Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ben ummalı tüp bebek merkezlerini araştırmaya devam ediyorum..Bahçeci gerçekten kaliteli ve titiz görünüyor, insan bir güveniyor..bu arada Eurofertil tüp bebek merkezi ile telefonla görüştüm..Eşimin babası orayı önermişti bize(kayınpederim Kadın doğum uzmanı) telefonda görüştüğümde tüp bebek tedavilerinin paket paket olduğunu söylediler.mesela bir paket var o baya ilgimi çekti.. Şöyle ki 4 tüp bebek denemesinin toplam ücreti olarak 10.000 TL diyorlar. Eğer 4 tüp bebek denemesinin ardından hamilelik gerçekleşmezse paranın tümünü iade ediyorlar.(diyorlar ki bebek doğuncaya kadar geçerli yani kişi hamilelik geçirip düşürürse yine de ücret iadesi yapıyorlarmış) bana mantıklı geldi sanki daha az stres olurum gibi geliyor bu kadar ücrete bu kadar hak tanıdıkları için.. bilemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
Günaydın sine80, açıkçası sağlıkta özellikle de tüp bebekte kampanya olayı beni pek cezbetmedi.çünkü ben ikinci tüp bebek denemeyi bile düşünemezken 4 kez deneme çok uzak geldi. ama canım burda sadece görüşlerimizi paylaşıyorz tercih tabiki senin git bi merkezi gör, konuş kafana yatarsa neden olmasın ama bana bi tuhaf geldi ya :)