Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canımm tebrik ederimm.:46::46::46::nazar: Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar:sein adına inan bende cok duygulandımm.:49:çok güzel bir duygu Allahın izniyle bizlerde tadıcaz.senin gittiğin yer ve dr kim acaba :49:

günaydın minarcım, ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum. doktorum Ümit Göktolga. ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım. iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah... sende sürekli yaz canım burda takipteyiz bizler :))[/QUOTE]

selammm canımmmm aminn duaların bizlerlee biliorummm...:nazar::nazar:ben fulyada baslamak ıstedım ama olmayacak galıbaa maddi yonden bıraz bıraz uzak olması problemm ne bılımm işte anadolu yakasında oturdugum ıcın oncelıgım acıbadem umut bahcecı olacak c.tesı ön gorusmeye gıdecemm ınşallah Allah kısmet ederse umut olacak bizeee sizler gibii..bırde çider e uye olacam baya bır ındırım de oluyor ne dersınız

Allahım ondan ve tüm ekibinden razı olsun.. Tam 10 yıllık evlat hasretimiz sona erdi. 3.denemede kavuştuk oğlum ARAS'ıma... Soranlara tavsiye ederim Bahçeci kliniğini ve özellikle Mustafa Bahçeciyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Allahım ondan ve tüm ekibinden razı olsun.. Tam 10 yıllık evlat hasretimiz sona erdi. 3.denemede kavuştuk oğlum ARAS'ıma... Soranlara tavsiye ederim Bahçeci kliniğini ve özellikle Mustafa Bahçeciyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Kızlarrr Figenden haber yok dimi?? eşi ameliyat olcaktı mikrotese ?? inş güzel geçmiştir çok stresliydi :(((

bende merak ettim inşallah güzel geçmiştir

Kızlar çok sağolun beni merak edip sormuşsunuz.. Ameliyat güzel geçti çok şükür sperm bulundu ve donduruldu. çünkü benim adetim yeni bitmişti şimdi bi sonraki adetimle benim rahim hazırlancak yani tüp bebeğe geçicez. Allah Emre Beyden razı olsun çok güzel ilgilendi çok güzel bilgi verdi bize ama bu durum eşimi pek rahatlatmadı çok kafaya taktı bu olayı sanki kendini suçluyor çocuk olmadığı için :(( kaç haftadır böyle sessiz sakin adam resmen depresyona girdi kızlar :(((((((((

Kızlar çok sağolun beni merak edip sormuşsunuz.. Ameliyat güzel geçti çok şükür sperm bulundu ve donduruldu. çünkü benim adetim yeni bitmişti şimdi bi sonraki adetimle benim rahim hazırlancak yani tüp bebeğe geçicez. Allah Emre Beyden razı olsun çok güzel ilgilendi çok güzel bilgi verdi bize ama bu durum eşimi pek rahatlatmadı çok kafaya taktı bu olayı sanki kendini suçluyor çocuk olmadığı için :(( kaç haftadır böyle sessiz sakin adam resmen depresyona girdi kızlar :(((((((((

Canım bak ne güzel sperm bulunmuş çok şükür herşey yolunda.. Eşine gelince erkekler bu konuda çok hassas onlar içlerine atarlar sır küpü olurlar sen anlayış göstermeye çalış ve sana tavsiyem fazla konuşmamaya çalış bide sen germe adamı:))) malum biz bayanlar çenemizi her zaman tutamıyorz :((( üstüne gitme yani canım

Figencim, seni çok merak ettik nerelerdesin?? Ameliyatın güzel geçmesine çok çok sevindim. Ama güzel arkadaşım öncedende söylemiştim sana erkekler çok hassas bu konularda sen dua et eşin tedavi oluyor. Tedaviyi hiç kabul etmeyen bi sürü erkekler var. O kadınların halini bi, düşün be canım.... Allahım daha kötüsünü vermesin sen rahat ol hamişimmm diye yazacaksın bekle ve gör ;))

canım çok sevindim bence eşin senin üzülmenden dolayı kendini suçluyo bence sen onu ne kadar sevdiğini her fırsatta söyle belkide faydası olur deişik bişeyler yapın bu konuyu en azından 1 ay kafanızdan atın bizde çok fazla bebek konuşuyoduk baktık olmuyo konuşmama kararı aldık herşeyin hayırlısı allah'tan kendimizi ve eşlerimiz yıpratıyoruz başka bişey gelmiyo galiba elimizden

Figencim, seni çok merak ettik nerelerdesin?? Ameliyatın güzel geçmesine çok çok sevindim. Ama güzel arkadaşım öncedende söylemiştim sana erkekler çok hassas bu konularda sen dua et eşin tedavi oluyor. Tedaviyi hiç kabul etmeyen bi sürü erkekler var. O kadınların halini bi, düşün be canım.... Allahım daha kötüsünü vermesin sen rahat ol hamişimmm diye yazacaksın bekle ve gör ;))

İnşallah canım inşallah.. iyi dileklerin için çok sağol..

canım çok sevindim bence eşin senin üzülmenden dolayı kendini suçluyo bence sen onu ne kadar sevdiğini her fırsatta söyle belkide faydası olur deişik bişeyler yapın bu konuyu en azından 1 ay kafanızdan atın bizde çok fazla bebek konuşuyoduk baktık olmuyo konuşmama kararı aldık herşeyin hayırlısı allah'tan kendimizi ve eşlerimiz yıpratıyoruz başka bişey gelmiyo galiba elimizden

Aslında en doğrusu bazen konuşmamak... önceden ben çok konuşurdum yani eşim ilk zamanlar tedaviye pek yanaşmıyodu adamın kafasını yiyodum ama sonra benim çenemi kapamak için kabul etti. Ondan sonra bende huyuna suyuna gideyim dedim. Sorunun kendisinde olduğunu öğrenince adama bişeyler oldu. Yaa bide millet gelip hadi bebek istiyoruz hadi torun istiyoruz demiyomu sinir oluyorum sanki oluyoda biz yapmıyorz bigün çok fena patlıcam eşimin ailesinden birine ama ne zaman inan bazen çok zor tutuyorum kendimi. Ne cahil insanlar var yaa gözümüze soka soka çocuk deyip duruyolar

İnşallah canım inşallah.. iyi dileklerin için çok sağol..

Aslında en doğrusu bazen konuşmamak... önceden ben çok konuşurdum yani eşim ilk zamanlar tedaviye pek yanaşmıyodu adamın kafasını yiyodum ama sonra benim çenemi kapamak için kabul etti. Ondan sonra bende huyuna suyuna gideyim dedim. Sorunun kendisinde olduğunu öğrenince adama bişeyler oldu. Yaa bide millet gelip hadi bebek istiyoruz hadi torun istiyoruz demiyomu sinir oluyorum sanki oluyoda biz yapmıyorz bigün çok fena patlıcam eşimin ailesinden birine ama ne zaman inan bazen çok zor tutuyorum kendimi. Ne cahil insanlar var yaa gözümüze soka soka çocuk deyip duruyolar

boşver canım ya ağzı olan konuşuyo sıkma sen kendini aynı şeyler hepimizin başına geliyo sinirden kudursamda sesimi çıkarmıyorum artık bende tınlamıyorum diyim sen bu ay stres olma gez toz rahat ol biraz öbür ay tedavin şimdiden hayırlı olur inşallah:16:

boşver canım ya ağzı olan konuşuyo sıkma sen kendini aynı şeyler hepimizin başına geliyo sinirden kudursamda sesimi çıkarmıyorum artık bende tınlamıyorum diyim sen bu ay stres olma gez toz rahat ol biraz öbür ay tedavin şimdiden hayırlı olur inşallah:16:

çok sağol canım haklısın takmamak lazım ama insanız sonuçta taş değiliz dimi duygularımız var ve sanki bilerek yapıyolar yani ben artık art niyet arıyorum... Ama Allah büyük be canım

çok sağol canım haklısın takmamak lazım ama insanız sonuçta taş değiliz dimi duygularımız var ve sanki bilerek yapıyolar yani ben artık art niyet arıyorum... Ama Allah büyük be canım

canım öyle insanlara sakın ha sakın aldırış etmeyin nolur.. öyle insanlardan zaten anlayış beklemeyin... Sen eşine destek ol, tut elinden ve yürüyün en güzeli bu işte. Eşin sana destek mi, tedavisinide oluyomu gör bak herşey ne kadar güzel olcak Allahın izniyle :)))

Günaydın kızlar hava çok güzel :)) biraz dışarı çıkıp yürümek istiyorum ama eşim izin vermiyor :(((

günaydın canım gez canım ne sakıncası varmış ki tabi doktorun dediyse eşin dikkat ediyodur belki çağır komşularını demleyin bi çay balkon sefası yapın:)

günaydın canım gez canım ne sakıncası varmış ki tabi doktorun dediyse eşin dikkat ediyodur belki çağır komşularını demleyin bi çay balkon sefası yapın:)

ya ilk aylar yaa doktor dikkat edin fazla yorulma dedi eşimde istemiyor işte. Bide benim balkon çok küçük be canım 2 tane sandalye atıyosun o kadar yani. istiyorum aslında daha geniş bi yere taşınmayı ama artık çok zor hamilelik, sonra doğum falan hangi ara olcakki kafadan 3 yıl daha burdayız

ya ilk aylar yaa doktor dikkat edin fazla yorulma dedi eşimde istemiyor işte. Bide benim balkon çok küçük be canım 2 tane sandalye atıyosun o kadar yani. istiyorum aslında daha geniş bi yere taşınmayı ama artık çok zor hamilelik, sonra doğum falan hangi ara olcakki kafadan 3 yıl daha burdayız[/QUO

Hayırlısı olsun idare edicen burcucum ya san bişey sorucam kontrollerine hala bahcecide mi yaptırıyosun doğum ordamı olucak allah kısmet ederse

Kızlar anneler günü geliyor sonrada babalar günü... O zamana kadar acaba hamile olur muyum bilmiyorum.. Ama eşime öyle güzel bigünde mutlu haberi vermek isterdim. Sizlerin varmı planları yani eşinize nasıl bi sürpriz yaparak bu haberi vermek isterdiniz ben böyle atraksiyonları birazcık seviyorumda :))) Babalar gününde baba olcaksın demek ne güzel olurdu :(((

Back
X