Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Amin canım Allah kabul etsin inşallah. Acaba stres yaptın ondan mı olmuyor canım? Benimde tam tersi mesela stres yada sıkıntı yapınca kanamam daha çok olur ve erken adet olurum. Doktorunu aradın mı peki? bide doktorun kim canım senin?

teşekkür ederim nurcanan allah raz ıolsun ben kimseye söyleyemedim anneme ve kayınvalideme dedim onlar okuycaklar şimdilik sen ve burcu bide ben adet oldum dün tabi onu unuttum eve gidince dank etti adetliyken okunmaz herhalde

canım salavat olduğu için adetliykende okunuyor.. yinede için rahat etmiycekse bittikten sonra başlıyalım çünkü senin niyetlenmen ve en az 444 tanesini senin okuman gerekiyor...tabi sayısına muhakkak dikkat etmekte grekiyor... bide canım adetliyken 4444duası okunurmu diye girersen kadınlar klübü sayfasında nasıl başlanması gerektiği falan ayrıntılı yazıyo... istersen bir araştır..... ben bilinçsiz yapmıştım bir etkisinide göremedim... sen önce emin ol sonra burada isteyen arkadaşları listeler başlarız...

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.” bu canım okursan bana sayısını bilidrirsin şimdiden çok teşekkürler
teşekkür ederim içim rahat etsin die 3 gün sonra başlıycam tabi histereskopiden sonra adetim normal olursa stres yapma ayça sıkılma herşey güzel olur inşallah rabbim hepimizin dularını kabul eder

tamam nurcanan okuyacak arkadaşlarımında o şekilde başlamsı gerkiyo gerçi belki biliyolardır ben acemiyim bilmiyorum evet ya çok iyi fikir liste yapalım o zamn okuyacak olan arkadaşlarım varsa lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşşekkür ederim

Amin cümlemizinkini tatlım... bilmiyorum canım ya hava değişikliğinden sanırım... takmayım diyorum olmuyor öğretmenevinde
kalıyoruz tüp bebek sürecinide biliyorsun canım maddi yöndende yıpratıyor insanı.... hayırlısı artık yapcak bişey yok
evet canım aradım pazartesi ye kadar bekleyelim gelmezse değerlendiririz dedi hemşire... doktorum da Mustafa Bahçeci canım
sen ne durumdasın yaptırdın mı canım ????

Mar
25
Salat-ı Tefriciye Okuma Usulü ve Formülleri - DuaDenizi.Com - Dua Ufkunuz
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder.

Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallâhe ve melâiketehü yüsallûne alennebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslimâ'' âyetini okur.

netten bu şekilde buldum doğrumudur

teşekkür ederim içim rahat etsin die 3 gün sonra başlıycam tabi histereskopiden sonra adetim normal olursa stres yapma ayça sıkılma herşey güzel olur inşallah rabbim hepimizin dularını kabul eder

anladım canım ben dediğim gibi adetimi bekliyorum olana kadar okurum sana söylerim... stres yapmamak elde değil canım
öğretmenevinde kalıyoruz adetim yüzünden fazla paracıklar gidiyor :) hayırlısı artık bakalım
ayrıca canım tefriciye ler bittikten sonra biz arkasına fetih suresi okumuştuk tek sayı olmak şartıyla mesela ben 11 tane okumuştum ablamda yardım etmişti istersen 3 tane de okuyabilirsin tabi mecbur değilsin ama daha cabuk kabul olması içinmiş
ben bildiğimi söylim de canım

olsun parayı düşünsek biz bu işe başlamayız zaten üzülme nur bak yarın olucaksın içime doğdu:)okurum canım bakalım okuyacak arkadaşlarım belli olsun bi okualım benim şu adetimde bir bitse eşimde okur benim ona sölerim ben bu akşam:)

haklısın canım valla da benim 4. deneme olunca.. ayyy canım benim ağzında bal damlıyor keşke gelse de hayırlısıyla başlasak
bizde adetim gelse sevincem rahatliycam... ben şimdi başlıycam okumaya canım

benim doktorumda Güvenç bey canım. histereskopi olmuştum ben rahim dinlensin diye 2 ay ara verdik. Ama inşallah temmuz adetimle başlıyorum normalde benimde haftaya adet olmam lazım ama stresten falan sarkmazsa tabi..
seni çok iyi anlıyorum canım biz kendi evimizde olmamıza rağmen onca masrafa girdik birde sen dışarıya para veriyorsun. Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. peki nerden geldiniz yani nerde yaşıyorsun normalde

Pembecim nasıl paylaşcaz ben bilemedim.. Nurcanan sen önceden okumuşsun canım hepsini kendin mi okudun yoksa paylaştın mı nasıl yapalım yani?

anladım canım hayırlısı inş bişey olmaz adetin hemen gelir stres yapmamak en önemlisi de işte elde değil
Amin canım cümlemiz inş... biz ankaradan geldik canım sen istanbuldansın heralde

Pembecim nasıl paylaşcaz ben bilemedim.. Nurcanan sen önceden okumuşsun canım hepsini kendin mi okudun yoksa paylaştın mı nasıl yapalım yani?

canım ben yanlız okumuştum... biraz arkadaşım yardım etmişti sonunda okadar 500 d
tane falan çekmişti.. önemli olan gönülden yapılması kaç kişinin okuduğu mühim değil.. inşallah pembemede şifa olur... canım pembeyede dedim önce onun niyet etmesi gerekiyor.... sonra buradan liste yapıp adetli dağıtırız ... çünkü ne eksik ne fazla olmalıymışş

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSAANIZ SEVİNİRİZZZ

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500 okuyacak
TLY77=
BRC_1980=
AYRA_0606=

arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

Son düzenleme:
[QUOTE=ayra_0606;

arkadaşım inşallah en kısa zamanda tedavine başlarsın.. ve güzel sonuçla dönersin memleketine...

Son düzenleme:

o zamn benim adetin bitmesi lazım dimi niyet etmem için

teşekkür ederim canım :* ben kalanımı okuyım nasıl yapıyım yada şimdilik 1.000 mi yazayım:)

teşekkür ederim canım :* ben kalanımı okuyım nasıl yapıyım yada şimdilik 1.000 mi yazayım:)

CANIM sen niyet et.. isteyen arkadaşlar olursa ona göre düzenleriz listeyi şimdilik 1000 yazdım sana canım gerisini okuyan olmassa yine paylaşır okuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…