Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Arkadaşlar hepinize merhaba ve Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bahçeci kliniği dr Emre Bey'in hastası olan var mı?

Ayrıca benim ilk denemem olacak, rica etsem yaşayanlar süreçten biraz bahsedebilir mi?

Sürekli canın çok yanacak, birsürü iğne olacaksın, her yerinden ödem fışkıracak gibi şeyler söylüyorlar. Yumurta toplama işlemi zaten anestezi ile olacak dendi transfer işlemi mi ağrılı? Ağrılı olan kısmından bahsedebilir misiniz?

Merhaba, bende bahceciye gittim. Remzi abalıya. Emre bey hakkındada iyi şeyler duymuştum. İlk önce jinekolojik muaynene yapılıyor ona göre ilaçların tedavi sürecin belli oluyor. İğneleri benim eşim vurmuştu ben korktuğum için. acımıyor hiç ben sadece iğneden korkuyorum :) Ama son günlere doğru bende karın bölgemde epey şişinlik oluyor gaz şişkinliği gibi düşün çok seni etkileyecek bir durum değil. iğnelerin ucu kısa zaten acı macı yok. Hiç korkma. yumurta toplama da çok kolay ben ilk kez anestezi alacağım için korkmuştum ama hiçbişey yokmuş yaa. hatta anestezi kafası süper bir daha olsa hayır demem yani o kadar :) sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrın oluyor belki azıcıkta pembe kanaman yani bende olmadı ama kanama olabilme ihtimali varmış ve normalmiş bu durum. Ağrı kesici kullanabiliyorsun zaten ben kullandım geçti hemen ağrılarım. Yani senin rutin hayatını zora sokacak hiçbir durum yok. Sadece ben şahsi ilaçlardan dolayı biraz gergindim sanırım hormonlar yükseldiğinden dolayı. oda zaten 15 gün sürüyor en doruk noktaları yani. sonra zamanla geçiyor. Hiç korkma ben yapabildiysem herkes yapar :) Tabi bu anlattıklarım kişiden kişiye de değişebilir ama ben genelinin böyle olduğunu düşünüyorum canım. Umarım güzel bir süreç geçirir kavuşursun bebeğine :)

Arkadaşlar hepinize merhaba ve Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bahçeci kliniği dr Emre Bey'in hastası olan var mı?

Ayrıca benim ilk denemem olacak, rica etsem yaşayanlar süreçten biraz bahsedebilir mi?

Sürekli canın çok yanacak, birsürü iğne olacaksın, her yerinden ödem fışkıracak gibi şeyler söylüyorlar. Yumurta toplama işlemi zaten anestezi ile olacak dendi transfer işlemi mi ağrılı? Ağrılı olan kısmından bahsedebilir misiniz?

stres yapacak hiçbir şey yok. bütün doktorlar iyidir bahçecide. içiniz rahat olsun.
adetin 2.günüyle tedaviye başlıyoruz, 10-12 gün sürüyor. arada 3-4 defa yumurta kontrolüne çağırıp büyüklüklerine bakıyorlar.
her gün iğne yapmak kulağa kötü gelse de inan hiçbir zorluğu yok. acısı da yok zaten.
yumurta toplamı işin en kolay kısmı. anesteziyle hiçbişi duymuyorsun.
ilaçlar hormon ilaçları olduğu için biraz şişkinlik yapabilir tabi. normal bu da.
transfer hiç olmadım ama en kolayı ve duygusal olarak en yoğunu transfer aşaması diyorlar :)

Merhaba, bende bahceciye gittim. Remzi abalıya. Emre bey hakkındada iyi şeyler duymuştum. İlk önce jinekolojik muaynene yapılıyor ona göre ilaçların tedavi sürecin belli oluyor. İğneleri benim eşim vurmuştu ben korktuğum için. acımıyor hiç ben sadece iğneden korkuyorum :) Ama son günlere doğru bende karın bölgemde epey şişinlik oluyor gaz şişkinliği gibi düşün çok seni etkileyecek bir durum değil. iğnelerin ucu kısa zaten acı macı yok. Hiç korkma. yumurta toplama da çok kolay ben ilk kez anestezi alacağım için korkmuştum ama hiçbişey yokmuş yaa. hatta anestezi kafası süper bir daha olsa hayır demem yani o kadar :) sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrın oluyor belki azıcıkta pembe kanaman yani bende olmadı ama kanama olabilme ihtimali varmış ve normalmiş bu durum. Ağrı kesici kullanabiliyorsun zaten ben kullandım geçti hemen ağrılarım. Yani senin rutin hayatını zora sokacak hiçbir durum yok. Sadece ben şahsi ilaçlardan dolayı biraz gergindim sanırım hormonlar yükseldiğinden dolayı. oda zaten 15 gün sürüyor en doruk noktaları yani. sonra zamanla geçiyor. Hiç korkma ben yapabildiysem herkes yapar :) Tabi bu anlattıklarım kişiden kişiye de değişebilir ama ben genelinin böyle olduğunu düşünüyorum canım. Umarım güzel bir süreç geçirir kavuşursun bebeğine :)

Teşekkürler bilgilendirdiğin için..Ben de iğneden korkmam bikaç kez ameliyat oldum hem de keyfi.. Ne kadar acı olabilir ki diyorum ama doğuma kadar iğneye devammış sanırım. İğnelerin bir kısmı göbekten bir kısmı da kalçadan mu oluyor?

Benim tedavim çok yeni belli oldu kafamda deli sorular, eşmin sperm sayısında ağustos ayından beri anlamsız bir dalgalanma var 11 milyondan 1 milyona düştü ve bu düşüşü cuma günü öğrendik ve cumartesi kendimizi bahçeci de bulduk.
Acele mi ediyoruz bilmiyorum ama sperm sayısının ani düşüşü bizi bu noktaya getirdi.

Umarım isteyen herkes annelik duygusunu er ya da geç tadar..

stres yapacak hiçbir şey yok. bütün doktorlar iyidir bahçecide. içiniz rahat olsun.
adetin 2.günüyle tedaviye başlıyoruz, 10-12 gün sürüyor. arada 3-4 defa yumurta kontrolüne çağırıp büyüklüklerine bakıyorlar.
her gün iğne yapmak kulağa kötü gelse de inan hiçbir zorluğu yok. acısı da yok zaten.
yumurta toplamı işin en kolay kısmı. anesteziyle hiçbişi duymuyorsun.
ilaçlar hormon ilaçları olduğu için biraz şişkinlik yapabilir tabi. normal bu da.
transfer hiç olmadım ama en kolayı ve duygusal olarak en yoğunu transfer aşaması diyorlar :)

Bianca sana da çok teşekkürler..Rahatlattınız beni..
Senin sürecini az çok okudum, umarım herşey gönlümüzce olur...

Teşekkürler bilgilendirdiğin için..Ben de iğneden korkmam bikaç kez ameliyat oldum hem de keyfi.. Ne kadar acı olabilir ki diyorum ama doğuma kadar iğneye devammış sanırım. İğnelerin bir kısmı göbekten bir kısmı da kalçadan mu oluyor?

Benim tedavim çok yeni belli oldu kafamda deli sorular, eşmin sperm sayısında ağustos ayından beri anlamsız bir dalgalanma var 11 milyondan 1 milyona düştü ve bu düşüşü cuma günü öğrendik ve cumartesi kendimizi bahçeci de bulduk.
Acele mi ediyoruz bilmiyorum ama sperm sayısının ani düşüşü bizi bu noktaya getirdi.

Umarım isteyen herkes annelik duygusunu er ya da geç tadar..

Sadece sayısında mı sorun var peki ?

Kızlar bahçecinin yeni fiyatları nedir acaba nekadar ödediniz ekstra yöntemleri nedir ve onlarında fiyatlarını yazarmısınız

Sadece sayısında mı sorun var peki ?

Yok. tabiki buna bağlı olarak morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı da var.

Toplamda 4 kez spermiyogram yaptırdık ve ortalama değerler
canlılık %30-%50 arası
morfoloji %1-2 arası

Ve ağustos ayında ilk spermiyogram yaptırdığımızda 11milyon spermi beğenmeyip ilaç takviyeleri, keçiboynuzu kürü, 10kiloluk zayıflama, sigarayı bırakma gibi pozitif yönde uygulamalar yaptık.

Güncel Sonuç: 1 milyon.....

Bir yandan tüp bebek fikri, evet bilimin sunduğu bir mucize ama yorumları okuduğumda, defalarca denemeler, genetiği düzgün olanı seçmeler, testler vs sanki kendi kendimize oldurmaya çalışarak çok mu karışıyoruz Allah'ın işine..

Dedim ya kafamda deli sorular :(

Kızlar bahçecinin yeni fiyatları nedir acaba nekadar ödediniz ekstra yöntemleri nedir ve onlarında fiyatlarını yazarmısınız

Ben cumartesi görüştüm;

Tüp bebek işlemi: 8000
İlaçlar : 2000 (ortalama bu civarda tutabileceğini söylediler)
Rahim dinlendirme: 1250
Genetik test: 350 usd (embriyo başına)

Eğer genetik testte yaptıracaksanız ortalama 15 bini gözden çıkarın arkadaşlar.. Bu yazdığım fiyatlar 31 Aralığa kadar geçerli.. 2019 Ocak zamlı fiyatlar olacak.

Allah gerçekten bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun..

canlılık %30-%50 arası
morfoloji %1-2 arası

Ve ağustos ayında ilk spermiyogram yaptırdığımızda 11milyon spermi beğenmeyip ilaç takviyeleri, keçiboynuzu kürü, 10kiloluk zayıflama, sigarayı bırakma gibi pozitif yönde uygulamalar yaptık.

Bir yandan tüp bebek fikri, evet bilimin sunduğu bir mucize ama yorumları okuduğumda, defalarca denemeler, genetiği düzgün olanı seçmeler, testler vs sanki kendi kendimize oldurmaya çalışarak çok mu karışıyoruz Allah'ın işine..

Dedim ya kafamda deli sorular :KK43:
Canım neden öyle düşünüyorsun derdi veren rabbim bizlerden bişeyleri çabalamamızı istiyor derdimiz var diye elimiz kolumuz bağlımı oturalım kader mücadeleye aşıktır diye bir söz okumuştum ve çok hoşuma gitmiştir bizler mücadelemizi ota çöpe doktora hastaneye bağlayarak değil rabbimize inanarak ve ondan isteyerek veriyoruz sakın o şekilde düşünme emin olki rabbim bizim gibi mücadele eden ve sıkıntısı olanlarla beraber duamız belli duyanımız belli gerisi takdiri ilahi:KK66:

Ben cumartesi görüştüm;

Tüp bebek işlemi: 8000
İlaçlar : 2000 (ortalama bu civarda tutabileceğini söylediler)
Rahim dinlendirme: 1250
Genetik test: 350 usd (embriyo başına)

Eğer genetik testte yaptıracaksanız ortalama 15 bini gözden çıkarın arkadaşlar.. Bu yazdığım fiyatlar 31 Aralığa kadar geçerli.. 2019 Ocak zamlı fiyatlar olacak.

Allah gerçekten bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun..
Arkadaşım hadi tüp bebeği ilaçları anladımda rahim dinlendirmeye ücret nedir yaaa böyle saçmalıkmı olur ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç bir yerde böyle bi saçmalık duymadım rabbim insaflı doktor ve hastaneler çıkarsın karşımıza:olamaz:

canlılık %30-%50 arası
morfoloji %1-2 arası

Dedim ya kafamda deli sorular :KK43:

Evet aslında bu işe başlayanların hep geçtiği yollardanhep hissettiği duygulardan geçiyorsunuz şuan. bende öyleydim aynı sizin gibi ama beklemek vakit kaybı gibi gelmişti artık 2 yılın sonunda o nedenle ilk denememi bahçecide yaptım. sonuç olumsuz transfer bile olamadık ne yazıkki. Yalnız bizim hikayemiz sayı dışında sizinle aynı sayılır. Eşimin en son tahlilde 11 mn a düşmüştü sperm sayısı ama sürekli değişiyordu 30 mn da çıktı 250 mn da sayı dalgalanma gösteriyor sürekli bizdede. hareketlilik yetersiz morfolojide 1-2 arasında değişiyordu. EN son medicananın tüp bebek merkezinde yaptırdık bu sonuçlar çıktı. Sonra dr aşılama gereksiz masraf ve yorgunluk tüp bebek dedi bende araştırdım remzi beye gittim. Orada tüp bebek süresince yumurta toplama günü embriyo yapılmak için alınan örnekte %99 globozospermi çıktı ( yani spermin yuvarlak başlı olması sorunu). döllenme olmaması beklenirken döllenmede oldu ancak 5. güne gitmediği gelişimleri kötü olduğu için transfer olamadım malesef. ama bu sorun önceki tüm sperm örneklerinde görülmemişti ve genetik olduğu için görülmesi gerekiyormuş. Yani diyeceğim o ki eğer bir sorun varsa ki benzer sorunlarımız mutlaka çok çok iyi bir yerde bozukluğun detayına bakılsın akılsın ki benim gibi şoka uğrama :( bahceci de labaratuvar olarak bu konuda iyidir. olumsuz da olsa tedavim bunu net söyleyebilirim. ikinciyi de orada deneyeceğim kısmetse doktoruma güveniyorum çok. Beklemek sadece kaçınılmaz olan sonu ertelemek bismillah de başla canım kafanı bulandıracak şeyleride okuma duyma benden sana nacizane öneri :)

Arkadaşım hadi tüp bebeği ilaçları anladımda rahim dinlendirmeye ücret nedir yaaa böyle saçmalıkmı olur ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç bir yerde böyle bi saçmalık duymadım rabbim insaflı doktor ve hastaneler çıkarsın karşımıza:olamaz:

Evet malesef bende ödedim o parayı. Bunu bulan firma bahçeci sonra acıbadem flnda geçmiş yanılmıyorsam. aslında çok faydalı olduğu söyleniyor bebeğin tutunması nedeniyle ama o zamana kadar dondurdukları için ücret alıyorlar malesef :(

Evet malesef bende ödedim o parayı. Bunu bulan firma bahçeci sonra acıbadem flnda geçmiş yanılmıyorsam. aslında çok faydalı olduğu söyleniyor bebeğin tutunması nedeniyle ama o zamana kadar dondurdukları için ücret alıyorlar malesef :KK43:
Ama normalde böyle bi fiyat yok cnm bana çok saçma geldi ben şuan 7. Ci tedavimi başka yerde görüyorum ama bahçrciyide hep merak ediyordum çok memnun olan var ama bu fiyat konusunda cesaret edip orayı seçemedim bu fiyatlardan sonrada iyiki gitmemişim diyorum yazıklar olsun valla insanları resmen sömürüyorlar bu işi ticarete dökmüşler iyice

Ama normalde böyle bi fiyat yok cnm bana çok saçma geldi ben şuan 7. Ci tedavimi başka yerde görüyorum ama bahçrciyide hep merak ediyordum çok memnun olan var ama bu fiyat konusunda cesaret edip orayı seçemedim bu fiyatlardan sonrada iyiki gitmemişim diyorum yazıklar olsun valla insanları resmen sömürüyorlar bu işi ticarete dökmüşler iyice
Ben totalde 13000 tl ödedim siz ne kadar ödüyorsunuz ?

Ben totalde 13000 tl ödedim siz ne kadar ödüyorsunuz ?
Ben baya sıkıntılı bir hastayım cnm rahimde kireçlenme, adenimiyozis, kist, rahimde hafif şekil bozukluğu, tepesinde eziklik, tüpler tıkalı yok yok yani bende:KK43:Ama yine de bunada şükür cnm o yüzden ben rahimden biyopside yaptırdım
Tüp bebek raporlu 5.250
Mikroçip 1000
Embriyoskop1000
Biyopsi 3000
İlaçlar 2000
Toplamda 12.250 tuttu cnm
Şimdi rahim dinlendirmedeydim bugün adet olalı üç gün oldu yarın kontrolüm var rahim hazırlanıp transfer olacak geçen ay rahim kalınlaşmadığı için iptal oldu inşallah bu ay bir sıkıntı çıkmaz

Bu tedaviler zaten çok ucuz tedaviler değil ama ekstra olmadık fiyatlar nedir yazık günahtır olan var olmayan var herkes bir ümitle ne hallerle tedavi oluyor bu işin manevi kısmı zaten çok zor bide maddiyat bu kadar olunca temelli bitiyoruz rabbim yardımcımız olsun kardeşlerim inşallah hepimizin kucakları dolup taşarda bu hastanelerde tedavi edecek kimseyi bulamazlar inşallah

pe doktora hastaneye bağlayarak değil rabbimize inanarak ve o
Evet aslında bu işe başlayanların hep geçtiği yollardanhep hissettiği duygulardan geçiyorsunuz şuan. bende öyleydim aynı sizin gibi ama beklemek vakit kaybı gibi gelmişti artık 2 yılın sonunda o nedenle ilk denememi bahçecide yaptım. sonuç olumsuz transfer bile olamadık ne yazıkki. Yalnız bizim hikayemiz sayı dışında sizinle aynı sayılır. Eşimin en son tahlilde 11 mn a düşmüştü sperm sayısı ama sürekli değişiyordu 30 mn da çıktı 250 mn da sayı dalgalanma gösteriyor sürekli bizdede. hareketlilik yetersiz morfolojide 1-2 arasında değişiyordu. EN son medicananın tüp bebek merkezinde yaptırdık bu sonuçlar çıktı. Sonra dr aşılama gereksiz masraf ve yorgunluk tüp bebek dedi bende araştırdım remzi beye gittim. Orada tüp bebek süresince yumurta toplama günü embriyo yapılmak için alınan örnekte %99 globozospermi çıktı ( yani spermin yuvarlak başlı olması sorunu). döllenme olmaması beklenirken döllenmede oldu ancak 5. güne gitmediği gelişimleri kötü olduğu için transfer olamadım malesef. ama bu sorun önceki tüm sperm örneklerinde görülmemişti ve genetik olduğu için görülmesi gerekiyormuş. Yani diyeceğim o ki eğer bir sorun varsa ki benzer sorunlarımız mutlaka çok çok iyi bir yerde bozukluğun detayına bakılsın akılsın ki benim gibi şoka uğrama :KK43: bahceci de labaratuvar olarak bu konuda iyidir. olumsuz da olsa tedavim bunu net söyleyebilirim. ikinciyi de orada deneyeceğim kısmetse doktoruma güveniyorum çok. Beklemek sadece kaçınılmaz olan sonu ertelemek bismillah de başla canım kafanı bulandıracak şeyleride okuma duyma benden sana nacizane öneri :)

Gerçekten çok enteresan bu işler akıl almıyor. Siz de tabi değerler oynadıkça bizim gibi neye uğradığınızı şaşırdınız..

Eşim deli gibi spor yaptı sigarayı bıraktı c vitamini b vitamini çinko magnezyum arginin l-carnitin progeny m ve sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp içti ama rakam dibe vurdu

Bugün bahçecide de spermiyogram yapıldı 2 milyon çıkmış..

Neyse sonuç hertürlü tüp bebek.. birde şu kafamdaki düşünceler netleşse

Hepimiz güzel şeyler yaşayalım inşallah...

Canım neden öyle düşünüyorsun derdi veren rabbim bizlerden bişeyleri çabalamamızı istiyor derdimiz var diye elimiz kolumuz bağlımı oturalım kader mücadeleye aşıktır diye bir söz okumuştum ve çok hoşuma gitmiştir bizler mücadelemizi ota çöpe doktora hastaneye bağlayarak değil rabbimize inanarak ve ondan isteyerek veriyoruz sakın o şekilde düşünme emin olki rabbim bizim gibi mücadele eden ve sıkıntısı olanlarla beraber duamız belli duyanımız belli gerisi takdiri ilahi:KK66:

Öyle tabiki ama yinede aklıma geliyor işte..
bu işi doğal değilde laboratuvarda yaptır sonra içinden düzgününü seç, diğerlerini napcaz? İmhamı edicez acaba bunun vicdan azabını yaşar mıyım daha sonra diye tereddüt ediyorum..
Bilmiyorum arkadaşlar ya ben mi çok didik didik düşünüyorum‍♀️

Gerçekten çok enteresan bu işler akıl almıyor. Siz de tabi değerler oynadıkça bizim gibi neye uğradığınızı şaşırdınız..

Eşim deli gibi spor yaptı sigarayı bıraktı c vitamini b vitamini çinko magnezyum arginin l-carnitin progeny m ve sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp içti ama rakam dibe vurdu

Bugün bahçecide de spermiyogram yapıldı 2 milyon çıkmış..

Neyse sonuç hertürlü tüp bebek.. birde şu kafamdaki düşünceler netleşse

Hepimiz güzel şeyler yaşayalım inşallah...
Canım hiç stres yapma bebek için bir sperm yeterli çok şükürki 2 milyon çıkış var hiç olmayanlarda var maalesef inşallah o iki milyonun içinden yumurta sayısınca düzgün spermler bulunur nice sperm çıkışı olmayıpta testislerden alınan bikaç spermle bebeği olanlar var seninde olacak Allah'ın izniyle sadece tevekkül ve sabırla bekleyip görecez

Canım hiç stres yapma bebek için bir sperm yeterli çok şükürki 2 milyon çıkış var hiç olmayanlarda var maalesef inşallah o iki milyonun içinden yumurta sayısınca düzgün spermler bulunur nice sperm çıkışı olmayıpta testislerden alınan bikaç spermle bebeği olanlar var seninde olacak Allah'ın izniyle sadece tevekkül ve sabırla bekleyip görecez

İnşallah çok teşekkür ederim çok pozitifsin♥️♥️ Allah yardımcımız olsun

Back
X