Kızlar Güvenç beyler zor bela Atıl beyden randevu almışlar yarına hemde ,inşallah güzel şeyler söyler,umarım...
Bende pembe de geldi hatta siyah tortu bile gördüm.dr önemli değil demişti.sende rahat ol normal bunlar.arkadaşlar ben 7+3 haftalığım bugüne kadar lekelenmem yada kanamam falan hiç olmadı ama dün akşam şu crinone jeli yaptıktan sonra çıkarında pembe kalıntılar vardı çok korktum ama bu sabah yoktu bişey jeli yaptığımda, bu sizdede oldumu acaba jelden mi kaynaklı bilemedim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
canım Allahım yar ve yardımcın olsun inş çok sağlıklı doğacak ve dualarımız senin ve bebeğinle canım..yarın çook güzel haberlerle geliceksin inş diğer doktorlar görememiştir yarınki doktorun görür.Kızlar Güvenç beyler zor bela Atıl beyden randevu almışlar yarına hemde ,inşallah güzel şeyler söyler,umarım...
yok canım ya Atıl beyde görmedi ,aynı şeyleri söyledi.beklemekten başka yapacak bişey yok,haftaya gen kan testi sonucumuz çıkacak o olumluysa doğmasını bekleyeceğiz diğer hastalık için bebekte hemen araştırma yapılacak.ama bu 2 hastalıkta iyi değilmiş inşallah çıkmaz eğer hastalık çıkmazsa o zaman safra kesesi olmasada sorun olmazmış.anlayacağınız doğuma kadar huzursuzuz,Allaha sığındık bekliyoruz.Güvenç beyede durumu bildirdim o da şaşırdı araştırdı,bence bişey çıkmayacak diyor inşallah öylede olur.KELEBEK0908 eee naptın? Göründü mü miniğin safra kesesi?
Cok gecmis olsun canim ins sonuclarin guzel cikcak inaniyorum ben dualarim sizinle melegine saglikli bi sekilde kavusursun guzel haberlerini bekliyorumyok canım ya Atıl beyde görmedi ,aynı şeyleri söyledi.beklemekten başka yapacak bişey yok,haftaya gen kan testi sonucumuz çıkacak o olumluysa doğmasını bekleyeceğiz diğer hastalık için bebekte hemen araştırma yapılacak.ama bu 2 hastalıkta iyi değilmiş inşallah çıkmaz eğer hastalık çıkmazsa o zaman safra kesesi olmasada sorun olmazmış.anlayacağınız doğuma kadar huzursuzuz,Allaha sığındık bekliyoruz.Güvenç beyede durumu bildirdim o da şaşırdı araştırdı,bence bişey çıkmayacak diyor inşallah öylede olur.
Canım Allahın izniyle o testin sonucunda iyi gelicek mucize bebegini cok sağlıklı alicaksin kucağına Allah sabrinin mukafitini vericek canım..yok canım ya Atıl beyde görmedi ,aynı şeyleri söyledi.beklemekten başka yapacak bişey yok,haftaya gen kan testi sonucumuz çıkacak o olumluysa doğmasını bekleyeceğiz diğer hastalık için bebekte hemen araştırma yapılacak.ama bu 2 hastalıkta iyi değilmiş inşallah çıkmaz eğer hastalık çıkmazsa o zaman safra kesesi olmasada sorun olmazmış.anlayacağınız doğuma kadar huzursuzuz,Allaha sığındık bekliyoruz.Güvenç beyede durumu bildirdim o da şaşırdı araştırdı,bence bişey çıkmayacak diyor inşallah öylede olur.
yok canım ya Atıl beyde görmedi ,aynı şeyleri söyledi.beklemekten başka yapacak bişey yok,haftaya gen kan testi sonucumuz çıkacak o olumluysa doğmasını bekleyeceğiz diğer hastalık için bebekte hemen araştırma yapılacak.ama bu 2 hastalıkta iyi değilmiş inşallah çıkmaz eğer hastalık çıkmazsa o zaman safra kesesi olmasada sorun olmazmış.anlayacağınız doğuma kadar huzursuzuz,Allaha sığındık bekliyoruz.Güvenç beyede durumu bildirdim o da şaşırdı araştırdı,bence bişey çıkmayacak diyor inşallah öylede olur.
yok canım ya Atıl beyde görmedi ,aynı şeyleri söyledi.beklemekten başka yapacak bişey yok,haftaya gen kan testi sonucumuz çıkacak o olumluysa doğmasını bekleyeceğiz diğer hastalık için bebekte hemen araştırma yapılacak.ama bu 2 hastalıkta iyi değilmiş inşallah çıkmaz eğer hastalık çıkmazsa o zaman safra kesesi olmasada sorun olmazmış.anlayacağınız doğuma kadar huzursuzuz,Allaha sığındık bekliyoruz.Güvenç beyede durumu bildirdim o da şaşırdı araştırdı,bence bişey çıkmayacak diyor inşallah öylede olur.
Hayırlı olsun prenslerinizBugün kontrolümüz vardı ve benim ufaklıklar sonunda kendilerini gösterdi :) iki minik prensim olacak Allah'ın izniyle. Çok mutlu olduk, babamızın mutluluğu anlatılamaz :)
Allah'ım sağ salim, sağlıklı şekilde hepimizin yavrularını kucağımıza almayı da nasip eder inşaALLAH..
Hayırlı olsun prenslerinizRabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Normalde kaçıncı haftadan itibaren cinsiyeti belli oluyor acaba ?
Bugün kontrolümüz vardı ve benim ufaklıklar sonunda kendilerini gösterdi :) iki minik prensim olacak Allah'ın izniyle. Çok mutlu olduk, babamızın mutluluğu anlatılamaz :)
Allah'ım sağ salim, sağlıklı şekilde hepimizin yavrularını kucağımıza almayı da nasip eder inşaALLAH..
Amanınnnn önce sağlıkla gelsinler ama anneciğin ağlayacak, iki erkek he
Bencede testin sonucu temiz gelecek ve Alla in izniyle bebeğin sağ salim doğacak.yok canım ya Atıl beyde görmedi ,aynı şeyleri söyledi.beklemekten başka yapacak bişey yok,haftaya gen kan testi sonucumuz çıkacak o olumluysa doğmasını bekleyeceğiz diğer hastalık için bebekte hemen araştırma yapılacak.ama bu 2 hastalıkta iyi değilmiş inşallah çıkmaz eğer hastalık çıkmazsa o zaman safra kesesi olmasada sorun olmazmış.anlayacağınız doğuma kadar huzursuzuz,Allaha sığındık bekliyoruz.Güvenç beyede durumu bildirdim o da şaşırdı araştırdı,bence bişey çıkmayacak diyor inşallah öylede olur.
Slm canim hos geldin masallah doguma az kalmis sag salim alirsn ins kucagina
Dogumu nasl dusunuyorsun canimAmin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?