Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Benim daha once cgh testine giden embriyom negatif gelmis
yok onlar degil onlari 7. Hafta vermisti :) neyse biraktim kendimi Erbil Bey'in kollarina, cok guveniyorum zaten ona, bende hata yanindayken ultrasonun etkisiyle aklim bir karis havada oluyor cikinca aklima geliyor butun sorular. elleri ayaklari oynuyordu bugun, sekli de iyice ortaya cikmis :)

Ustteki yazim yarim kalmis, benim daha once cgh testine giden embriyom negatif gelmisti, teste gitmeyen kalan embriyolardan transfer edilmisti ve o tuttu. Bu yuzden onemli benim icin nifty testi

Ustteki yazim yarim kalmis, benim daha once cgh testine giden embriyom negatif gelmisti, teste gitmeyen kalan embriyolardan transfer edilmisti ve o tuttu. Bu yuzden onemli benim icin nifty testi
Canım nifty testi çok pahalı gerçekten ikili teste güzel sonuç gelince nifty gerek kalmaz diye düşünüyorum..Alkahim korusun meleklerimizi benimde 10 haziranda kontrolüm var ..

İşte tam da bu yüzden benim minik bir defterim var. Muayene ve onun anlatacakları bittikten sonra başlıyorum tek tek sormaya yapsana hamilelik takvimini, unutuyorum böyle haftanı falan..
Benim öyle teste giden embriyom falan yoktu ama yine de olmuşken olsun dedik test için.. ikilide bir sorun çıksa ya yine bu testlerden istiyorlar ya da amniyosentez.. baştan yaptırdık bizde, çok şükür..

Kızlar konuyla alakalı değil Sorum olucak sizlere ben ağda yaptırmak istiyorum her zaman gitigin biyer var Hamis kaldiktan sonra siz neler yaptıniz gitinizmi adaya..

Kızlar konuyla alakalı değil Sorum olucak sizlere ben ağda yaptırmak istiyorum her zaman gitigin biyer var Hamis kaldiktan sonra siz neler yaptıniz gitinizmi adaya..

Ben ilk 3,5 ay gitmedim enfeksiyondan çekindiğim için, zaten çok sık gidiliyor doktora da, beklenmiyor.. sonra yaptırdım ama.

Merhaba, birkaç gün önce iyiydi. Durmuştu kanaması. H.içi kontrolü vardı. KELEBEK0908 gittin mi doktora?
F feriha42 görmedim yazını ,kanamam bir haftadır yok çok şükür,perşembe randevum var sabah gitçem bakalım ne dicek güvenç bey.haber veririm mutlaka size,teşekkür ederim ayrıca unutmadığınız için.

Canım hep aklımda ve duamdasin inş sağlıklı alican meleğini kucağına çok sukur kananda durmuş bizim için dua et canım doğuma girmeden..bizde sağlıklı alalım kucagimiza..

Cok sevindim canim iyi olmana persembe gunu guzel haberlerini bekliyoruz arka arkaya alalim bebisleri kucagimiza ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…