Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Öğrendik evet kıZımız olacak bizim de..
Nifty 15 güne belli olmuştu evet, yarın aramazsa Deniz'i dürt, o hızlandırır.

Benim göbek aldı başını gitti:) doğuma yuvarlanarak girecem galiba bi gün oruç tuttum ölüyorum sandım doktorum da izin vermiyor seneye istediğin kadar tut diyo siz napıyosunuz

Oruç mu? Zaten zor oldu bu bebeler.. Zorlama bence.. Kaç haftalıksın? Takvim yapsana..

Çarşamba günü Erbil bey de kontrolüm vardı çok mutl oldum bebişimi gördük, kalp atışlarını da gördük çok şükür, 15 gün sonrasına yine randevu verdi ama 10 haftalık oluncaya kadar bakıyormuş Erbil bey... Aslında şu an bile zor geliyor bana gitmek 4-5 saatlik yol sıcakta bide trafik hiç çekilmiyor ben erken bırakmayı düşünüyorum ama Erbil bey ne der bilmiyorum doğrusu...

Hayırlı olsun cnm allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin :) gelişimi sağlığı nasıl cnm

İyiymiş teyZesi, kıpır kıpırtısı. 190 gr olmuş ama usg ve hastane dandikti. Alışmışız dev ekranda izlemeye
Gitmeyiz bi daha.. Doktor iyi ama insan orada pansuman yaptırmaya çekinir diyor Kocacık...
Ben biraz istem dışı kilo almaya başladım. 5 kilo aldım. Dikkatte ediyorum, bi öğün yediysem dengeliyorum ama sonuç ortada. Elevit kilo yapar dedi dünkü doktor, gün aşırı al dedi ama bilemedim. Hususi gece içiyorum onu da..

Günaydın, hayırlı olsun.. Riske atma, kritik zamanı geçene kadar onun kontrolünde olman daha mantıklı. Haklısın ama emeklerini düşün, gerekirse konaklayın bi gece de..

Günaydın, hayırlı olsun.. Riske atma, kritik zamanı geçene kadar onun kontrolünde olman daha mantıklı. Haklısın ama emeklerini düşün, gerekirse konaklayın bi gece de..
mecbur evet gidicez zaten 2 kere daha gidince bırakacak benide, 1 gün önceden gidip kalıyoruz ama sanırım yol kötü yapıyor beni artık, ama dayanıcaz mecbur. Senin de hayırlı olsun prensesin

İyi olmasına çok sevindim cnm teyzesi sevsin :) bence vitamini bırakma cnm bahcecideki Dr dediklerini kullan kilogider

canım hadi gözün aydın bende şehir dışından geliyorum erbil bey vesile oldu o demeden ben bırakmayı düşünmüyorum bakalım ben haftaya cuma gidicem tam 11 hafta bitmiş olucak erbil bey ne diycek sağlıklı doğsunlar biz minişler için zorluklara razıyız..

Öğrendik evet kıZımız olacak bizim de..
Nifty 15 güne belli olmuştu evet, yarın aramazsa Deniz'i dürt, o hızlandırır.

Tavsiyeni dinledim canım ve sonucumuzu aldık. Çok şükür temiz çıktı değerlerimiz gayet iyiymiş. Sırada haftaya cuma gidip cinsiyetlerini de öğrenmek kaldı :))

Tavsiyeni dinledim canım ve sonucumuzu aldık. Çok şükür temiz çıktı değerlerimiz gayet iyiymiş. Sırada haftaya cuma gidip cinsiyetlerini de öğrenmek kaldı :))

Hadi gözünüz aydın ama cinsiyet için çokta heveslenme, inatları tutuyor göstermiyorlar bazen
Bakarsın bi kız bi erkek çıkar, ne güzel olur :)

kızlar dün perinatologda son randevum vardı ,detaylıyıda kendi yapmıştı 22.haftamda,dünkü muayenede kızımın safra kesesini göremedi bazen sonrada görülebilirmiş,1 hafta sonra tekrar bakalım görünmezse eşimle benden kan alıp bişeye bakacakmış,bazı bebeklerde olmayabilir Dedi safra kesesi!kafama takıldı bu iş benim,bu hafta güvenç beye de gidip sorcam,bugüne kadar o da demedi bişey herşey yolundaydı,bahçecideki usg lerde detay görüyorlarmı bilemiyorum ama,böyle bir şey duyan gören varmı safra kesesiyle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…