Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

selam kızlar.bende bahçeci kliniğinden ilk randevumu aldım.haftaya perşembe günü Allah hepimize yardım etsin :))
bu arada kadınlar kulübündede yeniyim...
burayı okuduktan sonra merkez hakkında içim çok rahatladı..

kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...

ayyyyy canım hadi gözünaydın olsun bunlar mutluluk gözyaşları canım benim ağla tabii biz hep bugünleri bekledik. darısı başımıza inşallah yarabbim inşallahh :))

selam kızlar.bende bahçeci kliniğinden ilk randevumu aldım.haftaya perşembe günü Allah hepimize yardım etsin :))

canım hoşgeldn aramıza şimdiden tedavin hayırlı olsun :)) doktorun kim canım senin yani kimle görüşceksin ??

merhaba fatos hoşgeldin canım. doktorun kim? ayrıca zaten merkez çok kaliteli ve başarılı içini ferah tut :) bende nisanda tedaviye başlıyorum inşallh hepimiz güzel sonuçlarımızı yazarız.. sende mutlaka her aşamanı paylaş bilgi isteyen herkese ışık olalım :))

Kızlar fena halde başım ağrıyo midem ağrıyo stresim mideme vurdu bi tuhafım oldum stres yaptm yarın opu nasıl geçecek bilmiyorum.. bu kezde olmazsa yıkılırım sanırım :(( lütfeen dua edin bana sanırım bu gece sabahlıcam bu sıkıntıyla uyuyamam ben offf Allahım yardım et nolurrr..

Kızlar fena halde başım ağrıyo midem ağrıyo stresim mideme vurdu bi tuhafım oldum stres yaptm yarın opu nasıl geçecek bilmiyorum.. bu kezde olmazsa yıkılırım sanırım :(( lütfeen dua edin bana sanırım bu gece sabahlıcam bu sıkıntıyla uyuyamam ben offf Allahım yardım et nolurrr..

canım günaydın gece ne yazmışsın böyle ne?? bu kadar stres neden yapmayın böyle yaaa topla kendini ve kasma git güzel güzel işlemini hallet ve gel evine canım benim..

teşekkür ediyorum herkese..

mustafa bahçeci doktorum.tedaviye ne zaman başlıcam bilmiyorum ama hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum herkese..

mustafa bahçeci doktorum.tedaviye ne zaman başlıcam bilmiyorum ama hayırlısı bakalım..

merhaba canım hoşgeldin inşallah güzel sonuç veriri tedavin. benim transferim oldu hatta yarın test günüm çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya yine hamile değilsem diye :((((

canım seni anlıyorum ama inan kendine zarar veriyosun stres tabiki olcak ama fazlası zarar.. bize son durumları yaz lütfen merak ediyoruz

merhaba canım hoşgeldin inşallah güzel sonuç veriri tedavin. benim transferim oldu hatta yarın test günüm çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya yine hamile değilsem diye :((((

canım benim Allahım ne yazmışsa o olur buna inan lütfen ve korkma ayrıca hiç belirtilerin yokmu? bende olmuştu mesela kasıklarım ağrıyodu göğüslerim acıyodu falan

canım benim Allahım ne yazmışsa o olur buna inan lütfen ve korkma ayrıca hiç belirtilerin yokmu? bende olmuştu mesela kasıklarım ağrıyodu göğüslerim acıyodu falan

aynen canım adet olcakmışım gibi bi sancım var inşallah hamileyimdir kızlar dua edin bana offf Allahım kalbim çıkcak sanki stresten :(((

Herkese günaydın iyi haftalar kızlar size bi haberim var :))

Cumartesi test günümdü eşimle gittik sabah veeeee teyze oluyosunuz :)))))))

haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........

haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........

canımmmmm çooook sevindim yaaaa Allahım bizlerede nasip et nolurrrr... arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallhhh...

canım benim Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallh :)) lütfen şu iki ay felan dikkat et kendine yat dinlen bebişin sana sıkı sıkı tutunsun :)) Allah izin verirse bende nisan ayında tedaviye başlıcam resmen adet olmak için gün sayıyorum yaaa :)))

canım benim Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallh :)) lütfen şu iki ay felan dikkat et kendine yat dinlen bebişin sana sıkı sıkı tutunsun :)) Allah izin verirse bende nisan ayında tedaviye başlıcam resmen adet olmak için gün sayıyorum yaaa :)))

canım ayyyynı beni yazmışsın heheheh bende adet olmak için gün saymıştım :)) şimdi iğnelere başladım bugün 6. gün hayırlısı bakalım darısı başına :)))

Neeeee bi hamiş daha mıııııı :))))) süppper bi haber haydi kızlar herkes böyle güzel güzel haberler versin :))

ysmun tebrikler canım gözünaydın :))

Back
X