Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Kızlar nasılsınız? Bayramdan sonra bizde İstanbuldayız inşallah. Erbil Beyin verdiği ilaçlar bitmek üzere çünkü. Burda rahim kalınlığıma bakıldı 13 mm den 11 mm olmuş. transfer için kaç mm olmalı bilgisi olan varmı?

canım hayırlı olsun desekmi bende bilemedim ama öyle gibi test yaptır bakalım inşallah bebiş geliyordur[/QUOTE]

AH keske öyle olsa dünden beri adet olucakmisim gibi sancilar giriyor..:84::84::84::84::84:

seninde tedavin hayırlı olsun canım yazını yeni gördüm... hangi aşamadasın canım sen....
benden önce senin güzel haberlerini alcaz gibi inş :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....

Test yarin yapilicak ama hic yaptirasim yok

canım test yaptırmadan netleştiremezsin durumu inşş pozitiftir dur bakalım stres yapma

seninde tedavin hayırlı olsun canım yazını yeni gördüm... hangi aşamadasın canım sen....
benden önce senin güzel haberlerini alcaz gibi inş :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....

Ben Gaziantepte yaşıyorum canım, 10 yıllık evliyim ve Pcos var bende. Orda tedavi göremediğimiz için istanbula geliyorz. daha doğrusu eşim çok çekiniyor kimse bilsin istemiyor. istanbulda ablam yaşıyor onda kalcaz sadece o biliyor ve eniştem. rahimde kalınlık vardı bende Erbil bey ilaç vermişti bayrama kadar bitcek ve adet görücem. yani bayramdan hemen sonra istanbulda olcaz inşş. bi aksilik çıkmazda iğnelerime başlarım hemen

canım hayırlı olsun desekmi bende bilemedim ama öyle gibi test yaptır bakalım inşallah bebiş geliyordur

AH keske öyle olsa dünden beri adet olucakmisim gibi sancilar giriyor..:84::84::84::84::84:[/QUOTE]

hayırlısı olsun inşallah tedavin sorunsuz başlar ve sonunda minicik meleğin gelir arkadaşım

Valla orasi öylede ne bileyim

AH keske öyle olsa dünden beri adet olucakmisim gibi sancilar giriyor..:84::84::84::84::84:

canım iyi düşün iyi olsun inş güzel haberlerin belirtisidir[/QUOTE]

Ayracim insallah canim. Senide tedavin baslamis hayirli olsun canim insallah hersey istedigin gibi olur. Vurduklari ignenin adi ne canim? Dozu kac?

hmmm ilaç falan deyince bende başladın zannettim... hayırlısıyla başlarsınız inş sizde canım... Gaziantep diyince şimdi hatırladım seni öncede yazılarını okumuştum bende aynı senin gibiyim canım bizde kimse bilsin istemiyoruz ankaradan geldik istanbuldada
öğretmenevinde kalıyoruz... evimizden uzak nelere katlanıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ayracim insallah canim. Senide tedavin baslamis hayirli olsun canim insallah hersey istedigin gibi olur. Vurduklari ignenin adi ne canim? Dozu kac?

cok saol canım.. gonal f450 150 ml vurdular göbekten[/QUOTE]

Hmm ilaci tanimiyorum Ben merional kullandim simdiye kadar 0,5ml ve hep kendim vurdum ignelerimi karnimdan :)) catlatma ignesini bile.. Hemsire oldum ciktim

cok saol canım.. gonal f450 150 ml vurdular göbekten

Hmm ilaci tanimiyorum Ben merional kullandim simdiye kadar 0,5ml ve hep kendim vurdum ignelerimi karnimdan :)) catlatma ignesini bile.. Hemsire oldum ciktim [/QUOTE]

normalde bende kendim vurdum çatlatma iğnesini falan ama bugün ilk gün olduğu için hemşire yaptı canım...
inş bidaha gerek kalmaz sonucn pozitif olur
yaptıranlar da benimkide son olur inş zor bi süreç... buarada yarın kliniğe tekrar gitcem akupunktur için görüşcez
sen kaç seans yaptırdın canım ???

Hmm ilaci tanimiyorum Ben merional kullandim simdiye kadar 0,5ml ve hep kendim vurdum ignelerimi karnimdan :)) catlatma ignesini bile.. Hemsire oldum ciktim

normalde bende kendim vurdum çatlatma iğnesini falan ama bugün ilk gün olduğu için hemşire yaptı canım...
inş bidaha gerek kalmaz sonucn pozitif olur
yaptıranlar da benimkide son olur inş zor bi süreç... buarada yarın kliniğe tekrar gitcem akupunktur için görüşcez
sen kaç seans yaptırdın canım ???[/QUOTE]

Biz bu isi biliyoruz canim :)))).. Aminnnnnnnn canim insallah seninde benimde sondur ve tabi tüm tedavi görenlerin. Evet cok zor sadece yasayan bilir ve anlar.. Canim cok iyi git görüs valla insallah tedavinle birlikte cok cok iyi gelir, Ben haftada bir kere gidiyorum canim bana 3 ay dedi bakalim yarin gidecegim hem orda Test yapicak kadin. Benim icin bol bol dua et. Karnima adet olucakmisim gibi sancilar giriyor belimde agiriyor atesim 37.0

Biz bu isi biliyoruz canim :)))).. Aminnnnnnnn canim insallah seninde benimde sondur ve tabi tüm tedavi görenlerin. Evet cok zor sadece yasayan bilir ve anlar.. Canim cok iyi git görüs valla insallah tedavinle birlikte cok cok iyi gelir, Ben haftada bir kere gidiyorum canim bana 3 ay dedi bakalim yarin gidecegim hem orda Test yapicak kadin. Benim icin bol bol dua et. Karnima adet olucakmisim gibi sancilar giriyor belimde agiriyor atesim 37.0[/QUOTE]

ayyy canım benim inş belirtilerin hamileliğe işarettir.....klinikte çalışan bayan da yaptırmış oda sen gibi tavsiye etti cok faydasını gördüm dedi ne bilim korkuyorum birazda acır mı ki diye... hangi bölgeye yapılıyor kulakta kızın küçük bantları vardı....
ben bile meraklandım yarın için bizi habersiz bırakma... çarşamba değilde yarın gelseydin seninle tanışırdık :))

ayyy canım benim inş belirtilerin hamileliğe işarettir.....klinikte çalışan bayan da yaptırmış oda sen gibi tavsiye etti cok faydasını gördüm dedi ne bilim korkuyorum birazda acır mı ki diye... hangi bölgeye yapılıyor kulakta kızın küçük bantları vardı....
ben bile meraklandım yarın için bizi habersiz bırakma... çarşamba değilde yarın gelseydin seninle tanışırdık :))[/QUOTE]

Hic korkma canim bende sirtima ve rahim bölgeme batirmisti. Ama her seferinde degisik oluyor bir kere bileklerime iki kere kafama, bacaklarima bir kerede kulagima yani anlican uyarici bölgelere batiriyor ve hic acimiyor hissetmiyorsun bile.. Canim yarin aksam yazarim Ben sonucu.. Olsun canim elbet birgün karsilasiriz belki )) bakarsin senin carsamba klinikte ISIN olur :))))

günaydın canım dualarım seninle inş ii haberlerle dön bize... bilgiler içinde cok teşekkürler aydınlattın beni..
belli olmaz dediğn gibi işim olabilir nasip karşılaşırız inş :))

günaydın canım dualarım seninle inş ii haberlerle dön bize... bilgiler içinde cok teşekkürler aydınlattın beni..
belli olmaz dediğn gibi işim olabilir nasip karşılaşırız inş :))

muabbetiniz bol olsun hatunlar günaydın .. berna hadi bakalım bugün test sonucunu bildir meraklandırma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…