Kızlar başka başlıkta gördüm Pitinin bebeğinin kalp atışı yokmuş, cuma günü kürtaj olcakmış offf Allahım çok üzüldüm yaaa... Allah sabır versin ona ve eşine(((
çok üzüldüm ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar başka başlıkta gördüm Pitinin bebeğinin kalp atışı yokmuş, cuma günü kürtaj olcakmış offf Allahım çok üzüldüm yaaa... Allah sabır versin ona ve eşine(((
laboratuvar hatası derken? orayı anlamadım canım bide e2 neden düşermiş ben pek bilmiyorumda(
canım yani labaratuar yanlış ölçmüş olsun diyor e2 neden düşer bilmiyorum canım am düşmesi yumurtaların gelişimin durmasına işaret
anladım canım. Peki o değerin yükselmesi için ne yapmak gerekmiş ekstra ilaç falan bişey vermedimi doktor?
hayır canım hiçbişey vermedi beş yüzün altında olsaydı son yaptırdığım testim iptal edicektim dedi sen sadce iğnelerini güzel vur bak taşıyomu diye figencim sanırım benim iğnelerimde sorun oldu anlamadım
ama panik yapma bi dur bakalım canım sakin ol hem bugün daha 5. gün müydü senin öyle hatırlıyorum ama yanlış olabilr canım yani daha zamanın var onu demeye çalışıyorum
cumartesi opum var figen dualarına ihitiyacım var![]()
canım kıyamam sana yaa tabiiki dua edicem tüm kalbimle hemde... Senden sadece sakin ve sabırlı olmanı istiyorum. Bu işin çözümü buymuş yani ben eşimde öğrendim onun ameliyatı vs. sende sakin olmaya çalış pembecim tamammı tatlım ??
tamam canım allah razı olsun opum kolay geçiyoda transferimde ilkinde ağlamıştım:)
aaa neden canım, niye ağlamıştın? Yani acı falan mı hissettin ne olduki
Günaydın canlarım, Hayırlı Cumalar...
Günaydın canlarım, Hayırlı Cumalar...
canım çoğu gitti azı kaldı iyi geçtiğine çok sevindim ben salı günü e2 testime bi baktım gerileme olmuş inanın elim ayağıma dolaştı tedavim iptal olabilir die hemen doktora koştum e2 testi yaptırmak için allahım ya tüm terslikler beni buluyo kan aldılar tabi ben doktoru görebilmek telaşıyla bırakmışım kolumu her yanım kan revan oldu fıskırdı resmen halbuki o kadar kan verdim hiç böle bişey olmamıştı doktorun yanına girdim ve yumurtalıklarımda gerilem em olduğunu öğrendim o akşam o test sonucunu almak için eşimle baya bi çaba harcadık nöbet listesinde olduğumu çıkacağını söylediler gece10 da anca çıktı tabi bu arda istanbula geleceğim yada tedavim iptal olacaktı siz beni düşünün artık tam bu arada hala olacağımın müjdeside geldi test sonucunu aldığımızda doktorumuzun teli kapalıydı allak bullak olmuştum ama gerileme olmuştu fakat geri bi yükselme vardı tabi bazı yumoşları kaybettim sanırımo akşam gece istanbula gelmek için otobuse bindik ve sabahında 1 mayıs gösterilerinin içinde bulduk kendimizi biber gazına maruz kaldık eşimle kötü ve yorucu bir gündü hiçbir ulaşım aracı çalışmıyodu hatta taksiler bile durmuyodu zar zor bulduk 1 taksi ve sonunda evimize geldik bu arada cumartesi opum olucak kaybettiğim yumurtalarımdan sonra ne çıkar bilmiyorum stres içindeyim belim ağrıyo iii deilim yaaaaaaaaaa
![]()
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl:)
Pembecim neler olmuş böyle yaa( yeni okudum çok üzüldüm ahh be arkadaşım burası İstanbul işte burda yaşamak başlı başına maraton yemin ederim...
Yarın opun varmış bu mübarek cuma günüde dualarım seninle. Rabbim ennnn güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah canım arkadaşım. Rabbim yüzünü güldürsün, mutluluğunu daim etsin inşallah .......
canım benim saol burcucum rabbim senin yaşadığın mutluluğu banada nasip eder inşallah sakın aklına kötü şeyler getirme ya herşeyi rabbim biliyor sen kendine ve bebişe dikkat et halada oluyorum bide teyze olurum canım:) sayenizde![]()
ayyy ne güzel yiğen geliyor hee :)) ilk yiğenin mi olcak canım peki
Merhaba kızlar? Haftaya Mustafa Bahçeciden randevu aldım Allah izin verirse yola yeniden çıkıyoruz umarım bu son olur....