Gebelik asisi ben yaptirdim 600 tl yumurta toplama gunu 4 tup kan veriyorsunuz bthcg hormonu yukleniyo transferden 2 gun once kendi doktorunuz cok az bi jel seklinde tup icerisinde getiriliyo rahmin icerisine doktor enjekte ediyor .Yapılan deney ve kişilerde iyi sonuç alındıgı için böyle bir uygulama yapılıyor . Benim transferim 9 eylül pazartesi yapıldı tek embryo Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun . Doktorum mustafa bahçeci kesinlikle tavsiye ediyorum . Agzından dua hiç eksik olmuyo ne söylediyse her şey net yılların en tecrübeli doktoru ben önce klinikte başka doktorun hastasıydım ona gittiğim için hala pişmanım neden en iyisi oldugunu bildigim halde ona gitmedim diye şu bir gerçek Rabbim ol diycek oda oluvercek .Her zaman olmuyo deniliyo doktor kendisi bu ay burdayım yada degilim diyor zaten ben tecrübelerimi paylaşmak istedim Huzur ve Şifaylaaa
Gebelik asisi ben yaptirdim 600 tl yumurta toplama gunu 4 tup kan veriyorsunuz bthcg hormonu yukleniyo transferden 2 gun once kendi doktorunuz cok az bi jel seklinde tup icerisinde getiriliyo rahmin icerisine doktor enjekte ediyor .Yapılan deney ve kişilerde iyi sonuç alındıgı için böyle bir uygulama yapılıyor . Benim transferim 9 eylül pazartesi yapıldı tek embryo Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun . Doktorum mustafa bahçeci kesinlikle tavsiye ediyorum . Agzından dua hiç eksik olmuyo ne söylediyse her şey net yılların en tecrübeli doktoru ben önce klinikte başka doktorun hastasıydım ona gittiğim için hala pişmanım neden en iyisi oldugunu bildigim halde ona gitmedim diye şu bir gerçek Rabbim ol diycek oda oluvercek .Her zaman olmuyo deniliyo doktor kendisi bu ay burdayım yada degilim diyor zaten ben tecrübelerimi paylaşmak istedim Huzur ve Şifaylaaa
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Benim de yumurtalarım toplanıp donduruldu. Adetimi bekliyorum. Dondurulmuş transferi olacağından gebelik aşısı için verilen kanı kontrol zamanı vereceğim.
Mustafa beyi herkes çok beğeniyor ama çok yoğun olacağı düşüncesiyle başka doktor arayışları oluyor. Önceki doktorun kimdi merak ettim.
İnşallah en hayırlı sonucu alırsın.rabbim dualarımızı kabul etsin.ben güvenç beyin hastasıyım 8 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi.bakalım pazartesi transfer yapılcak galiba.tez zamanada yavularımızi kucağımıza alırız inşallah.
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Sigara içmiyorsun değil mi? :)
Yok canım içmiyorum crıne jelden dolayı pütürlü kahverengi olarak tekrar gelmiş sabah az yürümüştüm sanırım bu yüzden oldu tecrübeli olan var mıııı
merhaba pembbe
ben tefriciye okumadım ama ilk sayfadan beri tüm mesajları okudum, sanırım sen de gürkan bey in hastasısın ben de bu konuda konuşmak istiyordum. haftaya merkezde gürkan bey tarafından histereskopim çekilecek, sonrasında eylül sonu ya da ekim başı tüp bebeğe başlayacağız gibi. 4.denemem olacak. Ankara'dan gelgit yapacağım. Gürkan bey, nasıl biri, tedavi sürecindeki tavrı ve tecrübesi, yaklaşımı nasıl. merkezde çoğunlukla mustafa hocaya ait övgüler ön plana çıkıyor, ama gürkan hocadan başarı elde edildiğine ilişkin çok msj görmedim, gerçi doktor değiştirmek de istemiyorum ama.
sen ne zaman başalıyorsun tedaviye, herkesin yüzü gülsün inşaallah
Allah nasip ederse yarin transferim olacak arkadaslar dualarinizi esirgemeyin neolur.inşallah hepimizin tedavileri hayirla sonuçlanir
Allah embriyolarına can versin. Allah tüm isteyenlerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
Allah nasip ederse yarin transferim olacak arkadaslar dualarinizi esirgemeyin neolur.inşallah hepimizin tedavileri hayirla sonuçlanir
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar transferim yapildi simdi test icin 30 eylülü bekliycem.cok heycanliyim.Allah yar ve yardimcimiz olsun
Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt
Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?