Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Muayene ücreti biraz daha uygun olsa kesinlikle orda devam ederdim, kendisi de burası pahalı, takibe güzel başka bir yerde devam et dedi.iki yere gittim çok ilgi yok, erbil by başkaydı.artık başka bir yer daha bakıcam kismet artık.

Bence mutlaka soyle cekinme

Haklisin, ssk indirimi yapan hastanelerdeki doktorlar daha uygun fiyata gelebiliyor. İnsallah aklina yatan bir yer bulabilirsin en yakin surede

Ben sehir disindan gelmistim merkeze ordaki gibi olmuyor hic bir gittigin hastane bende cok zor durumda kaldm doktor konusunda numaralarini bile vermediler ne kadar ararsan ara orasi gibi olmuyor biz cok ilgi bekliyoruz bu hamilelikte zor bebekler bizm icin ins icine sinen bi yer bulursun

Aslında çok şey beklemiyoruz, ben bugün istemesem USG kağıdını bile vermicekti dr. Ağırlığını soyluyo ama boyu ben sorunca dur bakim soyliyim diyoroda kadın sonuçta anlaması lazım beni..kaldı ki hikaye mi biliyo, insan bebeğinin boyunu posunu vs tüm detaylari öğrenmek ister...demiyorum ki bırak su işi şimdi gel siyaset yapaliminsallah olmasi gereken ilgiyi bulabilirim...

arkadaşlar ben 7+3 haftalığım bugüne kadar lekelenmem yada kanamam falan hiç olmadı ama dün akşam şu crinone jeli yaptıktan sonra çıkarında pembe kalıntılar vardı çok korktum ama bu sabah yoktu bişey jeli yaptığımda, bu sizdede oldumu acaba jelden mi kaynaklı bilemedim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

benim o haftalarda hafif lekelenmelerim( pembe sonra kahverengi) de oldu, jeli uygularken hep ucu kahverrngi oluyordu beyaz topak diil her renkten topak oldu bende:)) kanaman cok olmadigi surece bunlar normal icini rahatlat..

Korkmana gerek yok, bende de jel kullanırken arada pembemsi oluyordu, kanama şeklinde olmadığı sürece bir sorun yok demişti doktorum. Stres yapmamalısın

Korkmana gerek yok, bende de jel kullanırken arada pembemsi oluyordu, kanama şeklinde olmadığı sürece bir sorun yok demişti doktorum. Stres yapmamalısın
Yoo hiç kanamam olmadı şükür, jelden tahmin etmiştim bende ama işte bi sorayım dedim teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı

benim o haftalarda hafif lekelenmelerim( pembe sonra kahverengi) de oldu, jeli uygularken hep ucu kahverrngi oluyordu beyaz topak diil her renkten topak oldu bende:)) kanaman cok olmadigi surece bunlar normal icini rahatlat..
sağol canım teşekkkür ederim ilk kez oldu bende biraz panik yaptım ama bida olmadı zaten offff şu 3 ayı bi atlaksak allahın izniyle daha da rahatlıyacağım o zaman.

gulneva77 , Hurdunya kızlar 2 gündür dr geziyorum ancak girebildim,dün perinatologta kontrolüm vardı yine safra kesesini göremedi,eşimden ve benden genetik bir tahlil istedi kistik fibroz gen testi,sonuç 10 güne çıkacak ki inşallah iyi çıkar,sonuç nasıl çıkarsa çıksın bebeğim doğana kadar yapılabilecek hiçbi,rşey yok,doğumun hemen ardından karın ultrasonu ve bir dizi tahliller yapıllması gerek bebeğe o zaman safra kesesi görülecekmi diye?eğer hastalık çıkarsa ciddi bir rahatsızlıkmış bu karacaiğeer nakline kadar gidiyomuş,bugün de Güvenç beye gittim o da şaşkın araştırmış ama tabi uzmanlık alanı bu değil onun için sadece moral verebildi bana şimdilik,2.bir göz daha görsün istersen dedi ve öncelikle Atıl Yükselden benim için randevu almaya çalışıyolar ama 3 ay sonraya veriyor o da çok yoğun,o olmazsa Rıza Madazlı ya gözükücem birde bunlar alanlarında uzman proflarmış detaylıda filan,onun dışında herşey yolunda şükür.şimdi dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok,doğana kadar içim rahat etmeyecek sonuçta.Allah büyük ...dualarınızı bekliyorum,bunuda atlatırız inşallah.

Canim cok gecmis olsun. Maslak Acibadem de Cem Batukan'a gidiyorum ben perinatalog kendisi, bi git istersen. Bi kere yanimda Atil beyin asistanini aramisti yine ona gorunmek istersen randevu konusunda yardimci olur.Cok memnunum ben Cem beyden iyi bi doktor ve asla gereksiz panik yaptirmiyor.

kizlar benim son 2 gundur kuyruk sokumu bolgem agriyor belim agriyor sizlerde olan var mi ay ne pis biseymis ne oturabiliyorum iste ne ayakta oluyo

Çok geçmiş olsun canım, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağına inanıyorum. Dualarımız seninle, Allah şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…