Slm kizlar hamilelikte ihlamurun zarari olurmuki gribe yakalandim oksuruk bir yandan korkutuyor beni antibiyotikte icmek istemedim ihlamurla atlatirm dedim ama zarari olurmuki
Saol canim 1 haftadr yatiyorum hic birseyin faydasi olmadi oksurdukce bebege bisey olcak diyede endiseleniyorum doktorum kulak burun bogaza gitmemi soyledi ama ben ilac kullanmak istemiyorum ins gecer adacayi icmedim ama ihlamuru iciyorumGeçmiş olsun öncelikle.. mutlaka doktoruna sor ama gebeliğin ilerlemiş artık. 1-2 fincan ıhlamur, öksürüğün varsa adaçayının zararı olmaz. Burnun kapalıysa ılık tuzlu suyu bol bol çek burnuna, çok rahatlatıyor. Ayrıca bol bol su iç, yat uyumaya çalış. Hafifse 4-5 güne geçer bu şekilde...
Saol canim 1 haftadr yatiyorum hic birseyin faydasi olmadi oksurdukce bebege bisey olcak diyede endiseleniyorum doktorum kulak burun bogaza gitmemi soyledi ama ben ilac kullanmak istemiyorum ins gecer adacayi icmedim ama ihlamuru iciyorum
Ama bir haftadır geçmeyen bir durum varsa artık uzmanına görünmeli ve alman gereken ilacı da almalısın. Sonuçta kar zarar hesabı yapılıyor bu gibi durumlarda... hastalık vücut direncini iyice düşürebilir. Bu da basit bir gribi ilerletebilir.
Temiz çıkar inşallah.. yazdıklarını okurken gülümsemeden edemedim. Adım adım aynı yollardan geçiyoruz hep. Biz geçen cuma gittik, tek olmasına rağmen göstermedi cücüsünü..
İnşallah canım, senin temiz çıkmıştı darısı bizeformunda güzelliği bu oldu, aynı yollardan geçiyor olmamız birbirimizi daha iyi anlamamıza ve destek olmamıza neden oluyor. iyi ki oluşturdun bu güzel formu
Bir daha ki randevun ne zaman, artık cinsiyetini öğrenmek istiyor musun?
Slm canm senin biraz erken baslamis sanirim bende yaklasik bir aydr oyleyim fazla tuz yememeye calis ayakkabilarm.olmuyor artk benimde hayirlisi ile kucagimiza aliriz ins bebisleri her seye raziyizkizlar merhaba, ayaklarim daha şimdiden puf oldu bileklerim de öyle.masabasi isim var uzanamiyorum gün icinde ama simdiden böyleyse ödem bir kac aya kalmaz şişerim ben:)) sizlerde nedir ödem durumu
geçmiş olsun canım,sen yinede doktoruna sor ama bana hem dahiliye hem kadın doğum doktorum buğuseptil kullanabileceğimi söylemişti güvenler,bronşit gibi olmuştum bende.çok iyi gelmişti 4 aylıkkenSlm kizlar hamilelikte ihlamurun zarari olurmuki gribe yakalandim oksuruk bir yandan korkutuyor beni antibiyotikte icmek istemedim ihlamurla atlatirm dedim ama zarari olurmuki
Saol canim bi sorayim doktoruma kendi doktorum antibiyotik vermisti ama kullanmadim bugunde baska doktor balgam sokucuyle siprey vermis sipreyi kullanaym ins rahatlarim kendimden once bebegi dusunuyorum allaha emanetler ins bisey olmazgeçmiş olsun canım,sen yinede doktoruna sor ama bana hem dahiliye hem kadın doğum doktorum buğuseptil kullanabileceğimi söylemişti güvenler,bronşit gibi olmuştum bende.çok iyi gelmişti 4 aylıkken
Kızlar diğer grubada sormuştum ama siz tecrübeliler bu başlığa gecince diğer grupta kimse kalmadı arada ordaki sorularada göz atarsanız seviniriz :) bayramda doktorlar oluyormu merkezde transfer oluyormu nöbetcimi kalıyor bilgisi olan varmı???
O zmn nöbetçi kalacak doktora göre karar vereceğim dediğin gibi sonraki ayda tatilde olabilir beklemek istemiyorum o kadar, umarım bayram öncesine denk gelir transfer hayırlısıyla..Hiç bayrama denk gelmedim ama ayarlarlar mutlaka. Tabiki hepsi orada olmaz ama seyahate çıkmayacak birileri nöbetçi kalacaktır. Yine de mutlaka kendi doktorum olsun dersen ertelersin bir ay ama önümüzde yaz, tatil zamanı....
O zmn nöbetçi kalacak doktora göre karar vereceğim dediğin gibi sonraki ayda tatilde olabilir beklemek istemiyorum o kadar, umarım bayram öncesine denk gelir transfer hayırlısıyla..
Dondurulmuş embriyolarım var cnm onu deneyeceğim tekrarYumurtalar toplandı sanırım? Ortalama regl sonrası 18 ila 25.günler arası transfer yapılıyor.. şansın bol olsun..
kizlar bugun minigimi gördük detay ultrason yapildi cok sukur hersry normal 21 cm ve 650gr olmus kuzum,ben de 2 kilo aldim simdiye kadar..onu gorunce icimi huzur kapliyo,ne sureclerden gectik hala inanamiyorum♡
ben de ara ara oluyor hazimsizlik ve koca sis bi karin ne dokunuyor cozemedim ama oluyo. maden suyu iciyorum rahatliyorum cok rahatsiz ederse gavisgon surup iciorumGözünüz aydın, ne mutlu size..
Sağlıkla da dewam ettirirsin inşallah..
Sen de gayet formunda ilerliyorsun ne güzel.
Benim son bikaç gündür çok şiş karnım, midem daha doğrusu..sanki bi kuzu yemişim gibi ama yemedim de.. oluyor mu sende de? Ya da kızlar sizde oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?