canlarım, lütfen kendinizi gereksiz yere strese sokmayın. Ben şunu öğrendim zamanı gelince herşey kendiliğinden oluyor. benim eşim yıllardır doktora bile gelmedi benimle. Ne ağladım, ne gözyaşları evden gittim yaa annemde kaldım istemiyorum seni dedim. Stresten 1 ay boyunca kanamalarım kesilmedi sürekli adet olur mu insan?? ciddi anlamda kan kaybettim, kilo verdim, tansiyonum hep düşük gezdim ama sadece kendime yaptım. şimdi eşim tamam dedi ve yazdım yukarda dün muayene oldu testler yapılcak şimdi. Ben çektiklerimle kaldım deydimi yooo dediğim gibi zamana bırakın ve lütfen kendinize zarar vermeyin arkadaşlar lütfen...
bende çok mücadele verdim haklısın bazen insan umutsuz oluyo ama geçiyor zamanla bana bebeğini anlatan kişilere artık ben çoçuk istemiyorum die cevap veriyorum böyle olayın içinden sıyrılmaya çalışıyorum ama bu mübarek günlerde dua et allahtan sabır dile canım en azından eşin ve annen baban için çünkü onlar seni mutsuz gördüklerinde eminim çok mutsuz oluyorlardır eşinle konuş dertlleş ve karar alın en azından tekrar tüp bebek deneyene kadar konuşmayın biz tüp bebeği konuşmuyoruz en son histereskopi oldum oda içimde şüphe vardı acaba demek çok zor yeni tedavim bilmiyorum ne zamn olur eşimi ikna etmem lazım dondurlmuşumun akıbetini bilmiyorum ne olucak ama hiç yumurtam olmazsa onla denerim belki
Arkadaşlar günaydın. Dün Emre Beyle tekrar görüştük bazı testler istedi özellikle eşimden. bide sağolsun güzel güzel konuştu bunun bir hastalık olduğunu çekinmenin yada tedavi görmek istememenin yanlış olduğunu söyledi. Zaten ben hiç kimseye söylemedim, annemler bile bilmiyor eşim yemin ettirdi o derece istemiyor(
Bende pazartesi Aytun hanımla görüşcem kendisi bu hafta yokmuş. bi aksilik çıkmazsa haftaya tüm tahlilleri tamamlamış olcaz artık bizimde tedavi şeklimiz falan belli olcak. O kadar çok dua ediyorumki Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin..
canlarım, lütfen kendinizi gereksiz yere strese sokmayın. Ben şunu öğrendim zamanı gelince herşey kendiliğinden oluyor. benim eşim yıllardır doktora bile gelmedi benimle. Ne ağladım, ne gözyaşları evden gittim yaa annemde kaldım istemiyorum seni dedim. Stresten 1 ay boyunca kanamalarım kesilmedi sürekli adet olur mu insan?? ciddi anlamda kan kaybettim, kilo verdim, tansiyonum hep düşük gezdim ama sadece kendime yaptım. şimdi eşim tamam dedi ve yazdım yukarda dün muayene oldu testler yapılcak şimdi. Ben çektiklerimle kaldım deydimi yooo dediğim gibi zamana bırakın ve lütfen kendinize zarar vermeyin arkadaşlar lütfen...
Pembecim günaydın. Seni çok iyi anlıyorum hem çevrendeki insanların anlayışsız olması hem senin artık mutlu sona ulaşmak isteğin seni sabırsız ve mutsuz yaptı. Ama bak h_gok arkadaşım ne güzel anlattı sadece kendine zarar veriyorsun zaten zamanı gelince herşey oluyor. Sadece o beklemek insanı mahvediyor. bendede durum farklı değil belirsiz bir sürecin içindeyim ama elden ne gelir arkadaşım(((
kızlar ben merveyi teselliye calışıyodum sizde beni teselli ediyorsunuz teşekkürler:)
arkadaşlar merhaba. ben Güvenç Beyde tedavi görüyorum bugün kontrolüm var öğleden sonra. yumurtaların durumuna göre opu tarihi belli olcak çatlatma iğnesi ne zaman olcam çok heyecanlıyım çoookk
Arkadaşlar nasılsınız bakalım? sizleri okudukça öyle çok ümitleniyorumki.. beni belki hatırlarsınız Adanada yaşıyorum ama Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey. Haftaya tedavi için geliyoruz görümcem istanbulda yaşıyor onda kalcaz biraz fazla kalcaz ama ne bileyim açıkçası otelde kalmak istemedik maddi olarak zorlanırız diye düşündük hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar dualarınızdan benide eksik etmeyin birde herkese Hayırlı Ramazanlar :))))))
Pembecim günaydın. Seni çok iyi anlıyorum hem çevrendeki insanların anlayışsız olması hem senin artık mutlu sona ulaşmak isteğin seni sabırsız ve mutsuz yaptı. Ama bak h_gok arkadaşım ne güzel anlattı sadece kendine zarar veriyorsun zaten zamanı gelince herşey oluyor. Sadece o beklemek insanı mahvediyor. bendede durum farklı değil belirsiz bir sürecin içindeyim ama elden ne gelir arkadaşım(((
kızlar ben merveyi teselliye calışıyodum sizde beni teselli ediyorsunuz teşekkürler:)
pembem, ne fark ederki hepiniz arkadaşımızsınız sizlerin üzüntüsü yada sevinci bizlerin bu böyle gerçekten.. sen her zaman dualarımdasın güzel arkadaşım
arkadaşlar merhaba. ben Güvenç Beyde tedavi görüyorum bugün kontrolüm var öğleden sonra. yumurtaların durumuna göre opu tarihi belli olcak çatlatma iğnesi ne zaman olcam çok heyecanlıyım çoookk
şimdiden hoşgeldin arkadaşım.. tedavin hayırlı olsun diyelim ... tek geliyosun inşallah 2 hatta 3kişi olarak dönersin memleketineArkadaşlar nasılsınız bakalım? sizleri okudukça öyle çok ümitleniyorumki.. beni belki hatırlarsınız Adanada yaşıyorum ama Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey. Haftaya tedavi için geliyoruz görümcem istanbulda yaşıyor onda kalcaz biraz fazla kalcaz ama ne bileyim açıkçası otelde kalmak istemedik maddi olarak zorlanırız diye düşündük hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar dualarınızdan benide eksik etmeyin birde herkese Hayırlı Ramazanlar :))))))
pembem, ne fark ederki hepiniz arkadaşımızsınız sizlerin üzüntüsü yada sevinci bizlerin bu böyle gerçekten.. sen her zaman dualarımdasın güzel arkadaşım
canım benim biliyorum teşkkür ederim
canım benim biliyorum teşkkür ederim
iyisin dimi kız :)) geçtimi kanaman histereskopiden sonra? ya anestezi ile olanlar hiç hissetmemiş sen neden almadın anestezi
iyisin dimi kız :)) geçtimi kanaman histereskopiden sonra? ya anestezi ile olanlar hiç hissetmemiş sen neden almadın anestezi
ben ofis olacaktım ondan istemedim ana baktım operetif olmuşum:) ağrım çok oldu ilk gün şu an belim ağrıyo bide adet olmuşum kanamam vardı az hiç fark etmedim ağrıdan ölürdüm fark etmedim bile üşüttüm ama o gün karnım davul gibi şişti oturamadım trenle gittik ayakta geldim:) sen nasılsın tatlım bebeşin napıyo annesini çok üzüyormu cinsiyeti ne zamn belli olacak
ben ofis olacaktım ondan istemedim ana baktım operetif olmuşum:) ağrım çok oldu ilk gün şu an belim ağrıyo bide adet olmuşum kanamam vardı az hiç fark etmedim ağrıdan ölürdüm fark etmedim bile üşüttüm ama o gün karnım davul gibi şişti oturamadım trenle gittik ayakta geldim:) sen nasılsın tatlım bebeşin napıyo annesini çok üzüyormu cinsiyeti ne zamn belli olacak
cinsiyeti haftaya öğrencez canım şuan 3,5 aylık olduk :)) arada bulantılarım oluyor bazı şeylerden tiksindim iyice aklıma bile gelince midem kalkıyor genelde yattım tansiyon düşüklüğü ve halsizlik vardı onun dışında bir iki kez kusmam oldu o kadar..
neyse canım histereskopiyide atlattın çok şükür, bundan sonra ne olacak peki, eşin ne diyor yani kararınız nedir? sana çok dua ediyorum pembe( Allahın izniyle bu kez olcak arkadaşım Yarabbim sen onun gönlüne göre ver inşallah
merhaba kızlar bugün salavat-ı tefriciye okumaya karar verdim allahaın izniyle 4444 tene okunması gerekiyormuş sizlerde okuyup bana bağışlarmısınız belki bu mübarek ayda rabbim dualarımı kabul eder
cinsiyeti haftaya öğrencez canım şuan 3,5 aylık olduk :)) arada bulantılarım oluyor bazı şeylerden tiksindim iyice aklıma bile gelince midem kalkıyor genelde yattım tansiyon düşüklüğü ve halsizlik vardı onun dışında bir iki kez kusmam oldu o kadar..
neyse canım histereskopiyide atlattın çok şükür, bundan sonra ne olacak peki, eşin ne diyor yani kararınız nedir? sana çok dua ediyorum pembe( Allahın izniyle bu kez olcak arkadaşım Yarabbim sen onun gönlüne göre ver inşallah
Aaa ne güzel nasıl karar verdin birisi mi dedi ne bileyim ben duymuştum ama açıkçası 4444 nefsime zor gelmişti( kaç kaç paylaşmak gerek canım okuruz tabi aşk olsun
amin burcum allah seninde gönlüne göre versin canım benim eğer okursan sayısını bana bildir canım şimdiden teşekkür ederim telefonuma zikir matik indirdim bende bu akşam başlıycam bakalım:)
merhaba kızlar bugün salavat-ı tefriciye okumaya karar verdim allahaın izniyle 4444 tene okunması gerekiyormuş sizlerde okuyup bana bağışlarmısınız belki bu mübarek ayda rabbim dualarımı kabul eder
arkadaşam ben seve seve okurum... ama biliyosun salavat=ı tefriceyi okurken ne eksik ne fazla okuycakmışsın ... onun için paylaşalım öyle okuyalım istersen... bide nekadar kısa zamanda tamamlarsan okadar iyiymiş ... ben kendim okumuştum biraz fazla zamanımı almıştı inşallah sana kısa zamanda tamamlarız...
teşekkür ederim nurcanan allah raz ıolsun ben kimseye söyleyemedim anneme ve kayınvalideme dedim onlar okuycaklar şimdilik sen ve burcu bide ben adet oldum dün tabi onu unuttum eve gidince dank ettiadetliyken okunmaz herhalde
Günaydın canım nasılsın pembe? Bende okurum canım banada verebilirsin Allah rızası için inşallah kabul olur. Benim bildiğim kadarıyla adetliyken okunmuyor ama sen yinede bilen birine sor canım yanlış olmasın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?