Senin yarın kadarim cnm 10 haftalikHaklısın... Çok garip gerçekten ama artık gerçekler, inan sen de
Kaç haftalık oldun?
Puset bebek arabasi ayni seymis. ana kucagi farkli bisey su elde tasinan minik koltuk gibi bisey zqten 6 aya kadar onu kullaniyosun hastaneden onla getiriyosun. ayrica ana kucagi pusete de oturtulabiliyor yani elde degil tekerlekli olarak da kullanabiliyosun.Ben de alirken ogrendim:))Haşim işcandan yıllarrr yıllarrr önce babam bana bisiklet almıştı, hey gidi günler hey... Bir de puset ve Bebek arabası takım da satılıyor di mi? Daha doğrusu o ikisi birbirinin parçası sanıyordum ben
Slm canim ayni sorunu bende yasadim doktorun biri kesinlikle kullan dedi bir baska doktor ise hayir gerk yok bu igneye ben hastalarima kullandirmiyorum kemik erimesi yapiyor dedi bende kullanmak istedim tehlikwye atmaya gerek yok diye dusundum dogum olana kadar kullancam ins cok duydum kan pihtilasmasi yuzunden bebegini kaybedenleri rabbm kucagimiza almayi nasip etsinArkadaşlar Erbil bey doktorum ve hamileliğim 9. haftasındayım, kanda genetik testi yaptırdık sonucunu da aldık testte düşük düzeyde pıhtılaşma sorunu çıktı,
FAKTÖR V LEİDEN MUTASYON ANALİZİ (G1691A) NORMAL
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298 AC
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (C677T) HETEROZİGOT 677 CT
PROTROMBİN MUTASYON ANALİZİ (G20210A) NORMAL
Sonucum bu şekilde claxane iğne ve coraspin kullanıyordum zaten baştan beri ama erbil bey claxen ineyi bırakabilirsin dedi. Dün de acıbademde gittim sonucuda gösterdim o doktorda hayır kesinlikle kullan yoksa bebeği kaybetme ihtimalin olur dedi, şimdi ne yapacağımı bilemiyorum kafam çok karışık bu durumda olup iğne kullanmayan var mı aranızda arkadaşlar ?
Kızlar hepinize merhaba bir sorum olucak biz tedavilerle zor ve stresli günler geçirdik artık çok birikti o stresler galiba uykusuzluk iç sıkıntıları zorluyor beni psikiyatriste gittim daha kötü hissedersem 12. Haftadan sonra ilaç önerdi acaba antidepresan kullanan var mı aranızda sizin doktorların önerisi ne
canim duuu bakalim minigin karninda ne ilaci:)hem tadavin olumlu sonuclanmis cok sukur♡artik o kotu modundan cikman lazim. Sana ne iyi geliyorsa onlari yap kafani rahatlat miniginle konus annesini hisseder huzursuz olmasin bebe.Benim tedavi sureci oncesinde cok kotu seyler yasadik yazasim gelmiyo buraya gecti gitti,karnimdaki mucizeyi dusunup mutlu oluyorum kendime iyi bakmaya calisiorum onun icin..Kızlar hepinize merhaba bir sorum olucak biz tedavilerle zor ve stresli günler geçirdik artık çok birikti o stresler galiba uykusuzluk iç sıkıntıları zorluyor beni psikiyatriste gittim daha kötü hissedersem 12. Haftadan sonra ilaç önerdi acaba antidepresan kullanan var mı aranızda sizin doktorların önerisi ne
Canım bende pıhtılasma yok ama 12.haftaya kadar kullandım,zaten bildigim kadarıyla zararıda yok,sadece kanamalar başlarsa biraktiriyorlar.bence erbil bey e en azından 3 ayım dolana kadar kullanmak istiyorum de tamam der diye dusunuyorum.Arkadaşlar Erbil bey doktorum ve hamileliğim 9. haftasındayım, kanda genetik testi yaptırdık sonucunu da aldık testte düşük düzeyde pıhtılaşma sorunu çıktı,
FAKTÖR V LEİDEN MUTASYON ANALİZİ (G1691A) NORMAL
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298 AC
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (C677T) HETEROZİGOT 677 CT
PROTROMBİN MUTASYON ANALİZİ (G20210A) NORMAL
Sonucum bu şekilde claxane iğne ve coraspin kullanıyordum zaten baştan beri ama erbil bey claxen ineyi bırakabilirsin dedi. Dün de acıbademde gittim sonucuda gösterdim o doktorda hayır kesinlikle kullan yoksa bebeği kaybetme ihtimalin olur dedi, şimdi ne yapacağımı bilemiyorum kafam çok karışık bu durumda olup iğne kullanmayan var mı aranızda arkadaşlar ?
Evet canım bu test normal dedi Erbil bey, dün görüştük içim rahatladı en azından, istersen hemen bırakabilirsin claxeni dedi ama istersen de tedbir amaçlı 12 haftalık olana kadar kullan dedi, tahlilimde sıkıntı yokmuş çok şükür, çok korkmuştum....Canım bende pıhtılasma yok ama 12.haftaya kadar kullandım,zaten bildigim kadarıyla zararıda yok,sadece kanamalar başlarsa biraktiriyorlar.bence erbil bey e en azından 3 ayım dolana kadar kullanmak istiyorum de tamam der diye dusunuyorum.
Erbil bey kullanma dedi coraspin kullanıcaksın zaten dedi, eskişehirde bir doktor kullan dedi banada, başka bir doktora daha gidip karar vericem artık bebeğimi riske atmak da istemiyorum açıkcası.Slm canim ayni sorunu bende yasadim doktorun biri kesinlikle kullan dedi bir baska doktor ise hayir gerk yok bu igneye ben hastalarima kullandirmiyorum kemik erimesi yapiyor dedi bende kullanmak istedim tehlikwye atmaya gerek yok diye dusundum dogum olana kadar kullancam ins cok duydum kan pihtilasmasi yuzunden bebegini kaybedenleri rabbm kucagimiza almayi nasip etsin
kızlar benimde cuma kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür..erbil bey takibimi bıraktı ben memleketimde çok güvendiğim bir doktorum var ona gittim ilk kez..erbil bey 12 haftadan sonra benexolb12 bıraktırdı crinone jelide bıraktırdı sadece omega 3 ve elevite devam dedi doğuma kadar..burdaki doktorumda coraspirini bırakma biraz kilo problemim var kilo problemi olanlara genelde devam etiriyoruz coraspirini dedi ve mallesef hamiş kalınca 6 kilo aldım daha çok fazla kilo almışım kızdı doktorum..bende kararsız kaldım coraspirine devam edeyimi diye doktorum coraspirinin hiçbir zararı yok dedii..
İyi geceler kızlar benimde 1 haftam kaldı Sezeryan olmama yavrum a kavusmama yüreğim ağzımda :) inşallah sağ salim kucağıma alırım dualarimdasiniz
Tahlil sonucunun raporu yazılmamış Bayram'dan sonra yazılacakmış ama genetikçinin dediğine göre düşük bir ihtimalmiş kistik fibroz olması,kesin olarak Bayram'dan sonra netleşecek,herkese ıyı Bayram'lar dilerim kızlarKELEBEK0908 nasılsın? Çıktı mı tahlil sonucun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?