Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Kızlar selam, görüşmeden geliyorum. Yani şunu söyleyim Bahçeci merkezi insana gerçekten güven veriyomuş.Doktorlar ve ekip çok ilgiliydi. Ben Gürkan beyle, eşim ise Emre beyle görüştü. bizde sorun her ikimizde. Görüşme bize baya bi umut verdi açıkçası.hiç bilmediğimz şeylerden bahsettiler tedavi ile ilgili.bazı testler istendi benden ve eşimden umarım sonrası güzel olur dua edin olurmu:((

Tedavin hayırlı olsun canım. darısı başıma :) ben ikinci denemem için bahçeciyi istiyorum ama doktor olarak karar veremedim hala. Gürkan Bey nasıldı yani ne bileyim acaba bayan doktor olsa dahamı rahat sorularımı sorabilirim acaba diye düşünüyorum...

Tedavin hayırlı olsun canım. darısı başıma :) ben ikinci denemem için bahçeciyi istiyorum ama doktor olarak karar veremedim hala. Gürkan Bey nasıldı yani ne bileyim acaba bayan doktor olsa dahamı rahat sorularımı sorabilirim acaba diye düşünüyorum...

Canım doktorlar gayet profesyonel yani sen daha soru sormadan, sorabilceğin herşeyi onlar soruyor.utanılcak çekinilcek bişey yok ama ısrarla bayan doktor istersen Burçak ve Aytun hanım var merkezde. Ben Gürkan beyden gayet memnun kaldım. sen ön görüşme yap istediğin doktrla zaten görüşme yaptn diye tedaviye başlayacaksın diye bişey yok.

Canım selam, hiç öyle düşünme erkek ya da bayan doktor olarak.bahçecideki ekip gayet başarılı.benim doktorumda erkekti ve çok memnun kaldım önemli olan işlerini nasıl yaptıkları. Ama ısrarla bayan doktor istiyorum dersen Burçak hanım ve Aytun var bahçecide.

Kızlar selam, görüşmeden geliyorum. Yani şunu söyleyim Bahçeci merkezi insana gerçekten güven veriyomuş.Doktorlar ve ekip çok ilgiliydi. Ben Gürkan beyle, eşim ise Emre beyle görüştü. bizde sorun her ikimizde. Görüşme bize baya bi umut verdi açıkçası.hiç bilmediğimz şeylerden bahsettiler tedavi ile ilgili.bazı testler istendi benden ve eşimden umarım sonrası güzel olur dua edin olurmu:((

Canım tedavin hayırlı olsun Allahım gönlüne göre versin inş.bizimle adım adım süreci paylaş lütfen deneyimlerinize ihtiyacm var çünkü...

Merhaba
IYiolmaya calisiyorum stresliyim
12 Martta testim var
Doktorum erbil bey

benimde doktorum Ümit Bey canım.tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. stresli olmanı anlıyorum ama birbirimize destek olursak bu stres azalır belki...
sen benden öndesin galiba canım tedaviyle ilgili bizleri burda bilgilendirir misin?

benimde doktorum Ümit Bey canım.tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. stresli olmanı anlıyorum ama birbirimize destek olursak bu stres azalır belki...
sen benden öndesin galiba canım tedaviyle ilgili bizleri burda bilgilendirir misin?

Canim sagol

Tabiki birbirimize destek olacagiz insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur
Ben herhalde uzman oldum bu tupbebek konusunda
Bu benim 8. Denemem ve insallah allahim dualarimi Kabul eder.

Bizim sorunumuz hem benden hem de esimden kaynaklaniyor. Ama bizden daha kötu durumda olan insanlar cocuk Sahibi oluyor.
Neden olmadigini bende anlamis degilim.her tedavimiz Cok iyi basliyor. Yumurtalar iyi gelisiyor toplama isleminden önce iyi görunuyorlar.. Ama döllenme olmuyor.bu son tedavimizde 14 yumurta toplanmis ve sadece 2 si döllenmis ve son gune 1 tane kaldi. Su anda 6 hucreli 2. Gun embryosuyla transferim oldu ve beklemedeyim..

Son düzenleme:
Canim sagol

Bizim sorunumuz hem benden hem de esimden kaynaklaniyor. Ama bizden daha kötu durumda olan insanlar cocuk Sahibi oluyor.
Neden olmadigini bende anlamis degilim.her tedavimiz Cok iyi basliyor. Yumurtalar iyi gelisiyor toplama isleminden önce iyi görunuyorlar.. Ama döllenme olmuyor.bu son tedavimizde 14 yumurta toplanmis ve sadece 2 si döllenmis ve son gune 1 tane kaldi. Su anda 6 hucreli 2. Gun embryosuyla transferim oldu ve beklemedeyim..

çok geçmiş olsun canım :(( 8 tüp bebek yorucu bi süreç olsa gerek. benim daha ilk denemem olcak ve bahçeci ekibi bize umarım şans getirir. banada 2 aşılama yapıldı ama aşılamada zaten tüp bebekteki gibi fazla şans olmuyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun :(

çok geçmiş olsun canım :(( 8 tüp bebek yorucu bi süreç olsa gerek. benim daha ilk denemem olcak ve bahçeci ekibi bize umarım şans getirir. banada 2 aşılama yapıldı ama aşılamada zaten tüp bebekteki gibi fazla şans olmuyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun :(

Bahceci klinigine guven canim
Tabiki önce allahina

Biz gercekten Cok memnunuz klinikten. Insallah sen lik denemende hamile kalirsinda benim gibi bu yorucu sureci yasamazsin..
Allah yardimcimiz olsun

Bahceci klinigine guven canim
Tabiki önce allahina

Biz gercekten Cok memnunuz klinikten. Insallah sen lik denemende hamile kalirsinda benim gibi bu yorucu sureci yasamazsin..
Allah yardimcimiz olsun

Amin canım.peki bişey sorcam ben adet olunca 2.günü tekrar gitcem sonra ilaç tedavisi başlıcak dimi?

Canim sagol

İnşallah bu son tedaviniz olur bebeğinize kavuşursunuz
Sizin 8 tedavidede mi hep döllenme sorunu oldu?
Benim 1 tüp denemem oldu bahçeci umutta benimde 17 yumurta toplandı döllenme gayet iyi oldu ama devam etmediler şimdi ikinci başka bir merkezde yaptırcam aylardır birçok ilaç bitkisel takviye aldım ama genede korkuyorum gene aynısı olursa diye
Bu durum tekrar edebiliyor Muş yumurtadan mı sperm den mi net belli degil inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür..

Back
X