Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Ben de Çatalca'da oturuyorum çok uzak değilmişiz, adı İstanbul ama :)
Sanırım bütün hamileleri küçük odada kontrol ediyorlar, kayıtlarımızı oradaki usg kaydediyor.
Küçük odadaki usg daha gelişmiş demişti bana Dr,kendi odasında folikül takibi yapıyor

Hadi bakalım kızıma bir arkadaş daha geliyor;-)sağlıkla gelsin inşallah.bıraktınmı güvenç beyi,

Günaydın Canım, evet çok sevindik. Henüz değil, gittiğimiz yer tırt çıktı ama medicana int.var Beylikdüzü'nde orda bi doktor araştırıyorum. Yeğenimin doğumunu yaptıran doktor haznedar medicanada uzun yıllardır, ona da sorucam kimi tavsiye eder.. Güvenç bey iyi hoş ama çok uzak, arada giderim yine de. Sen nasılsın?

Kelebek basladinizmi hazriliklara neler aldin kizina birde bebek bakim urunlerden hangi markayi alcaksin bilgin varmi

Kelebek basladinizmi hazriliklara neler aldin kizina birde bebek bakim urunlerden hangi markayi alcaksin bilgin varmi

Hurdunya , F feriha42

Yok başlamadım daha alışverişe,sebamed düşünüyorum yeğenimde kullanmıştık çok iyiydi,iyi sayılırım ayaklarımda acayip ödem oluyor davul gibi,normalmiş sarkıtmaktan ve sıcaktan,bide dün perinatolog randevum vardı bebeğimin safra kesesini göremedi,haftaya yine bakacak ,bugüne kadar ne güvenç bey ne kendisi böyle bişey dememişti ayrıntılıda filanda,kafam takıldı haftaya gitçem bakıcK yine inşallah görür ,görmezse kan alacak eşimle benden genetik bir şeyim var diye galiba,dua edin lütfen...güvençede randevum var orada sorcam bakalım o ne dicek.bahçecideki usg lerde organları görüyorlarmıki biliyomusunuz,

Benimde oyle ayaklarimin ustune bazen basamiyorum bile ben ilk heves olunca sabredemedim ve alis verisine basladim bitirdik sayilir bile allahm sag salim kucagimiza alalimda ben gitmedim perinatologa doktorun mu yonlendirmisti seni ins bi sorun yoktur olsada ayrintili ultrasonda cikardi bence her seyini inceliyorlar cunki guzl haberlerini bekliyoruz canim kac hafta arayla gidiyorsun kontrole

Bahçeciye 2 haftada 1 gidiyorum,Amin inşallah yoktur sorun Can'ım...

Ah Can'ım ya bi de o mu çıktı şimdi! Ben hiç bilmiyorum nerde ne görüyorlar. Ayrıntılı bile çektirmedim henüz. Peki sen rutin olarak perinatolağa mı gidiyorsun ki bu çıktı ortaya?

Ah Can'ım ya bi de o mu çıktı şimdi! Ben hiç bilmiyorum nerde ne görüyorlar. Ayrıntılı bile çektirmedim henüz. Peki sen rutin olarak perinatolağa mı gidiyorsun ki bu çıktı ortaya?
Ben aynı Zaman'da sle romatizma hastası olduğum için bebeğe eko çektirmem gerekiyordu 3 kez aralıklarla ,detaylıyıda ekoyuda perinatolog yaptı,son kez gittiğimde eko için söyledi Dr,bakalım salı yine gitçem inşallah görünür safra kesesi ,Çarşamba'da güvence gitçem bakalım o ne dicek,dua edin lütfen sağlıklı olsun kızım...

Hay Allah... Olacak olacak herşey güzel olacak inşallah.. Zorunu başardın artık kısa bi Zaman kaldı, o da sağlıkla geçecek..

dualarımız senile canım inş çok sağlıklı doğucak meleğin biraz net arasrtıdım bazen göremezlermiş safrayı inş güvenç bey güzel haberler duyarsın..

Herkese merhaba, hamile arkadaslarin gozu aydin olsun ,dogumu yaklasanlara Allah kolaylik versin ve bu ugurda savaşanlar da Allah guc sabir versin. bende erbil beyin hastasıy dim ama takibi bıraktı..ordaki gibi güzel ve kaliteli takibi nerde bulacağım bilemiyorum..evime yakin gittigim yerde usg resmini bile istemeden vermiyolar...cok ilgi alaka yok.eşinin hande hanimin yanına gittim bir sefer ilgili ama soguk biri gibi.

Günaydın arkadaşlar, perinatologa gitmeye karar verdim. Tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Fehmi Yazıcıoğlu'nu ve Osman Özyurt'u tavsiye edenler oldu. Bir de kaçıncı haftada gitmeye başladınız?

Merhaba, ben de Erbil Bey'in hastasiyim simdi Burcak Hanim'a devam ediyorum. O da cok tatli ilgili bir doktor, eger klinik uzak kalmiyorsa ona da devam edebilirsin. Hem aklina takilan konularda Erbil bey'e ugrayabilirsin. Muayene cikisinda onu gormek iyi geliyor

Oruç mu? Zaten zor oldu bu bebeler.. Zorlama bence.. Kaç haftalıksın? Takvim yapsana..
Ya o takvim işini bi türlü beceremedim ben 5 aylık ama karnım 8 aylık gibi bıraktım oruç işini tutamıyorum bna da bebeğe de eziyet

kızlar afedersiniz afınıza sığınarak bişey sormak istiyorum biraz çekinerek utanarak soruyorum sabah dışkımda beyar kurt gördüm çok korktum tedaviside yokmuş gebelikte araştırdım biraz neten..erbil beyi arasamı ya utanıyorum biraz aslında..

Hemen ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…