Slm canim o haftalarda hareketlerde tutarsizliklar oluyor ayni seyleri bende yasadim hala da yasiyorum bazen cok hareketli bazem cok sakin oluyor ikiside korkutuyor beni ne kiymetli bebekler ins kucaklarimizada almak.nasp.olsun kucagimiza alana kadar rahat nefes almak yok bizekizlar selam, benim nazli kiz bu gun cok az hareket ediyor gum gum tekmelemiyor ayy ne evhamli oldum herseyden korkuyorum yavrularimizi saglikla kucagimiza almak nasip olsun
kizlar selam, benim nazli kiz bu gun cok az hareket ediyor gum gum tekmelemiyor ayy ne evhamli oldum herseyden korkuyorum yavrularimizi saglikla kucagimiza almak nasip olsun
Canim ben 19. hafta gibi hissettim pıtpıtları,simdi kuvvetlendi kuzum tekmeliyo beni:) baya gec hissetmistim endiseleniodym doktorum ilk gebelik oldugundan karnin ski harektlerini gec hissedersin dedi oyle de oldu.Amin canım, kaçıncı haftada hissetmeye başladın? Bende biran evvel hissetmek istiyorum tekmelerini :))
Annişler selam hepinize. Karnınız hangi haftada belirgin olmaya başladı acaba
Bi paket fiyatları var, sanırım 6 bin küsür lira olmuş artı ilaçlar 1500 tutar . Ama kişiye özel istedikleri testler olabiliyor... Telefonla net rakamları öğrenebilirsin.kızlar maliyet olarak ne verdinz banada yardımcı olur musunuz
Ben hergun yasiyorum bende de 1 haftadir falan basladi ayaklarim yaniyor ve agridigindan uzerinde duramiyorum cok sismesi de bonusu:) agirlasmaya basladik havalar da sicak bnce ondanKızlar, bikaç gündür ayaklarım çok yanıyor ve ağrıyor, adeta saatlerce yürümüşüm gibi...ve bu beni çok bitkin düşürüyor. Bugün hiç çıkmadım evden, ağrıdıkları için yürüyüş de yapamadım ama değişen bişi yok. Sizler de benzer şeyler yaşıyor musunuz?
iyiyim cnm oğluşumda iyi giderek büyüyoruz :) bir haftadır baya hissettiriyor miniğim oo ayaklardaki yanmaları ve ağrıları hiç sorma resmen sıcağı seven ben klimanın altında yanıyorum :) km lerce yürümüş gibi ağrıyor. Bu sırlar yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum cnm prensesin nasıl gittinmi kontrole? Bende kısmetse 30 haziranda detaylı USG girecem heyecenla prensimi görmeyi bekliyorum :)C cigdemmm31 sesin çıkmamış, iyi misin?
iyiyim cnm oğluşumda iyi giderek büyüyoruz :) bir haftadır baya hissettiriyor miniğim oo ayaklardaki yanmaları ve ağrıları hiç sorma resmen sıcağı seven ben klimanın altında yanıyorum :) km lerce yürümüş gibi ağrıyor. Bu sırlar yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum cnm prensesin nasıl gittinmi kontrole? Bende kısmetse 30 haziranda detaylı USG girecem heyecenla prensimi görmeyi bekliyorum :)
evet bayanlar hazirliklardan bahsedelim azcik cikalim su evhamli havalardan:) biz puset+ana kucagini aldik. besik ve sifonyerini de ikea dan aldik yavas yavas basladim ben. enerjim, ayaklarimdaki durum yuzunden ben cok gec kalmak istiorum agirlasinca iyice zor gelicek hersey, yapanim edenim de yok ben yapicam hersryi
keske bana da es dost yegenden bisey gelse ama yok buyuduler esyalarini hep vermisler.Biz de o yuzden aliyoruz:) ben calisiyorum bi haftasonum var o yuzden basladim. puset ve anakucagi icin istwnbuldaki arkadaslara onerim Hasim Iscan gecidi fatihteki, guzel markalar cok indirimli biz Mamas&Papas puset aldik, anakucagi da BeSafeGüle güle kullanın inşallah.. Ne bileyim erken geliyor bana. Gerçi pek çok büyük parçayı almam ben, yeğeniminkileri kullanırız. Odasını da hemen almak istemiyorum. Biraz içine gireyim konunun... Eşim y.dışına çıktığında, bebişimizin ismiyle müstesna ikili Deniz mayosu almıştı, bir de bi heves ana kucağı almıştık mor renkli..
Başka bişeyciği yok. Havalar soğusun biraz. Ablam annem çıkar iki üç günde hallederiz diye düşünüyorum... Tabi ben evde olduğum için de yayıyorum biraz.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ya biliyo musun o kdar garip geliyo ki. Diğer grupta hep sizleri takip ediyodum tedavi aşamasında. Durup durup seviniyodum o hamile bu da hamile kaldı sıra bende diye. Çok şükür Allah nasip etti. İnşallah kucağımıza da alabiliriz.Bu o kadar kişiye özel ki... Kiminde 5.ayı bulurken kiminde 3.ayda pırtlayıveriyor. Benim de ortalama 15-16. Haftalarda çıkmıştı.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ya biliyo musun o kdar garip geliyo ki. Diğer grupta hep sizleri takip ediyodum tedavi aşamasında. Durup durup seviniyodum o hamile bu da hamile kaldı sıra bende diye. Çok şükür Allah nasip etti. İnşallah kucağımıza da alabiliriz.
keske bana da es dost yegenden bisey gelse ama yok buyuduler esyalarini hep vermisler.Biz de o yuzden aliyoruz:) ben calisiyorum bi haftasonum var o yuzden basladim. puset ve anakucagi icin istwnbuldaki arkadaslara onerim Hasim Iscan gecidi fatihteki, guzel markalar cok indirimli biz Mamas&Papas puset aldik, anakucagi da BeSafe
Bende genelde sırt üstü uzandığım zaman hissediyorum pıt diye attığında yüzümde gülümseme beliriyor cok mutlu oluyorum aynı şeyleri yaşıyoruz cnm kilo isine gelince bende 5 kilo aldım oda normal cnm bu aylarda daha da alıcaz beslenmeye dikkat ediyorum ama yapacak birşey yok hazırlıklara gelincede o kadar çok istiyorum ki birşeyler almak 7 ayda başlayayım diyorum ama kayınvalidem durmayacak gibi :) memlekete geldiğinde alalım birşeyler diyor oda çok hevesli ilk torun olunca beklenen herkes sabırsız :)Çok sevindim iyi olmana.. Bu ayaklarımız neden böyle ama yaa, herşey güzel ama ciddi anlamda eforumu düşürüyor bu durum.. Ben de bayram dönüşüne aldım randevu, 11 temmuza.. Çok eski bir doktorum vardı taa balayı Zaman'larımın doktoru, yeğenimin de doğumunu o yaptırmıştı. O da çok yakın değil ama bulamadım başka, ona gideceğim. En azından kafa dengi bi adam, hastanesi büyük, medicanada.
Ben de ara ara özellikle akşam otururken hissediyorum. Bazen 5-6 kere üstüste pıt pıt yapıyor. Çok Mutlu oluyorum ama bu defa yapmayınca hadi kızım diye dürtüyorumeşim rahatsız etme kızımı diye takılıyor bu defa.. Bu kadar olduk ya...
Kilo işin ne durumda... Ben Nasıl olduğunu bile anlamadım ama 5 kilo oldu, ürkmeye başladım artık. Karbonhidratı epeyce azalttım, yürüyorum da ama pilim çabuk bitiyor.
Hazırlık konusunda ne düşünüyorsun? Ben eylülden önce bişey almayı düşünmüyorum ama burdakilere bakınca çok mu geç kalıyoruz diye sormadan edemedim kendime
Şaka bir yana düne kadar neler konuşuyorduk şimdi bebislerimizle ilgili konuşuyoruz 6 ayımıza giriyoruz ne süreclerden geçmisiz rabbim tamamına erdirsin hepimiziBende genelde sırt üstü uzandığım zaman hissediyorum pıt diye attığında yüzümde gülümseme beliriyor cok mutlu oluyorum aynı şeyleri yaşıyoruz cnm kilo isine gelince bende 5 kilo aldım oda normal cnm bu aylarda daha da alıcaz beslenmeye dikkat ediyorum ama yapacak birşey yok hazırlıklara gelincede o kadar çok istiyorum ki birşeyler almak 7 ayda başlayayım diyorum ama kayınvalidem durmayacak gibi :) memlekete geldiğinde alalım birşeyler diyor oda çok hevesli ilk torun olunca beklenen herkes sabırsız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?