Ben çok memnunum cumartesi inşallah transferim var canimSizdemi müstecep bey hastasımısınız bende onunla görüştüm sizin fikriniz ne odu doktor için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok memnunum cumartesi inşallah transferim var canimSizdemi müstecep bey hastasımısınız bende onunla görüştüm sizin fikriniz ne odu doktor için
Hadi hayırlısı inş çok iyi sonuç alırsınız sıkıntınız neydi sizin bana histereskopi falan yapacak ilk görüşme yaptım çok güzel karşıladı benideBen çok memnunum cumartesi inşallah transferim var canim
Benimde histeroskopi yapildi mart gibi rahmim y seklindeydi. Bizim sikintimiz 5 dusugum var benim pgt icin tup bebege giristik hayirlisiyla artik son noktaya gelindi insallah hamile kalirimda hamileligim sag salim devam eder canli bi bebegi sevmeye cok ihtiyacim varHadi hayırlısı inş çok iyi sonuç alırsınız sıkıntınız neydi sizin bana histereskopi falan yapacak ilk görüşme yaptım çok güzel karşıladı benide
Aynı sıkıntıları yaşıyoruz sanırsam benim rahimde t şeklindeymiş benimde 4dış gebelik 2 kürtajım var histereskopi Nasıl geçti sonrası rahim filmi falan çektirdinizmiBenimde histeroskopi yapildi mart gibi rahmim y seklindeydi. Bizim sikintimiz 5 dusugum var benim pgt icin tup bebege giristik hayirlisiyla artik son noktaya gelindi insallah hamile kalirimda hamileligim sag salim devam eder canli bi bebegi sevmeye cok ihtiyacim var
Ilk basta cekildi canim yani histeroskopiden once ondan sonra zaten martta ameliyat oldum tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu bu sefer artik doktor tup bebek sart ddi Tekrar rahim filmi cektirmedim zaten ofis histeroskopi den goruyor herseyiAynı sıkıntıları yaşıyoruz sanırsam benim rahimde t şeklindeymiş benimde 4dış gebelik 2 kürtajım var histereskopi Nasıl geçti sonrası rahim filmi falan çektirdinizmi
Aynı sıkıntıları yaşıyoruz sanırsam benim rahimde t şeklindeymiş benimde 4dış gebelik 2 kürtajım var histereskopi Nasıl geçti sonrası rahim filmi falan çektirdinizmi[/QUOT
genetikten Nasıl geldi sonuçlarınız kaç yumurta toplandı kaçtane genetiğe gönderdiniz banada aynı süreç başlıcamAynı sıkıntıları yaşıyoruz sanırsam benim rahimde t şeklindeymiş benimde 4dış gebelik 2 kürtajım var histereskopi Nasıl geçti sonrası rahim filmi falan çektirdinizmi
Histereskopide jel uyguladımıIlk basta cekildi canim yani histeroskopiden once ondan sonra zaten martta ameliyat oldum tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu bu sefer artik doktor tup bebek sart ddi Tekrar rahim filmi cektirmedim zaten ofis histeroskopi den goruyor herseyi
Yok canim uyudugum icin ne yaptiklarini acikcasi bilmiyorumHistereskopide jel uyguladımı
Aynenya o maddiyat bitiriyor herkesi inş çok iyi gelir sonuç dondurmaya kalan oldu o zaman doktordan memnunsunuz dimi ben Ankara'dan gideceğim ay sonu başlayacağım endişeliyim bende artıksan olsun sıkıntımız istiyorumK Kalbiminsesisin
Maddi yuzunden 10yumurtadan 3 tanesini Yolladik canim zaten 21 gun sonra sonuc geliyor 3 tanesinden iki tanesi cok sukur saglam geldi cumarteside transferim var nasipse
9 tane var canim cok sukur insallah ilk denemede tutar nasip isi birazda.doktorum cok iyi Allah razi olsunAynenya o maddiyat bitiriyor herkesi inş çok iyi gelir sonuç dondurmaya kalan oldu o zaman doktordan memnunsunuz dimi ben Ankara'dan gideceğim ay sonu başlayacağım endişeliyim bende artıksan olsun sıkıntımız istiyorum
Benden ekstra jel parası var dedilerdeYok canim uyudugum icin ne yaptiklarini acikcasi bilmiyorum
Hic bi bilgim yok canim biz ameliyat parasini verdik okadarBenden ekstra jel parası var dedilerde
Müstecep kavrut onunla devam edicemK Kalbiminsesisin doktoruna karar verdinmi canim
Ne kadara yaptıK Kalbiminsesisin hatta doktorum fiyat listesi cikardi gosterdi ama sagolsun ordaki fiyati almadi indirim yapti
2700 du galiba tam hatirlayamadim canimNe kadara yaptı
Pisman olacagini sanmiyorum canimMüstecep kavrut onunla devam edicem