Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
Bahceci fulyada hamile kalan arkadaşlardan öğrenmek istediğim kaç embriyo tarnsferiniz oldu ve özel bir şey uyguladınızmı
Allahımmmm ne güzel haber yaaa :)) canım gözün aydın darısı başıma yarabbim yaaaa.....
canım benim çok şükür pozitif çıktı sonucun Allahım dualarını kabul etti sonunda :)) ayy desene peş peşe doğumlar yapıcaz :)) gözünaydın arkadaşımm
canımmm sürekli bakamıyorum foruma ama son günlerde her baktığımda çok çok güzel haberler alıyorum... Allahım analı babalı büyütsün inşallh ve darısı bizlerin başına.. ayrıca Bahçeciyi seçerek ne kadar doğru bi karar verdiğimi bi kez daha gördüm :))
Herkese günaydın iyi haftalar kızlar size bi haberim var :))
Cumartesi test günümdü eşimle gittik sabah veeeee teyze oluyosunuz :)))))))
haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........
tebrikler canım...böyle haberler alınca seviniyorum çokk...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
merhaba canım aramıza hoşgeldin.. ben şuanda hamileyim ve benim doktorum Güvenç bey canım.. Bana tek embriyo transfer edildi bildiğim kadarıyla yaşa göre bakıyolar transfer için.. Sanırım sonucun negatif olmuş canım ama sakın pes etme bu mükemmel duyguyu sende yaşa.. ayrıca bahçeci çok çok iyi bi ekip orda devam et derim. umarım bi sonraki denemen pozitif olur ve bizleri habersiz bırakma lütfen yolun açık olsun canım...
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim gözünüz aydın allahım sırunsuz bir doğum nasip etsin inşallah pes etmiyorum aslında bahceciden başka yere gitmek istemiyorum kafam karışıyo benim sorunum bilinmeyen infertilite rabbim evlet sahibi olmak isteyen herkese bu mutluğu tattırsın inşallah 1 ay sonra tekrar deniycem sizlere haberdar ederim inşallah
Kızlar selam dün transferim vardı doktorum Ümit bey. sağolsun çok güzel ilgilendiler beni şimdiden korku bastı ya tutmazsa diye(
Kızlar selam dün transferim vardı doktorum Ümit bey. sağolsun çok güzel ilgilendiler beni şimdiden korku bastı ya tutmazsa diye(
merhaba canım transfern hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. lütfen stres yapmamaya çalış ve kendine dikkat et canım.
Benimde mayısta tedavim başlıcak inşllah şimdilik beklemedeyim(
canım yaa valla mayısa kadar beklemek zor... benim iğnelerimin son 3 günü ... sonrasında transferim var zaman öylesine yavaşkii çıldırıyorum sinir oluyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim sabır sabır ve sabır diyorum :)) kafanı başka şeylerle meşgul et gereksiz yere kendi kendine stres yapma lütfen ok)
kızlar bende varım bahçeci hastası olarak ama tedavim inşallah mayıs ayında başlıcak dua ve destek istiyorum sizlerden(
merhaba nerde yaşıyosunki istanbula gelceksin ??