olur güzell haberlerinide yazarsın canım... ...
Kızlar günaydın dün Güvenç beyle randevum vardı çok şükür rahim temiz göründü polip falan kalmamış :)) Allahın izniyle bu adetimle başlıyoruz tüp bebeğe geçiyoruz. Valla beni şimdiden heyecan sardı. Benim ilk deneme olcak çünkü şu iğneler falan acıtıyor mu nasıl yapcaz onları ben kendim yapamam sanki hadi beni biraz aydınlatın kızlar :))
daha iğneleri almadım canım malum tedaviye bi türlü geçemeyince almadık. Valla baktım ben beceremiyorum o zaman eşime yaptırcam artık napalım dimiee sen ne alemdesin nasıl gidiyor :))
gözün aydın tatlım iğneleri ben kendim yaptım merak etme acıtmıyo benim eşim batırdıktan sonra bakıyodu hatta gözleri doluyodu onun ısrarıyla bir kere hastanede yaptırıyım dedim hemşire ben bunun nasıl hazırlanacağını bilmiyorum dedi bide kalem iğne alma onlarda tam doz çıkıyo sonradan karştılanlardan al onlarda 150 doz fazla çıkıyo böylelikle iğneden kar yaparsın azda olsa ben ilkinde kalem aldımda kafayı yicektik eşimle hergün ezcaneye gidiyodu artık bıktım bıktım diyip duruyoduben biraz fazla kullandım doz olarak 375 le başladım 400 le devam ettim
rabbim kolaylığını veriyo emin ol))) canım beklemedeyim ben... eşim emre beyle görüşecek o ne derse ona göre haret etcez.. valla tese olmasını istemiyorum inşallah ilçlarla düzelir....
pembbem sen nasılsın ))))) elin düzeldimi? Kız sana niye okadar yüksek doz başlandıki acep? Hani yaşında genç ya ondan diyom hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?