Kızlar herkese hayırlı Ramazanlar... Koca bir yıl geçti ve yine Ramazan ayını gördük çok şükür.. Allahım ailemizle ve inşallah bebeklerimizle nice Ramazan ayları nasip etsin bizlere....
ya nur doktor bile sana mavi gözlü bi kız yapıcaz dio vallah ne bileyim ikimizinde olsunda kız oğlan farketmez :)doğmamış kızımın taliplisi çokta bie türlü gelmiyo çok nazlı olur olsa beaaa
inşallllahh canım.....rabbim nasip etmeyeceği hiç bişeyin hayalini kurdurmazmış...hem kız belki benimde oğluşum olur kızınızı isteriz... hiihihihihhihi
oh oh çocukları alıp verdiniz dünürler durun bakalım benimkide var belki ben alcam pembenin kızını :)) hem bin kişi ister bir kişi alırmış kızı dimi :))
valla arkadaşım ilk gün diye sanırım biraz zorluyor.....benim dünür caymazsa oğluşumun eşi hazır yavv...oooo Sevgili dünürler nasılsınız bakalım :)) Nasıl geçiyor Ramazanın ilk günü bakalım :))
valla arkadaşım ilk gün diye sanırım biraz zorluyor.....benim dünür caymazsa oğluşumun eşi hazır yavv...
teşekürler figen senin ve tüm arkadaşlarımın ramazanını kutluyorum ben oruçlu değilim histereskopiden sonra kanamam hala devam ediyo eşim oruçlu allah akşama sinir küpü olarak gelir kesin eve :) rabbim hepimizin bu mübarek ayda dularını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallahgöbüşler dolsunnnnn
Herkese günaydın kızlar, dün oruç tutayım dedim sen misin tutan??? daha çok yeni biliyorsunuz geçen hafta testte çıktı ama tutabilirim zannettim akşama kadar yattım çok kötü oldum sonrada çok korktum bebeğe bişey olcak diye ben oruç tutamıcam((( aranızda hamile olup oruç tutan varmı?
Herkese günaydın kızlar, dün oruç tutayım dedim sen misin tutan??? daha çok yeni biliyorsunuz geçen hafta testte çıktı ama tutabilirim zannettim akşama kadar yattım çok kötü oldum sonrada çok korktum bebeğe bişey olcak diye ben oruç tutamıcam((( aranızda hamile olup oruç tutan varmı?
oh oh çocukları alıp verdiniz dünürler durun bakalım benimkide var belki ben alcam pembenin kızını :)) hem bin kişi ister bir kişi alırmış kızı dimi :))
canım hala oruçlu değilim sanırım bi kaç günede adet olucam 1 haftası kaytarmakla geçiçek sanırım:) diette yapıcam sözde hiçbişey yaptığım yok bel ağrısı çekiyorum çok fazla histereskopiden mi bilemedimoooo Sevgili dünürler nasılsınız bakalım :)) Nasıl geçiyor Ramazanın ilk günü bakalım :))
:)arkadaşım kolayı var... yarış düzenleriz kim kazanırsa o alır kızı
valla arkadaşım ilk gün diye sanırım biraz zorluyor.....benim dünür caymazsa oğluşumun eşi hazır yavv...
hehehehe bizlerede hayırlı olsun demek düşer nurcanan ne diyelim arkadaşım
yahu benim ikiz kısçem:)aynen canım benim eşimde akşam bir gelcek haydeeee sinir küpü Allah yardımcımız olsun
canım sen eşine 12 ay oruç tuttur en iyisi...canım hala oruçlu değilim sanırım bi kaç günede adet olucam 1 haftası kaytarmakla geçiçek sanırım:) diette yapıcam sözde hiçbişey yaptığım yok bel ağrısı çekiyorum çok fazla histereskopiden mi bilemedim
:)
yahu benim ikiz kısçem:)olsun bari ikinizlede dünür olayım çok tatlısınız canım arkadaşlarım:) dün akşam eşim biraz durgundu sinirlenemedi bile artık enerjisi bitmiş
Kızlar nasılsınız? Hatırlarsanız benim geçen bebeğim düştüdondurulmuşlarım var ama çok ilginç kendimi kötü hissediyorum yine olmayacak diye tedaviye başlamak istemiyorum ( aslında bebeğim olmasını çok istiyorum ama psikolojim çok bozuldu şu Ramazan ve bayram bitsin ona göre karar vercem kendimi iyi hissetmiyorum ( Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim yardımcımız olsun
merhaba merve yılmak yok bak en azından hamilelik sağlanmış bence senin yine olur bu kadar takma herşey allahın takdiri bak bana ben 2 kez yaptırdım hamilelik oluşmadı 1 tane dondurulmuşum var oda bişeye yaramazkendini şanşlı hisset bence arkadaşım
Kızlar nasılsınız? Hatırlarsanız benim geçen bebeğim düştüdondurulmuşlarım var ama çok ilginç kendimi kötü hissediyorum yine olmayacak diye tedaviye başlamak istemiyorum ( aslında bebeğim olmasını çok istiyorum ama psikolojim çok bozuldu şu Ramazan ve bayram bitsin ona göre karar vercem kendimi iyi hissetmiyorum ( Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim yardımcımız olsun
merhaba arkadaşım haklısın ama ben çok güçsüz biriyim ne bileyim kendimi çaresiz hissediyorum insanlardan kaçıyorum psikolojim alt üst olmuş durumda. doktoruma çok güveniyorum bu kez olcak diyor Ümit bey sağolsun benden daha çok inanıyor ama bende bir korku varki sorma gitsin. çok mücadele verdim belkide yoruldum..
sen ne yapacaksın peki 1 tane dondurulmuşun varmış imha mı olcak yani
bende çok mücadele verdim haklısın bazen insan umutsuz oluyo ama geçiyor zamanla bana bebeğini anlatan kişilere artık ben çoçuk istemiyorum die cevap veriyorum böyle olayın içinden sıyrılmaya çalışıyorum ama bu mübarek günlerde dua et allahtan sabır dile canım en azından eşin ve annen baban için çünkü onlar seni mutsuz gördüklerinde eminim çok mutsuz oluyorlardır eşinle konuş dertlleş ve karar alın en azından tekrar tüp bebek deneyene kadar konuşmayın biz tüp bebeği konuşmuyoruz en son histereskopi oldum oda içimde şüphe vardı acaba demek çok zor yeni tedavim bilmiyorum ne zamn olur eşimi ikna etmem lazım dondurlmuşumun akıbetini bilmiyorum ne olucak ama hiç yumurtam olmazsa onla denerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?