Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Kızlar Güvenç beyler zor bela Atıl beyden randevu almışlar yarına hemde ,inşallah güzel şeyler söyler,umarım...

Ah Can'ım okuyorum ama ne diyeceğimi bilemiyorum artık.. Herşey bizim için, son söz... Ve ben hala sonunun çok güzel olacağına inanıyorum. İsmini MuciZe koyun oldu olacak.....

Bende pembe de geldi hatta siyah tortu bile gördüm.dr önemli değil demişti.sende rahat ol normal bunlar.

Kızlar Güvenç beyler zor bela Atıl beyden randevu almışlar yarına hemde ,inşallah güzel şeyler söyler,umarım...
canım Allahım yar ve yardımcın olsun inş çok sağlıklı doğacak ve dualarımız senin ve bebeğinle canım..yarın çook güzel haberlerle geliceksin inş diğer doktorlar görememiştir yarınki doktorun görür.

KELEBEK0908 eee naptın? Göründü mü miniğin safra kesesi?
yok canım ya Atıl beyde görmedi ,aynı şeyleri söyledi.beklemekten başka yapacak bişey yok,haftaya gen kan testi sonucumuz çıkacak o olumluysa doğmasını bekleyeceğiz diğer hastalık için bebekte hemen araştırma yapılacak.ama bu 2 hastalıkta iyi değilmiş inşallah çıkmaz eğer hastalık çıkmazsa o zaman safra kesesi olmasada sorun olmazmış.anlayacağınız doğuma kadar huzursuzuz,Allaha sığındık bekliyoruz.Güvenç beyede durumu bildirdim o da şaşırdı araştırdı,bence bişey çıkmayacak diyor inşallah öylede olur.

Cok gecmis olsun canim ins sonuclarin guzel cikcak inaniyorum ben dualarim sizinle melegine saglikli bi sekilde kavusursun guzel haberlerini bekliyorum

Canım Allahın izniyle o testin sonucunda iyi gelicek mucize bebegini cok sağlıklı alicaksin kucağına Allah sabrinin mukafitini vericek canım..

Ah kuzum hepsi sıkıcı süreçler ama temiz çıkacağına ben de gönülden inanıyorum. Ne denli zor da olsa içini ferah tutmaya ve netten falan çok okumamaya çalış, zihnimiz psikolojimiz çok etkileniyor olumsuz örneklerden... Çalışmaya devam ediyorsan iyi olacaktır bu süreçte.. Ama müsade edersen o kıZını poposuna sağlam bi diş izi bırakmak istiyorum..,,

Bence de testin sonucu temiz çıkacak, içini ferah tut canım, Allah kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip edecek inşaALLAH buna tüm kalbimle inanıyorum. Bol bol dua et annesi, bizimde dualarımız sizinle...

Hayırlı olsun prensleriniz Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Normalde kaçıncı haftadan itibaren cinsiyeti belli oluyor acaba ?

Hayırlı olsun prensleriniz Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Normalde kaçıncı haftadan itibaren cinsiyeti belli oluyor acaba ?

Teşekkür ederim, Amin hepimiz inşallah :)
12. haftada görende var, 20. haftada görende.. Bugün Güvenç Bey'e sorduk bazı bebeklerde 2.ayda bile belli olabilir, kesin olarak 16.haftada netleşir dedi.

Amanınnnn önce sağlıkla gelsinler ama anneciğin ağlayacak, iki erkek he

Bencede testin sonucu temiz gelecek ve Alla in izniyle bebeğin sağ salim doğacak.

kızlar benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış gelişimi yine herzamanki gibi 5 gün önden gidiyor erbil bey iri bir bebek olucak dedi maşallah diyelim teyzeleri..erbi bey bugün itibariyle takibi bıraktı bakalım tekirdağda bir doktor tavsiye ettti..cinsiyet tahminide bulundu ultrasonda bakarak net değil ama kıza benziyor dedi inş benim prensesimde yolda galiba Allahında izniyle inş sağlıklı kucağıma alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…