Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canım kliniğe bi sor 2016 fiyatı değişmiştir 1500 lira ilaçlar tutuyo 6'ya yakindi bn gittiğimde tüp bebekte iki hafta ilaç kullanıyosun işte arada yumurtalarıkontrOl ediyo doktor doktorum kim sen daha başlamadın galiba
Ben araştırma yapıyorum.buyuk ihtimalle izmirde olacak.bi profla goruşup karar vercez.

merhaba arkadaşlar;
Ben 5. tüpbebek tedavime bahçeci fulyada yeni başladım. Doktorum mustafa bey klinik hakkında çok deneyimim yok o yüzden bi yorum yapamıyacağım. ama yazılanlara bakılırsa iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Benim sizlere sormak istediğim benim embiriyolarıma biyopsi yapılması gerektiğini söyledi mustafa bey daha önceki tedavimden donmuş embiriyolarım vardı onları kliniğe taşıdık ve şimdi benden tekrar yumurta toplanıyor ( amh: 0.26 yaş 31)daha önce bu deneyimi yaşamış olan var mı. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben 40 yaş amh 0,3 1 embriyo olabildi biyopsi yapıldı sonucunu bekliyoruz sizin yaşınız küçük 1 embriyo bile olsa şansınız daha yüksek devam edin. biyopsiyi genetik hastalıkları tarama açısından alıyorlar riski en aza indirmek sağlıklı embriyoları tespit edebilmek için doktorunuz en uygun kararı verecektir siz bence tedaviye son yumurtanıza kadar devam edin maddi durumunuz uygunsa çünkü sağlıklı bi embriyo edilirse tutunma olasılığı sizin için daha yüksek

ben 40 yaş amh 0,3 1 embriyo olabildi biyopsi yapıldı sonucunu bekliyoruz sizin yaşınız küçük 1 embriyo bile olsa şansınız daha yüksek devam edin. biyopsiyi genetik hastalıkları tarama açısından alıyorlar riski en aza indirmek sağlıklı embriyoları tespit edebilmek için doktorunuz en uygun kararı verecektir siz bence tedaviye son yumurtanıza kadar devam edin maddi durumunuz uygunsa çünkü sağlıklı bi embriyo edilirse tutunma olasılığı sizin için daha yüksek
teşekkürler. bizime kararımız bu yönde zaten benim sağlığım elverdiği sürece maddi durumumuz doğrultusunda denemeye devam edeceğiz. rabbim uğraşlarımızı ve dualarımızı geri çevirmez inşallah...

Arkadaşlar ben de ilk kez tüp bebek tedavisi görcem ve çok araştırma yaptım bu konuda ama en sonunda bahçeli fulya da karar kıldım. aradım görüştüm telefonla bile yardımcı oldular ben başka bir şehirde ikamet ettiğim için ön testleri maille bana bildirdiler onları yaptırıp sonuçlarını mail ile ileticem kendilerine ve kullanmaya başlamam gereken ilaçları yazdılar bana vitaminleri onları alıp kullanmaya başlıcam ve sonraki aydada istanbula gidip tedaviye başlıcaz Allah nasip ederse, benim içim ısındı Ankara ve istanbul arasında takılmıştım ama şimdi kafam rahat şükür. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

bu arada yaşım 37, 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı, sol yumurtalığım alınmıştı yıllar önce kisttten dolayı ve şimdi sağ yumurtalığımda da yaklaşık 3 cm civarında çikolata kistim var :( :( bakalım nolacak

Arkadaşlar ben de ilk kez tüp bebek tedavisi görcem ve çok araştırma yaptım bu konuda ama en sonunda bahçeli fulya da karar kıldım. aradım görüştüm telefonla bile yardımcı oldular ben başka bir şehirde ikamet ettiğim için ön testleri maille bana bildirdiler onları yaptırıp sonuçlarını mail ile ileticem kendilerine ve kullanmaya başlamam gereken ilaçları yazdılar bana vitaminleri onları alıp kullanmaya başlıcam ve sonraki aydada istanbula gidip tedaviye başlıcaz Allah nasip ederse, benim içim ısındı Ankara ve istanbul arasında takılmıştım ama şimdi kafam rahat şükür. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bahçeci doğru adres. Allah gönlünüze göre versin. Ben de 4 kez tedavi gördüm sonuncusu bahçeci umut tüp bebek merkezindeydi ve ilk olumlu sonucu aldık çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla

Arkadaşlar ben de ilk kez tüp bebek tedavisi görcem ve çok araştırma yaptım bu konuda ama en sonunda bahçeli fulya da karar kıldım. aradım görüştüm telefonla bile yardımcı oldular ben başka bir şehirde ikamet ettiğim için ön testleri maille bana bildirdiler onları yaptırıp sonuçlarını mail ile ileticem kendilerine ve kullanmaya başlamam gereken ilaçları yazdılar bana vitaminleri onları alıp kullanmaya başlıcam ve sonraki aydada istanbula gidip tedaviye başlıcaz Allah nasip ederse, benim içim ısındı Ankara ve istanbul arasında takılmıştım ama şimdi kafam rahat şükür. Rabbim yardımcımız olsun inşallah[/QUOTE
Fiyat be kadar dediler Can'ım

Arkadaşlar selam,

1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor, sebepsiz inferiliteyim. Şimdi Bahçeci Fulya'da muayene olmaya başlayıp tüp bebek yaptırmaya karar verdik 1 ay sonra. Hiçç bilgim yok tüp bebek hakkında. Aşılama yaptırmıştım daha önce.
Kısaca bilgi verir misiniz? tavsiyeleriniz var mı?
işlemden sonra dinlenmek gerekiyor mu?

Sebepsiz infertilite olup tüp bebekle hamile kalan var mı?

merhaba bayanlar bende bahçeci fulyaya yeni gidiyorum mustafa beyi araştırdım videosunu izledim yorumları okudum ve mustafa beye gittim gerçekten çok babacan biri benim ögrenmek istedigim hipohipo hastasıyım bu hastalıga sahip olup giden varmı gebelik sonucu olumlu geçermi merak ediyorum hakkımızda hayırlısı

tedavin hayırlı uğurlu olur işallah canım. Sndmr'in söylediği çok doğru hayırlısıyla o güzel haberi aldığında çekilen sıkıntıların en ufak önemi kalmıyck. sabır çok önemli bol bol dua et. nolursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış. Bende bahçeci hastasıyım ve çok şükür şu an gebeyim :KK66:)) Rabbim bu duyguyu sana da yaşatsın işallah. güzel haberler alman dileğiyle...
merhaba bahçeci de doktorunuzun ismi ne idi.ayrıca bebeğinizi sağlıkla güle güle büyütün

merhaba arkadaşlar rahmi t şeklinde olup da bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı.teşekkürler

Öncelikle herkese merhaba kızlar bende bugün bahçeci güvenç beyle görüştüm bi ay sonra başlıyoruz öncelikle gercekten çok pozitif bi dr benim 2 denemem beylikdüzü medicanada oldu okadar ilgisiz ve gözünü para hırsı bürümüş hastaneden snra bahçeci çok iyi geldi acıkcası ayrıca daha önceki denemelerde benden hiç bi test istemrmişlerdi burda gerekli olan testler istendi hsg için önereceğiniz bi yer varmı birde bahçeci fiyat olarak nekadar ödediniz ilaçlar hariç

Back
X