Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Mrh cnm nasılsın minik kızın nasıl?kontrole gittinmi?

Mrh cnm nasılsın minik kızın nasıl?kontrole gittinmi?

Merhaba tatlım, bayram girdi araya biz de yokuz, doktor da yoktu muhtemelen. Pzts. Gideceğiz. İyiyim bir sıkıntım yok ama çok oldu fındığı görmeyeli, merak ediyorum tabi.. Neyse ki hissediyorum artık ..

Günaydın bu formu gördüğüm iyi oldu çok sevindim bende bugün 9 haftalık oldum takvimi yapmayı beceremedim bir türlü benimde doktorum Güvenç Bey kendisinden memnunum fakat hem uzak hem muayene ücreti biraz yüksek olduğu için 12. Haftadan sonra maalesef bırakacağım inş sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Merhaba tatlım, bayram girdi araya biz de yokuz, doktor da yoktu muhtemelen. Pzts. Gideceğiz. İyiyim bir sıkıntım yok ama çok oldu fındığı görmeyeli, merak ediyorum tabi.. Neyse ki hissediyorum artık ..
Detaylı USG de yaptırmadın daha o zaman bende kuzumu çok özledim 3 boyutlu fotosuna bakıp duruyorum Dr CD sinide vermişti onlara bakıyorum ama hissetmesini duygusuna apayrı güzel :) bu gidişle senle aynı gün kucagımıza alıcaz gibi :) kilo durumun nasıl ben 6.5 kilo aldım bu sıralar sıcağında etkisiyle ayaklarımda şişme oluyor biraz yürüdüğüm zaman sende de oluyor mu cnm

Bende takvimi yapmayı beceremedim şimdi 9 haftayı falan duyunca aaa yeniymis diyorum bende 21 hafta bitecek inşallah hepimiz miniklerimizi kucağımıza alırız...hepimize zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında o kadar çabuk geçiyor ki hepimizi beklemek yoruyor :) beklenen minik meleklerimizse herşeye degiyor :)

kizlar en ustte isminizin yazdigi yeri tiklayincs acilan seceneklerden kisisel bilgileriniz kismini acin en asagida hamilelik takvimi var ordan yapiyorsunuz..aaa takvim olmadan olmaz:)

kizlar en ustte isminizin yazdigi yeri tiklayincs acilan seceneklerden kisisel bilgileriniz kismini acin en asagida hamilelik takvimi var ordan yapiyorsunuz..aaa takvim olmadan olmaz:)
Çok teşekkür ederim artık benimde bir takvimim var

Yok Canım yaptırmadım. Sen öndesin bu hafta hallolur hepsi sanırım. Büyük bir hastaneye gideceğim, kendi bünyesinde vardır belki perinatolog. 5,5 kilo aldım ben de. Ama epeyce dikkat ediyorum. Yiyorum ama kalorisi düşük gıdaları.. Yüksekleri de sabah yemeyi tercih ediyorum. Şişlik Bayram'da bigün oldu ayaklarımı rahatça uzatamadığım için. Tuzu minimuma indir, hareketi çoğalt, yürü yani serin havada. Annem çok yaşardı, ödem oldukça tansiyon da yükseliyor. Kontrollü olmaya çalış yani.. Herşey güzel olacak

Kızlar bu sabahtan beri hafif bir karın ağrım var sanki adet olucakmış gibi olursa onun gibi ama çok şiddetli değil şimidye kadar hiç olmamıştı acaba normalmi sizdede oluyormu

Kızlar bu sabahtan beri hafif bir karın ağrım var sanki adet olucakmış gibi olursa onun gibi ama çok şiddetli değil şimidye kadar hiç olmamıştı acaba normalmi sizdede oluyormu
o ağrıları bizde çektik cnm ama korkacak bişey yok için rahat olsun :)

kizlar su gibi akinti sizde de oluyor mu? Karnimda taş gibi oluyor ara ara..off bunlari yasayan var mi

kizlar su gibi akinti sizde de oluyor mu? Karnimda taş gibi oluyor ara ara..off bunlari yasayan var mi

Ben yaşıyorum canım, akıntım bazen su gibi bazen beyaz kremsi oluyor. Birkaç haftadır karnımda taş gibi olmaya başladı. Cuma kontrole gittiğimde doktoruma sorarım normal diye düşünüyorum, bilgi veririm.

Kısçem 446 gram olmuş, herşey yolunda şükürler olsun..
Yüzüstü yatıyordu sıpa, yani benim favori pozisyonum :)
Bir de benim doktorum şu sağlık ocaklarının yaptığı tetanoz aşısına gerek yok dedi. Güveniyorum ona çünkü 9 yaşındaki yeğenimin de takibini, doğumunu o yaptırdı ve Ablam da yaptırmamış aşı.. Siz naptınız?

Hamileliğimin başından beri ara ara beyaz su gibi akıntı oluyor bunun normal olduğunu düşünüyorum kokulu ve yeşil okursa endişe edilmeli idrar yolları enfeksiyonu olabilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…