Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba kızlar!
Bende 4 tane yumurta toplandı.3 kalitesiz boş çıktı. 1 yumurta 4 gün dönlendı, 5 günü dönlwnmesı yavaşlap durmuş, 6 günü iptal etti. Yani dondurulmadı. İşlem iptal oldu. 6500 ödemiştim , ortalama kaç parasın iade eder acaba. Ve ben yabanciyım, ama TCvatandaşıyım. Nasıl paramı istersem, türkçe. Yanı daha kebar ve net ve kesin hangi sözlerdi kullana bilirim. Valla kusura bakmayın her şeyı soruyorum. Tşk ediyorum. Cevap bekliyorum

Dondurma parasını zaten transfer gunu aliyorlar, ama diger ücretin bir kısmı iade edilmeli tabi..
Yumurta toplama 2 günü öncesiyle üçretın hepsın aldı. Sonrada 6 günü çağırdı ve yumurta dönlenmesı durduruldu dedi. Ücret olatak ta hiç bi şey demedi. Şimdi de kendi kendime geldikten sonra düşünmeye başladık. Yarına kontrole çağırdı belki kendileri verir yoksa da soracam. Cevap için cok tşk.ediyorum

Embriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı bir mıktarı gerı iade edilir mı
Verdikleri kağıtta, “transfer yapılmazsa tüp bebek ücretinin %20 si iade edilir” yazıyodu galiba.
Muhasebeyi arayıp söyleyin. Onlar zaten size, bi sonraki denemeyi bahcecide yapacaksanız iade yapmayalım, o zamanki ücretten düşeriz, hatta rahim dinlendirme vs ücretini de almayız diye bi teklif sunabilirler

Yumurta toplama 2 günü öncesiyle üçretın hepsın aldı. Sonrada 6 günü çağırdı ve yumurta dönlenmesı durduruldu dedi. Ücret olatak ta hiç bi şey demedi. Şimdi de kendi kendime geldikten sonra düşünmeye başladık. Yarına kontrole çağırdı belki kendileri verir yoksa da soracam. Cevap için cok tşk.ediyorum
Sor tabiki mutlaka, birakma sakin..Allah yardimcin olsun

Bende yaşadım aynısını arayıp hatırlatın hemen iade ediyorlar

Verdikleri kağıtta, “transfer yapılmazsa tüp bebek ücretinin %20 si iade edilir” yazıyodu galiba.
Muhasebeyi arayıp söyleyin. Onlar zaten size, bi sonraki denemeyi bahcecide yapacaksanız iade yapmayalım, o zamanki ücretten düşeriz, hatta rahim dinlendirme vs ücretini de almayız diye bi teklif sunabilirler
Kontratı okumadan imza atmıştık. Dalgınlığa geldim galiba. Buda benim suçum, işte

Arkadaşlar merhaba.doktor emre turgut ile tedavi olan var mı?Merkezi aradık bize doktoru önerdiler,eğer hastası var ise bilgi verebilir mi,teşekkür ederim şimdiden

Merhaba arkadaşlar
Bende bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde son tedavimi oldum. İlk tüp denememden bir kızım vardı ama daha sonra kardeş için 3 kere başka merkezlerde denemelerimiz oldu nasip olmadı. 4. Denemeyi bahçeci de yaptırdım şu anda Allah iZin verirse ikizlerime hamileyim.
Araştırma yapan akıllarında acaba olanlara merkezi öneririm denediğim üç tüp bebek merkezinden süreci en profesyonel yürüten tek yerdi hamile kalamasam da burada devam edicektim ki ben Konya dan geliş gidiş yapmama rağmen.
Drum güvenç beye baş hemşire asiye hanıma bütün personele teşekkür ederim vesile oldular Rabbim de nasip etti Rabbim herkesle birlikte sağlıklı hayırlı evlatlar bahşetsin inşallah

Arkadaşlar şehir dışından tedavi için gelenler,kaç kez kontrole gittiniz?istanbulda kalmak mı yoksa gidiş geliş yapmak mı daha mantıklı?Bir de tüp bebek ücreti ilaçlar hariç ne kadara mal oluyor

Arkadaşlar şehir dışından tedavi için gelenler,kaç kez kontrole gittiniz?istanbulda kalmak mı yoksa gidiş geliş yapmak mı daha mantıklı?Bir de tüp bebek ücreti ilaçlar hariç ne kadara mal oluyor
Sene başında ilaç hariç 7.750 ydi, şuan 8.000 olmuş. Rahim dinlendirme 900 Tl ydi 1200 TL olmuş. Temmuzda zam gelmiş maalesef

Sen deseydin ben eski hastayim diye yapsınlar sana indirim kiz
Kız yok benim zaten havuz oluyomuş, daha önce transfer ve rahim dinlendirmeyi ödemiştik, ama pgt olumsuz gelince tedavi iptal olmuştu. Şimdi 5.500 gibi bişi dediler
Ay senin de az kalmış doğuma..nasılsın? Bebiş nasıl :))

Kız yok benim zaten havuz oluyomuş, daha önce transfer ve rahim dinlendirmeyi ödemiştik, ama pgt olumsuz gelince tedavi iptal olmuştu. Şimdi 5.500 gibi bişi dediler
Ay senin de az kalmış doğuma..nasılsın? Bebiş nasıl :))
Ellerinden öper teyzesi zilli kızım sıcak çok sıcak modundayim benden sana tavsiye yaza getirme hamileligi :)) ekim sonu kasım basi ins doğum darısı sana ve diğer tüm bekleyenlere ins.remzi hocaya ve meleğe slm.neyse yine insaflı davranmışlar ;)

Back
X