- 26 Nisan 2018
- 58
- 20
- 8
- 34
Arkadaşlar hepinize merhaba ve Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bahçeci kliniği dr Emre Bey'in hastası olan var mı?
Ayrıca benim ilk denemem olacak, rica etsem yaşayanlar süreçten biraz bahsedebilir mi?
Sürekli canın çok yanacak, birsürü iğne olacaksın, her yerinden ödem fışkıracak gibi şeyler söylüyorlar. Yumurta toplama işlemi zaten anestezi ile olacak dendi transfer işlemi mi ağrılı? Ağrılı olan kısmından bahsedebilir misiniz?
Merhaba, bende bahceciye gittim. Remzi abalıya. Emre bey hakkındada iyi şeyler duymuştum. İlk önce jinekolojik muaynene yapılıyor ona göre ilaçların tedavi sürecin belli oluyor. İğneleri benim eşim vurmuştu ben korktuğum için. acımıyor hiç ben sadece iğneden korkuyorum :) Ama son günlere doğru bende karın bölgemde epey şişinlik oluyor gaz şişkinliği gibi düşün çok seni etkileyecek bir durum değil. iğnelerin ucu kısa zaten acı macı yok. Hiç korkma. yumurta toplama da çok kolay ben ilk kez anestezi alacağım için korkmuştum ama hiçbişey yokmuş yaa. hatta anestezi kafası süper bir daha olsa hayır demem yani o kadar :) sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrın oluyor belki azıcıkta pembe kanaman yani bende olmadı ama kanama olabilme ihtimali varmış ve normalmiş bu durum. Ağrı kesici kullanabiliyorsun zaten ben kullandım geçti hemen ağrılarım. Yani senin rutin hayatını zora sokacak hiçbir durum yok. Sadece ben şahsi ilaçlardan dolayı biraz gergindim sanırım hormonlar yükseldiğinden dolayı. oda zaten 15 gün sürüyor en doruk noktaları yani. sonra zamanla geçiyor. Hiç korkma ben yapabildiysem herkes yapar :) Tabi bu anlattıklarım kişiden kişiye de değişebilir ama ben genelinin böyle olduğunu düşünüyorum canım. Umarım güzel bir süreç geçirir kavuşursun bebeğine :)