- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Küçük odadaki usg daha gelişmiş demişti bana Dr,kendi odasında folikül takibi yapıyorBen de Çatalca'da oturuyorum çok uzak değilmişiz, adı İstanbul ama :)
Sanırım bütün hamileleri küçük odada kontrol ediyorlar, kayıtlarımızı oradaki usg kaydediyor.
Hadi bakalım kızıma bir arkadaş daha geliyor;-)sağlıkla gelsin inşallah.bıraktınmı güvenç beyi,
Benimde oyle ayaklarimin ustune bazen basamiyorum bile ben ilk heves olunca sabredemedim ve alis verisine basladim bitirdik sayilir bile allahm sag salim kucagimiza alalimda ben gitmedim perinatologa doktorun mu yonlendirmisti seni ins bi sorun yoktur olsada ayrintili ultrasonda cikardi bence her seyini inceliyorlar cunki guzl haberlerini bekliyoruz canim kac hafta arayla gidiyorsun kontroleHurdunya , F feriha42
Yok başlamadım daha alışverişe,sebamed düşünüyorum yeğenimde kullanmıştık çok iyiydi,iyi sayılırım ayaklarımda acayip ödem oluyor davul gibi,normalmiş sarkıtmaktan ve sıcaktan,bide dün perinatolog randevum vardı bebeğimin safra kesesini göremedi,haftaya yine bakacak ,bugüne kadar ne güvenç bey ne kendisi böyle bişey dememişti ayrıntılıda filanda,kafam takıldı haftaya gitçem bakıcK yine inşallah görür ,görmezse kan alacak eşimle benden genetik bir şeyim var diye galiba,dua edin lütfen...güvençede randevum var orada sorcam bakalım o ne dicek.bahçecideki usg lerde organları görüyorlarmıki biliyomusunuz,
Bahçeciye 2 haftada 1 gidiyorum,Amin inşallah yoktur sorun Can'ım...Benimde oyle ayaklarimin ustune bazen basamiyorum bile ben ilk heves olunca sabredemedim ve alis verisine basladim bitirdik sayilir bile allahm sag salim kucagimiza alalimda ben gitmedim perinatologa doktorun mu yonlendirmisti seni ins bi sorun yoktur olsada ayrintili ultrasonda cikardi bence her seyini inceliyorlar cunki guzl haberlerini bekliyoruz canim kac hafta arayla gidiyorsun kontrole
Hurdunya , F feriha42
Yok başlamadım daha alışverişe,sebamed düşünüyorum yeğenimde kullanmıştık çok iyiydi,iyi sayılırım ayaklarımda acayip ödem oluyor davul gibi,normalmiş sarkıtmaktan ve sıcaktan,bide dün perinatolog randevum vardı bebeğimin safra kesesini göremedi,haftaya yine bakacak ,bugüne kadar ne güvenç bey ne kendisi böyle bişey dememişti ayrıntılıda filanda,kafam takıldı haftaya gitçem bakıcK yine inşallah görür ,görmezse kan alacak eşimle benden genetik bir şeyim var diye galiba,dua edin lütfen...güvençede randevum var orada sorcam bakalım o ne dicek.bahçecideki usg lerde organları görüyorlarmıki biliyomusunuz,
Ben aynı Zaman'da sle romatizma hastası olduğum için bebeğe eko çektirmem gerekiyordu 3 kez aralıklarla ,detaylıyıda ekoyuda perinatolog yaptı,son kez gittiğimde eko için söyledi Dr,bakalım salı yine gitçem inşallah görünür safra kesesi ,Çarşamba'da güvence gitçem bakalım o ne dicek,dua edin lütfen sağlıklı olsun kızım...Ah Can'ım ya bi de o mu çıktı şimdi! Ben hiç bilmiyorum nerde ne görüyorlar. Ayrıntılı bile çektirmedim henüz. Peki sen rutin olarak perinatolağa mı gidiyorsun ki bu çıktı ortaya?
Ben aynı Zaman'da sle romatizma hastası olduğum için bebeğe eko çektirmem gerekiyordu 3 kez aralıklarla ,detaylıyıda ekoyuda perinatolog yaptı,son kez gittiğimde eko için söyledi Dr,bakalım salı yine gitçem inşallah görünür safra kesesi ,Çarşamba'da güvence gitçem bakalım o ne dicek,dua edin lütfen sağlıklı olsun kızım...
dualarımız senile canım inş çok sağlıklı doğucak meleğin biraz net arasrtıdım bazen göremezlermiş safrayı inş güvenç bey güzel haberler duyarsın..Ben aynı Zaman'da sle romatizma hastası olduğum için bebeğe eko çektirmem gerekiyordu 3 kez aralıklarla ,detaylıyıda ekoyuda perinatolog yaptı,son kez gittiğimde eko için söyledi Dr,bakalım salı yine gitçem inşallah görünür safra kesesi ,Çarşamba'da güvence gitçem bakalım o ne dicek,dua edin lütfen sağlıklı olsun kızım...
inşallah canım yarın kontrolüm var yine,güzel haberle gelirim inşallah...dualarımız senile canım inş çok sağlıklı doğucak meleğin biraz net arasrtıdım bazen göremezlermiş safrayı inş güvenç bey güzel haberler duyarsın..
Merhaba, ben de Erbil Bey'in hastasiyim simdi Burcak Hanim'a devam ediyorum. O da cok tatli ilgili bir doktor, eger klinik uzak kalmiyorsa ona da devam edebilirsin. Hem aklina takilan konularda Erbil bey'e ugrayabilirsin. Muayene cikisinda onu gormek iyi geliyorHerkese merhaba, hamile arkadaslarin gozu aydin olsun ,dogumu yaklasanlara Allah kolaylik versin ve bu ugurda savaşanlar da Allah guc sabir versin. bende erbil beyin hastasıy dim ama takibi bıraktı..ordaki gibi güzel ve kaliteli takibi nerde bulacağım bilemiyorum..evime yakin gittigim yerde usg resmini bile istemeden vermiyolar...cok ilgi alaka yok.eşinin hande hanimin yanına gittim bir sefer ilgili ama soguk biri gibi.
Ya o takvim işini bi türlü beceremedim ben 5 aylık ama karnım 8 aylık gibi bıraktım oruç işini tutamıyorum bna da bebeğe de eziyetOruç mu? Zaten zor oldu bu bebeler.. Zorlama bence.. Kaç haftalıksın? Takvim yapsana..
canım gitinmi doktora merak etim senii..inşallah canım yarın kontrolüm var yine,güzel haberle gelirim inşallah...
kızlar afedersiniz afınıza sığınarak bişey sormak istiyorum biraz çekinerek utanarak soruyorum sabah dışkımda beyar kurt gördüm çok korktum tedaviside yokmuş gebelikte araştırdım biraz neten..erbil beyi arasamı ya utanıyorum biraz aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?