Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım seninde güzel haberlerini burdan alıcaz zoru başardın eşini ikna ettin bak tedavin sorunsuz geçer ve yavruna kavuşursun dualarımız seninle rabbim büyük

Pembecim günaydın. Seni çok iyi anlıyorum hem çevrendeki insanların anlayışsız olması hem senin artık mutlu sona ulaşmak isteğin seni sabırsız ve mutsuz yaptı. Ama bak h_gok arkadaşım ne güzel anlattı sadece kendine zarar veriyorsun zaten zamanı gelince herşey oluyor. Sadece o beklemek insanı mahvediyor. bendede durum farklı değil belirsiz bir sürecin içindeyim ama elden ne gelir arkadaşım (((

Tedavin hayırlı olsun arkdaşım hadi bakalım artık yüzün gülsün lütfen.. eşini kafana taktığın yeter birazda o sırtlansın dertleri

arkadaşlar merhaba. ben Güvenç Beyde tedavi görüyorum bugün kontrolüm var öğleden sonra. yumurtaların durumuna göre opu tarihi belli olcak çatlatma iğnesi ne zaman olcam çok heyecanlıyım çoookk

Arkadaşlar nasılsınız bakalım? sizleri okudukça öyle çok ümitleniyorumki.. beni belki hatırlarsınız Adanada yaşıyorum ama Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey. Haftaya tedavi için geliyoruz görümcem istanbulda yaşıyor onda kalcaz biraz fazla kalcaz ama ne bileyim açıkçası otelde kalmak istemedik maddi olarak zorlanırız diye düşündük hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar dualarınızdan benide eksik etmeyin birde herkese Hayırlı Ramazanlar :))))))

arkadaşlar merhaba. ben Güvenç Beyde tedavi görüyorum bugün kontrolüm var öğleden sonra. yumurtaların durumuna göre opu tarihi belli olcak çatlatma iğnesi ne zaman olcam çok heyecanlıyım çoookk

welihacım umarım herşey yolundadır ve bi an önce kavuşursun bebeğine bizlerde takipteyiz )

iyiyiz dlarw sen nasılsın arkadaşım? Adana nasıl :)) valla çok sıcak durulcak yer değil diyorlar ama sana sormak lazım :)) inşallah tüm zahmetinin mükafatını Allahım verecek sana ve tüm dileyen kardeşlerime. bizleri habersiz bırakma :))

tedavin hayırlı olsun arkadaşım.. inşallah herşey güzel olur ve bebeğine kavuşursun... güzel haberinide yazarsın inşallah ...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

şimdiden hoşgeldin arkadaşım.. tedavin hayırlı olsun diyelim ... tek geliyosun inşallah 2 hatta 3kişi olarak dönersin memleketine

merhaba kızlar bugün salavat-ı tefriciye okumaya karar verdim allahaın izniyle 4444 tene okunması gerekiyormuş sizlerde okuyup bana bağışlarmısınız belki bu mübarek ayda rabbim dualarımı kabul eder

merhaba kızlar bugün salavat-ı tefriciye okumaya karar verdim allahaın izniyle 4444 tene okunması gerekiyormuş sizlerde okuyup bana bağışlarmısınız belki bu mübarek ayda rabbim dualarımı kabul eder

Aaa ne güzel nasıl karar verdin birisi mi dedi ne bileyim ben duymuştum ama açıkçası 4444 nefsime zor gelmişti ( kaç kaç paylaşmak gerek canım okuruz tabi aşk olsun

arkadaşam ben seve seve okurum... ama biliyosun salavat=ı tefriceyi okurken ne eksik ne fazla okuycakmışsın ... onun için paylaşalım öyle okuyalım istersen... bide nekadar kısa zamanda tamamlarsan okadar iyiymiş ... ben kendim okumuştum biraz fazla zamanımı almıştı inşallah sana kısa zamanda tamamlarız...

Son düzenleme:

teşekkür ederim nurcanan allah raz ıolsun ben kimseye söyleyemedim anneme ve kayınvalideme dedim onlar okuycaklar şimdilik sen ve burcu bide ben adet oldum dün tabi onu unuttum eve gidince dank etti adetliyken okunmaz herhalde

teşekkür ederim nurcanan allah raz ıolsun ben kimseye söyleyemedim anneme ve kayınvalideme dedim onlar okuycaklar şimdilik sen ve burcu bide ben adet oldum dün tabi onu unuttum eve gidince dank etti adetliyken okunmaz herhalde

Günaydın canım nasılsın pembe? Bende okurum canım banada verebilirsin Allah rızası için inşallah kabul olur. Benim bildiğim kadarıyla adetliyken okunmuyor ama sen yinede bilen birine sor canım yanlış olmasın şimdi

canım benim bildiğim kadarıylada okunmuyor bende 4444 tefriciye okumuştum içim rahat etsin diye abdestli okudum
adetliykende okumadım... bende okuyabilirsem haber ederim...
Allahım dualarımızı kabul etsin inş... banada dua edin arkadaşlar adet olamadım tüp bebeğe başlıycaktık adetim gelmiyor stres yaptım inş gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…