Selam Can'ım,ben 21. Haftada net hissettim ondan evvel adını koyamamıştım,bu arada dün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür,1 haftadır işede gidiyorum ama 32.haftada izne ayrılacam çalışırım diyodum ama ayklarım fena şişmeye başladı zorlayacak gibiKızlarrr hayatta mısınız yahu?
Bebişlerin hareketini ilk hangi hafta hissettiniz? Ben kımış kımış bişi hissediyorum ama adını koyamadım...
slm canim iyi olmana sevindim ne kadar olmus bebeginin kilosu boyu benimde dunden beri bebegn hareketlerini asada hissediyorum sanki asaya inmis gibi acaba yermi degistiriyor diye dusundum bilgin varmi bu konuda hic basina geldimiSelam Can'ım,ben 21. Haftada net hissettim ondan evvel adını koyamamıştım,bu arada dün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür,1 haftadır işede gidiyorum ama 32.haftada izne ayrılacam çalışırım diyodum ama ayklarım fena şişmeye başladı zorlayacak
1375 gr.olmuş boyunu söylemedi,evet bendede oluyor arada çok aşağıda hissediyorum korkuyorum sordum doktora,normal Dedi,Bebek heryerde oynar ,döner dururmuş.slm canim iyi olmana sevindim ne kadar olmus bebeginin kilosu boyu benimde dunden beri bebegn hareketlerini asada hissediyorum sanki asaya inmis gibi acaba yermi degistiriyor diye dusundum bilgin varmi bu konuda hic basina geldimi
Masallah prensese canim benimde oyle oldu geceden beri cok kafama taktim allahim kucagimiza hayirlisi ile bi alsak migdemn oldugu yer sert oluyordu hep orasi bosalir gibi oldu allaha emanet kuzular1375 gr.olmuş boyunu söylemedi,evet bendede oluyor arada çok aşağıda hissediyorum korkuyorum sordum doktora,normal Dedi,Bebek heryerde oynar ,döner dururmuş.
cook sevindim canım bebişinin iyi olmasına hazırlıklar nasıl gidiyor canım aldınızmı minişine cicişler..canım sen kan sulandırıcı iğneyi bırakmışmıydın..ban doktorum bıraktırdı kan sulandırıcı iğneyi test yapıldı temiz çıkmış..şükür çok zorlanıyordum clexane yapmakta..Selam Can'ım,ben 21. Haftada net hissettim ondan evvel adını koyamamıştım,bu arada dün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür,1 haftadır işede gidiyorum ama 32.haftada izne ayrılacam çalışırım diyodum ama ayklarım fena şişmeye başladı zorlayacak gibi
Bende de aynı şekilde arada damar atar gibi oluyor sonrada kımış kımış cnm daha hissedemiyorum dün kontrole gittim Dr da ilk gebelik old.için 20 hafta falan hissedersin dedi sen ne yaptın cinsiyet öğrenmedinmi kontrole ne zaman gideceksin cnmKızlarrr hayatta mısınız yahu?
Bebişlerin hareketini ilk hangi hafta hissettiniz? Ben kımış kımış bişi hissediyorum ama adını koyamadım...
Bende de aynı şekilde arada damar atar gibi oluyor sonrada kımış kımış cnm daha hissedemiyorum dün kontrole gittim Dr da ilk gebelik old.için 20 hafta falan hissedersin dedi sen ne yaptın cinsiyet öğrenmedinmi kontrole ne zaman gideceksin cnm
Cnm benim ikiz gebelikti diğerinin kalbi durduya onun için biraz daha hassas davranıyor Dr um bahçecideki Dr um müstecep beylede görüşüyor.bu ayın sonunda da detaylı USG istedi ona gidecegim. Gelişimi iyiymiş 170 gr olmuş bebeğimNe kadar sık gidiyorsun sen kontrole..
Güvenç bey aylık çağırıyor. Önümüzdeki cumartesi diğer doktora gideceğiz.
Ne kadar olmuş boyu kilosu? Benzer gidiyoruz ne de olsa
Cnm benim ikiz gebelikti diğerinin kalbi durduya onun için biraz daha hassas davranıyor Dr um bahçecideki Dr um müstecep beylede görüşüyor.bu ayın sonunda da detaylı USG istedi ona gidecegim. Gelişimi iyiymiş 170 gr olmuş bebeğim
Kızlar ben daha şimdiden 2 kilo aldım :) gerçi zayıftım önceden ondan galiba bu kadar hızlı kilo alıyorum sonumu düşünemiyorum :) aranızda çatlak kremi kullanan varmı hangi markaları tercih ediyorsunuz
Merhaba arkadaslar, biz de bugun gittik kontrole. Nifty testi sonucu da gelmis cok sukur hersey yolunda. Ben cinsiyet tahmini beklemiyordum ama doktor erkek oldugunu soyledi :)
Sagol ustumden cok buyuk yuk kalkti su testin sonucu olumlu cikinca. Saglikla sihhatle gelsin hepsi insallahHadi gözünüz Aydın..bizim fındık 16 da bile göstermedi.
Canım sana nifty testi yapildimi cinsiyet orda beli olmuyormu..Hadi gözünüz Aydın..bizim fındık 16 da bile göstermedi.
Canım gözün aydın...Kaçıncı haftada yapılan yapılıyor bu test canım fiyat ne kadar..Merhaba arkadaslar, biz de bugun gittik kontrole. Nifty testi sonucu da gelmis cok sukur hersey yolunda. Ben cinsiyet tahmini beklemiyordum ama doktor erkek oldugunu soyledi :)
Cok sagol, 10. Haftadan sonra yapiliyor. 2300 lira fiyatiCanım gözün aydın...Kaçıncı haftada yapılan yapılıyor bu test canım fiyat ne kadar..
Gunaydin, hayirli olsun :) insallah hemen duyarsin kalp atisini da merakta kalmazsin. Bu arada Erbil Bey ilk sesinini degil kalp atiminin goruntusunu gosteriyor, bir sonraki gittigimizde dinletmisti sesiniArkadaşlar günaydınnn bende Erbil beyin hastasıyım transferden sonra ilk kontrolüm yarın olacak. Çok heyecanlıyım bebişimi görürüm inşallah dualarınızı esirgemeyin nolur, belki kalp atışını da duyarım diye umuyorum ama tereddütlüyüm erken de olabilir sanırım kalp atışı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?