Benim daha once cgh testine giden embriyom negatif gelmisİkili test standart yapılıyor, yıllardır.. ama 3. 5. Gebeliklerini yaşayan kadınların bazıları bir sorun çıksa da aldırmayacağı için yaptırmıyor çünkü kromozom bozukluklarının tedavisi yok. İkili test sanıyorum sadece down sendromuna bakıyor ve özellikle 30 yaş sonrası hatalı pozitif verme oranı yüksek eski usül bir test. Nifty yeni nesil testlerden, dediğin gibi doğruluk payı çok daha yüksek ve 7 kromozom yani 7 sendrom, sexsüel kromozomlar ve dna kırıklarını araştırıyor. Ve de en önemlisi kişiye özel değerlendirme yapılıyor.
yok onlar degil onlari 7. Hafta vermisti :) neyse biraktim kendimi Erbil Bey'in kollarina, cok guveniyorum zaten ona, bende hata yanindayken ultrasonun etkisiyle aklim bir karis havada oluyor cikinca aklima geliyor butun sorular. elleri ayaklari oynuyordu bugun, sekli de iyice ortaya cikmis :)15.gün ben hemşireyi dürttüm, çıkmamıştı ama o da birilerini dürttü ve Güvenç bey aradı :)
Tekrar ikili test yapılmaz elbette, dedim ya senin test biraz erken oldu, o yüzden enseyi falan ölçmemiştir. Ama kan ne için bilmiyorum. .. aaa ama sen şu standart gebelik testlerini yaptırmış mıydın? Tüm kan değerleri, idrar tahlili, kültürü vs... belki onlardır bahsettiği..
Canım nifty testi çok pahalı gerçekten ikili teste güzel sonuç gelince nifty gerek kalmaz diye düşünüyorum..Alkahim korusun meleklerimizi benimde 10 haziranda kontrolüm var ..Ustteki yazim yarim kalmis, benim daha once cgh testine giden embriyom negatif gelmisti, teste gitmeyen kalan embriyolardan transfer edilmisti ve o tuttu. Bu yuzden onemli benim icin nifty testi
Benim daha once cgh testine giden embriyom negatif gelmis
yok onlar degil onlari 7. Hafta vermisti :) neyse biraktim kendimi Erbil Bey'in kollarina, cok guveniyorum zaten ona, bende hata yanindayken ultrasonun etkisiyle aklim bir karis havada oluyor cikinca aklima geliyor butun sorular. elleri ayaklari oynuyordu bugun, sekli de iyice ortaya cikmis :)
113 Gr dı cnm miniğim :)Günaydın, Güvenç bey aylık çağırıyor, yani 1 ay sonra ama arada başka bir doktora gideceğim.
Kaç gram olmuş seninki?
113 Gr dı cnm miniğim :)
Slm kizlar kelebekten haber varmi merak ettim ins bebekte kendiside iyidir
Kızlar konuyla alakalı değil Sorum olucak sizlere ben ağda yaptırmak istiyorum her zaman gitigin biyer var Hamis kaldiktan sonra siz neler yaptıniz gitinizmi adaya..
F feriha42 görmedim yazını ,kanamam bir haftadır yok çok şükür,perşembe randevum var sabah gitçem bakalım ne dicek güvenç bey.haber veririm mutlaka size,teşekkür ederim ayrıca unutmadığınız için.Merhaba, birkaç gün önce iyiydi. Durmuştu kanaması. H.içi kontrolü vardı.KELEBEK0908 gittin mi doktora?
C cigdemmm31 sen kaç kilo aldın bugün itibariyle?[/QUOTE 3 kilo aldım cnm sen?
3 kilo aldım cnm sen kaç kilo aldıC cigdemmm31 sen kaç kilo aldın bugün itibariyle?
Canım hep aklımda ve duamdasin inş sağlıklı alican meleğini kucağına çok sukur kananda durmuş bizim için dua et canım doğuma girmeden..bizde sağlıklı alalım kucagimiza..
Cok sevindim canim iyi olmana persembe gunu guzel haberlerini bekliyoruz arka arkaya alalim bebisleri kucagimiza ins
3 kilo aldım cnm sen kaç kilo aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?