- 12 Ağustos 2014
- 167
- 133
- 103
Sağol canım olsun yaa ultrasonda da görsem yeter yine deGunaydin, hayirli olsun :) insallah hemen duyarsin kalp atisini da merakta kalmazsin. Bu arada Erbil Bey ilk sesinini degil kalp atiminin goruntusunu gosteriyor, bir sonraki gittigimizde dinletmisti sesini
Evet gozunun onunden gitmiyor zaten goruntusu :)Sağol canım olsun yaa ultrasonda da görsem yeter yine de
Bebekler saglikli olsunda kilo verilir canim bende hizli kilo aldim catlak kremi icinde lierac kullaniyorum eger duzenli kullansam faydasi olcakti ama dikkat edemedimKızlar ben daha şimdiden 2 kilo aldım :) gerçi zayıftım önceden ondan galiba bu kadar hızlı kilo alıyorum sonumu düşünemiyorum :) aranızda çatlak kremi kullanan varmı hangi markaları tercih ediyorsunuz
Canım ben 5 hafta cagirmisti kese gordum 7 haftada kalp atışını dinletirmisti erbil bey san kaç haftalıksin 6 hafta 3 günlük itibaren duyuluyor kalp atışı..Arkadaşlar günaydınnn bende Erbil beyin hastasıyım transferden sonra ilk kontrolüm yarın olacak. Çok heyecanlıyım bebişimi görürüm inşallah dualarınızı esirgemeyin nolur, belki kalp atışını da duyarım diye umuyorum ama tereddütlüyüm erken de olabilir sanırım kalp atışı için
Canim sen erbil beye kendi isteğin ile devam ediyorsun erbil bey 10/haftadan sonra takibi bırakıyor diye duymuştum ben il dışından geliyorum com zor oluyor git geler İstanbul un trafiğine.hiç alışamadım com stres oluyorum..kendi istegine mi bağlı erbil beye devam etmeye..ben nifty testi yaptırmak istemiyorum buda bizim secimimiže bağlı yaptırmak yaptırmamak ben iki testin yeterli olduğunu düşünüyorum..madi acidan da o parayı verecek durumumda yok..Cok sagol, 10. Haftadan sonra yapiliyor. 2300 lira fiyati
Canım sana nifty testi yapildimi cinsiyet orda beli olmuyormu..
Ben de artik Erbil Bey ile devam etmiyorum, ayni klinikte Burcak Hanim var, Erbil Bey 12. Hafta itibariyle ona devretti. Simdilik Burcak Hanim ile devam edecegim sonrasi ne olur bilmiyorum. Ben klinige cok yakin oturdugum icin sorun olmuyor benim icin. Haklisin nifty testinin maliyeti yuksek ama benim icim daha rahat edecekti bu testi yaptirdiktan sonra, o nedenle tercih ettim. İnsallah guzel cikar ikili test sonucun.Canim sen erbil beye kendi isteğin ile devam ediyorsun erbil bey 10/haftadan sonra takibi bırakıyor diye duymuştum ben il dışından geliyorum com zor oluyor git geler İstanbul un trafiğine.hiç alışamadım com stres oluyorum..kendi istegine mi bağlı erbil beye devam etmeye..ben nifty testi yaptırmak istemiyorum buda bizim secimimiže bağlı yaptırmak yaptırmamak ben iki testin yeterli olduğunu düşünüyorum..madi acidan da o parayı verecek durumumda yok..
ben burdayım canıım heycan hiç sorma gün sayıyorum resmen bu heycan doğurana kadar hiç gitmiycek bence..eşler en büyük destekçimiz eşinin gelme heycanıda var galiba..Kızlarrr napıyorsunuz?
Var mı uyumayan?
Ben yarın yeni bir doktora gideceğim ve sebebini bilemediğim bir şekilde heyecanlıyım.... Eşim de yurtdışındaydı, sabaha karşı gelecek. Neden böyle oldum.. Bastırmaya çalışıyorum ama hiç olmamıştı böyle..
ben burdayım canıım heycan hiç sorma gün sayıyorum resmen bu heycan doğurana kadar hiç gitmiycek bence..eşler en büyük destekçimiz eşinin gelme heycanıda var galiba..
canım benim 9 gün sonra randevum var bakalım erbil bey ne önercek ona göre konuşucam büyük bir ihtimale takip bırakıcak diye düşünüyorum..bütün hastalarını 11 hafta yada 12 haftalarda bırakmış..benim burda her ay yumurta takibi yaptırdığım bir doktorum var kadın doğumcu buranın en doktrolarından en son transfer yaptırmadan önce rapor için gitmiştim kendisine..ben ilk rezrv azlığım örendikten sonra kesintisiz her ay yumurta takibi yaptırırdım kendisine..sağolsun son iki senden beri hiç muayene ücreti bile almazdan bizden..erbil beyi bizi bırakırsa doktorum hazır en son hamile kaldığımı soylemedim süpriz olucak Allah razı olsun çok büyük vefa borcum vardır kendisine..ben erbil bey kışın tedaviye başlamıştım çok karlı olduğu zaman yumoşlar büyüdümü büyümedimi kendisi kontrolünü yapıp erbil beye telefonla bilgi verirdik..Tabi o da var.. Çok olmadı ama yine de.. Cmts gününe almıştım, dayanamayacağım ben dedi, yarına değiştirdim randevuyu.
Sen ne durumdasın? Yaptırdın mı ikiliyi?
canım benim 9 gün sonra randevum var bakalım erbil bey ne önercek ona göre konuşucam büyük bir ihtimale takip bırakıcak diye düşünüyorum..bütün hastalarını 11 hafta yada 12 haftalarda bırakmış..benim burda her ay yumurta takibi yaptırdığım bir doktorum var kadın doğumcu buranın en doktrolarından en son transfer yaptırmadan önce rapor için gitmiştim kendisine..ben ilk rezrv azlığım örendikten sonra kesintisiz her ay yumurta takibi yaptırırdım kendisine..sağolsun son iki senden beri hiç muayene ücreti bile almazdan bizden..erbil beyi bizi bırakırsa doktorum hazır en son hamile kaldığımı soylemedim süpriz olucak Allah razı olsun çok büyük vefa borcum vardır kendisine..ben erbil bey kışın tedaviye başlamıştım çok karlı olduğu zaman yumoşlar büyüdümü büyümedimi kendisi kontrolünü yapıp erbil beye telefonla bilgi verirdik..
canım ben tekirdağda oturuyorum istanbulda otursam sorun olmaz aslında 3 saati buluyor merkeze ulaşmamız 3 saat geri dönüş istanbulun trafiğine hiç alışamadım biraz panik atakta var çok kasıyorum geliş gidişlerde..erbil bey çok yoğun canım şuan kontroleri bile başk odada yapıyor..biz hamiş kaldık diğer hastaların hakına girmeyelim artık inş sağlıklıda alırız kucağımıza..Vay anasını, zor olmuş. Nerede oturuyordun sen? Güvenç bey bırakmıyor hamile kalınca. Erbil bey de enteresanmış.ama bana da çok uzak geliyor artık. Arada giderim yine de, 2.göz olur.
canım ben tekirdağda oturuyorum istanbulda otursam sorun olmaz aslında 3 saati buluyor merkeze ulaşmamız 3 saat geri dönüş istanbulun trafiğine hiç alışamadım biraz panik atakta var çok kasıyorum geliş gidişlerde..erbil bey çok yoğun canım şuan kontroleri bile başk odada yapıyor..biz hamiş kaldık diğer hastaların hakına girmeyelim artık inş sağlıklıda alırız kucağımıza..
Ben de Çatalca'da oturuyorum çok uzak değilmişiz, adı İstanbul ama :)
Sanırım bütün hamileleri küçük odada kontrol ediyorlar, kayıtlarımızı oradaki usg kaydediyor.
Gunaydin kizlarr:) gobekler ne alemde bakiyim bnm ki buyumeye basladi 2-3 hafta icinde cok buyur dedi drumm..Hamile kalmayi zar zor basardigimdan heralde bakip bakip gobegimi seviyorum,buyumesi belli olmasi cok hosuma gidiyo♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?