Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Ne kadar zor Allah bebekle imtihan etmesin aglamaktan ne hale geldim ne yedigimden bir sey anliyorum ne ictigimden hasimatoyum 2 kimyasal gebelim oldu amh im da düsükmüs ne olacak tutar mi bende anne olabilecek miyim bilmiyorum cevremde cogu insan hamile güle oynaya hamile kaliyorlar bende aylardir doktorlardayim yumurta takibi tahlil vs Allah insallah kisa zamanda bebeklerimizi verir düsünmekten arastirmaktan bir hal oldum. Nasil olacak bilemiyorum insallah olur insallah
Canım herşeyin hayırlısı. Kaç yumurtan var peki? Benim de 4 taneydi en son. Ben de Amerika da yada bahçeci de başlamayı düşünüyorum artık

canım ben mehmet beyde bahçecide tedavi görüyorıum rahim dinlendirme uygulandı bana transferi bekliyorum kesinlikle bahçecide tedavi ol derim

S srczb ve C Cisel86 siz bahçecide hangi dr de tup yaptirdiniz? Kac ay rahim dinlendirme yapildi? @Yasnaz sizin sonucunuz ne oldu ve siz kimde tup yaptirdiniz? Ben de bahcecide yaptiricam ama karar veremedim

S srczb ve C Cisel86 siz bahçecide hangi dr de tup yaptirdiniz? Kac ay rahim dinlendirme yapildi? @Yasnaz sizin sonucunuz ne oldu ve siz kimde tup yaptirdiniz? Ben de bahcecide yaptiricam ama karar veremedim
Bahçeci umutta cem çelik e yaptirdim. Ilk deneme negatif oldu 2 ay rahim dinlendrme yapip transfer oldum iknciyi deneyecegiz simdi.

Back
X