- 26 Mayıs 2014
- 68
- 15
- 38
12.haftaya kadar yasak denildi bana sanirim herkese öyle :)Kızlar bizde bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür yalnız utanıyorum ama Size bir şey sorucam ben istanbul dışındayım burdaki doktorum da akrabam onada sormadım ilişki yasağı ne kadar daha devam ediyor çok şükür kanamam bir sıkıntım yok ama merkezde ne diyorlar
Kızlar bizde bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür yalnız utanıyorum ama Size bir şey sorucam ben istanbul dışındayım burdaki doktorum da akrabam onada sormadım ilişki yasağı ne kadar daha devam ediyor çok şükür kanamam bir sıkıntım yok ama merkezde ne diyorlar
Bana ilk 4 ay izin vermemişti,5.aydan sonrada ben izin vermiyorum;-))Kızlar bizde bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür yalnız utanıyorum ama Size bir şey sorucam ben istanbul dışındayım burdaki doktorum da akrabam onada sormadım ilişki yasağı ne kadar daha devam ediyor çok şükür kanamam bir sıkıntım yok ama merkezde ne diyorlar
Hayırlısıyla inşallah doğurayım ,anlatırım tabiki...Ayy ne az kalmış doğuma? Heyecan yaptım..
Sen yapta anlat bize
Aynen cnm :) kasım bebişleri olacak kuzucuklar nasıl gidiyor hamilelik cnmBen de 3 kilo aldım :)
Aynı gün doğuracağız bu gidişle
Aynen cnm :) kasım bebişleri olacak kuzucuklar nasıl gidiyor hamilelik cnm
Bizde eşimle riske atmak istemiyoruz canım 8 ay kardeş takilcaz yapicakmi bisey Yok yeterki bebisler sağlıklı dogsunlar..bir yil önce neler konusuyorduk hatirliyormusun canım..Bana ilk 4 ay izin vermemişti,5.aydan sonrada ben izin vermiyorum;-))
Benimde gogsumde sayisiz fibrokist vardi cnm ve daha simdiden baya aciyor goguslerim dokundugumda bile sizliyorlar :/Kızlar, göğüsleriniz ne durumda? Ağrı, sancı var mı? Ve göğsünde tedaviler öncesi ya da sonrası fibrokist olan var mı? Benim bir iki minik fibrokistim var ve özellikle o göğsüm çok sıkıntılı.. normalmiş ama rahatsız ediyor...büyümesinler istiyorum. ..
Benimde gogsumde sayisiz fibrokist vardi cnm ve daha simdiden baya aciyor goguslerim dokundugumda bile sizliyorlar :/
Bende bu konuyu ne Dr sordum nede sorma gereği duydum bence bekleBana ilk 4 ay izin vermemişti,5.aydan sonrada ben izin vermiyorum;-))
Evet cnm maalesef babamız akrep burcu 7 kasım özelliklerinide tamamen taşiyor görünen o ki oğluşumda akrep :) iki akrepler ne yaparım bilemem :)Mühim bişey yok, iyi geçiyor şükürler olsun. Bir de şu gideceğim yeni doktor ve hastaneden memnun kalırsam tadından yenmez. Akrep burcu olacaklar, şehvetli, ketum, başına buyruk. . Gerçi sonuncu güzel bir özellik
Bende bu konuyu ne Dr sordum nede sorma gereği duydum bence bekle
Evet cnm maalesef babamız akrep burcu 7 kasım özelliklerinide tamamen taşiyor görünen o ki oğluşumda akrep :) iki akrepler ne yaparım bilemem :)
Evet bende merak ediyorum gittiginde doktora benide bilgilendirir misin cnm? Ilk hamileligim evet.Çok sevimsiz bir durum.. ben önümüzdeki günlerde tekrar gideceğim bunun için. Merak ediyorum, bu fibrokistler süt kanallarının tıkanması sonucu oluşuyormuş ya, o kanallardan süt geçince açılır mı, dağılır mı kistler.. çok düz mantık ama neden olmasın...
İlk hamileliğin mi senin?
insallah hersey yolunda gider cnm, icini ferah tut sag salim alicaksin kucagina Allahin izniyleSelam kızlar,bugün kontrolum vardı, çok şükür bebeğim gayet iyi. Son 1 hafta kanama olmadığı ve bugün ku muayenede herşey yolunda olduğu için doktorum kendimi yormadan bu hafta çalışmamı ve kendimi deneme mi söyledi. Bir hafta denicem insallah sorun olmaz, hersey yolunda giderse calismaya devam edebilirsin ama en ufak ağrı, lekelenmede çalışmayı birakirsin dedi. Bugün başladım ise. Masabasi isim, ayaklarida uzatıyorum tabure ye. Bakalım inşallah herşey yolunda devam eder.ise yakın evimiz var 5 dk mesafede orada kalicam bide. Obur turlu 1, 5-2 saat yol gidiyordum. Tek gidiş
Selam kızlar,bugün kontrolum vardı, çok şükür bebeğim gayet iyi. Son 1 hafta kanama olmadığı ve bugün ku muayenede herşey yolunda olduğu için doktorum kendimi yormadan bu hafta çalışmamı ve kendimi deneme mi söyledi. Bir hafta denicem insallah sorun olmaz, hersey yolunda giderse calismaya devam edebilirsin ama en ufak ağrı, lekelenmede çalışmayı birakirsin dedi. Bugün başladım ise. Masabasi isim, ayaklarida uzatıyorum tabure ye. Bakalım inşallah herşey yolunda devam eder.ise yakın evimiz var 5 dk mesafede orada kalicam bide. Obur turlu 1, 5-2 saat yol gidiyordum. Tek gidiş
canım bebeğinin iyi olmasına sevindim bende muhasebeciyim aslında işimiz masa başı çok zor değil fakat seni bana yol yormuş gibi geldi bana da dua et temmuz da bende dondurulmuş tedavisine başlayacağıminsallah hersey yolunda gider cnm, icini ferah tut sag salim alicaksin kucagina Allahin izniyle
Selam Hamişler, herkese hayırlı Cumalar...
Bugün kontrolüm vardı, nifty testi yapılmasına karar verdik, 2 hafta sonra sonuç belli olacak. İkizlerde ense kalınlıklarını ölçmekte pek sağlıklı sonuçlar alınmıyormuş. Güvenç Bey uzun uzun tüm yöntemleri anlattı ve sonuçta en mantıklı bu geldi. Cinsiyetlerini öğrenemedim, 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve o zaman belli olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?