Günaydın :)) Belki bu randevunda bebeğinin cinsiyetini de öğrenirsin, çıkınca haber ver bizlere :)
Bence de hamile kalan herkesi küçük odada muayene ediyolar.
Sana birşey sormak istiyorum canım, Nifty sonucunu kaç gün sonra öğrenmiştin. Yarın 15. günümüz, bize iki ya da ikibuçuk haftada sonuç gelir demişlerdi. Sonucu Güvenç Bey arayıp bildirecekmiş, biraz heyecan yapmaya başladım
tebrikler cnm hayirlisiyla gelsin insallah:)♡ kiz annesi olucazz kismetsee ikimizdeKızımız olacakkkk
Benim göbek aldı başını gitti:) doğuma yuvarlanarak girecem galibabi gün oruç tuttum ölüyorum sandım doktorum da izin vermiyor seneye istediğin kadar tut diyo siz napıyosunuz
Hayirli olsun canim sagliklica gelsinler ins bi ben mi varim erkek annesi olcak herkezin kizi olcak masallah masallah allahm hayrli evlat versin kiz erkek farketmez tabikiKızımız olacakkkk
Çok sevindim canım prenses o yüzden gizlemis kendini..inş saglicaklada alırsın melegini kucağına...Kızımız olacakkkk
Hayırlı olsun cnm allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin :) gelişimi sağlığı nasıl cnmKızımız olacakkkk
Bende varım cnm erkek annesi sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil cinsiyet :)Hayirli olsun canim sagliklica gelsinler ins bi ben mi varim erkek annesi olcak herkezin kizi olcak masallah masallah allahm hayrli evlat versin kiz erkek farketmez tabiki
Öğrendik evet kıZımız olacak bizim de..
Nifty 15 güne belli olmuştu evet, yarın aramazsa Deniz'i dürt, o hızlandırır.
Hayirli olsun canim sagliklica gelsinler ins bi ben mi varim erkek annesi olcak herkezin kizi olcak masallah masallah allahm hayrli evlat versin kiz erkek farketmez tabiki
Hayırlı olsun cnm allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin :) gelişimi sağlığı nasıl cnm
Çarşamba günü Erbil bey de kontrolüm vardı çok mutl oldum bebişimi gördük, kalp atışlarını da gördük çok şükür, 15 gün sonrasına yine randevu verdi ama 10 haftalık oluncaya kadar bakıyormuş Erbil bey... Aslında şu an bile zor geliyor bana gitmek 4-5 saatlik yol sıcakta bide trafik hiç çekilmiyor ben erken bırakmayı düşünüyorum ama Erbil bey ne der bilmiyorum doğrusu...
mecbur evet gidicez zaten 2 kere daha gidince bırakacak benide, 1 gün önceden gidip kalıyoruz ama sanırım yol kötü yapıyor beni artık, ama dayanıcaz mecbur. Senin de hayırlı olsun prensesinGünaydın, hayırlı olsun.. Riske atma, kritik zamanı geçene kadar onun kontrolünde olman daha mantıklı. Haklısın ama emeklerini düşün, gerekirse konaklayın bi gece de..
Hayirlisi olsun, saglikla gelsin insallahKızımız olacakkkk
İyi olmasına çok sevindim cnm teyzesi sevsin :) bence vitamini bırakma cnm bahcecideki Dr dediklerini kullan kilogiderİyiymiş teyZesi, kıpır kıpırtısı. 190 gr olmuş ama usg ve hastane dandikti. Alışmışız dev ekranda izlemeye
Gitmeyiz bi daha.. Doktor iyi ama insan orada pansuman yaptırmaya çekinir diyor Kocacık...
Ben biraz istem dışı kilo almaya başladım. 5 kilo aldım. Dikkatte ediyorum, bi öğün yediysem dengeliyorum ama sonuç ortada. Elevit kilo yapar dedi dünkü doktor, gün aşırı al dedi ama bilemedim. Hususi gece içiyorum onu da..
canım hadi gözün aydın bende şehir dışından geliyorum erbil bey vesile oldu o demeden ben bırakmayı düşünmüyorum bakalım ben haftaya cuma gidicem tam 11 hafta bitmiş olucak erbil bey ne diycek sağlıklı doğsunlar biz minişler için zorluklara razıyız..Çarşamba günü Erbil bey de kontrolüm vardı çok mutl oldum bebişimi gördük, kalp atışlarını da gördük çok şükür, 15 gün sonrasına yine randevu verdi ama 10 haftalık oluncaya kadar bakıyormuş Erbil bey... Aslında şu an bile zor geliyor bana gitmek 4-5 saatlik yol sıcakta bide trafik hiç çekilmiyor ben erken bırakmayı düşünüyorum ama Erbil bey ne der bilmiyorum doğrusu...
Öğrendik evet kıZımız olacak bizim de..
Tavsiyeni dinledim canım ve sonucumuzu aldık. Çok şükür temiz çıktı değerlerimiz gayet iyiymiş. Sırada haftaya cuma gidip cinsiyetlerini de öğrenmek kaldı :))
Hadi bakalım kızıma bir arkadaş daha geliyor;-)sağlıkla gelsin inşallah.bıraktınmı güvenç beyi,Öğrendik evet kıZımız olacak bizim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?