Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Oğlumda yaptırmadım doktorum gerek yok demişti bu hamileliğimde de yaptırmayı düşünmüyorum

Bugün güvenç beyde kontrolüm vardı,2.030 gr kızımız,biraz kilosu az ama önemli değil Dedi,herşey yolunda şimdilik safra kesesi dışında,ilk nst ye girdim sancı çıkmadı şüküe,34 haftalık olduk ,artık hafta bir gidicem kontrole.kistik fiberiz test raporu demin geldi benim anladığım kadarıyla eşimde de bendede kistik fibroz yok ama genetik Dr ile daha görüşmedik perşembe randevumuz,ordan yüksek riskli gebelik Dr una gitçem değerlendirecek yine,şimdi doğumu beklicez diğer hastalık ile ilgili,belki doğunca görünür safra kesesi,yada birtakım testler vs yapılacak o hastalığı araştırmak için.bende durumlar böyle,sen nasılsın?

İyi maşallah çok şükür... Zorlu bi yolculuk sizinki, hoplata hoplata götürüyor hep şoför ama varılacak yere sağsalim ulaştıktan sonra yolculuğu kim hatırlar, öyle değil mi
Bak kaç hafta önce Güvenç bey 30 haftayı görelim de bi diyordu size, çoktan geçtiniz. Artık her türlü kurtarır, o hastalıkta çıkmamış..
Ben iyiyim şükürler olsun, doktorumu değiştirdim artık, yeğenimin doğumunu yaptıran, benim de evliliğimin ilk yıllarında gittiğim medicanadaki bi hekime gidiyorum, o da burnumun dibinde değil ama yarıladık zaten yolu da... Rahat bi adam, ayrıntılıya gerek yok herşey yolunda görünüyor dedi. Tetanoz aşısına da gerek yok dedi, heh dedim neredeyse sancı başlayınca gel diyecek
Şeker yüklemesinin bebeğe zararı yok ama yaptırmayabilirsin de, şart değil, kan değerlerin de iyi dedi. Bi dahaki ay konuşuruz dedik gerçi bu konuyu da, bi açlık şekeri falan baktırırım önce. Öyle işte... Çalışmıyorsun artık ama değil mi? Doğumu nerede yapacaksın?

Aynen valla ne güzelde anlatmışsın durumumu,alemsin yaaa ;-)))
Çalışıyorum,32.haftada çalışabilir aldım güvenç beyde onaylayınca,ya 35 ya 36 da çıkcam izne,nasipse acıbadem Fulya'da olacak doğum.

Çok geyik ama hayat felsefem; uçurumun kenarında dahi olsan, sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse'dir benim... Beceremediğim oluyor ama çabalarım bunun için... Yoksa hayatta sıkıntı çokkk.
Hadi bakalım yakışıklı doktorunla bolca fotoğraf çektirin doğumdan sonra... Benim şimdiki doktorum da kıvırcık, ultrasona bakarken biraz dürttü kızımı pozisyon değiştirsin diye, eşim de arkasından çekesim geldi lülelerini diyor

Bendede bu hafta başladı akıntı kızlar hafif sarımtırak kremsi dr müstecep beye sordum pimafucin diye fitil önerdi 3 gece kullan dedi kullanan varmı arkadaşlar

Selam arkadaşlar bugün Güvenç Beyde kontrolüm vardı tahlil sonuçlarım da iyi çıkmış her şey yolunda çok şükür miniğimin de keyfi yerindeydi pek bir hareketli maşallah artık crinole jeli de kullanmaya gerek kalmadı bugünden itibaren sadece vitamine devam edecekmişim 3 hafta sonra nifty galiba testin adı ondan yaptırmamı istedi ikili test için yaşım ileriymiş artık bu daha iyi sonuç verir dedi fiyatı da maşallah epey tuzlu 700 eur bu testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım Allah korusun bebeğimde bir sorun çıkarsa ona kıyamam ki o yüzden yaptırmayayım diyorum her türlü sonucuna razıyım siz ne yaptınız yaptırdınız mı yoksa benim gibi kararsız mı kaldınız

Bende bisey çıksa kiyamazdim canım ve yaptırmadım o testi fiyatda fazla geldiği icin..sadece şimdiki doktorunun ısrarıyla ikili test yaptırdım çok sukur bugün sonuç geldi ve iyi çıkti..büyük bir ihtimalle 12 haftadan sonra takibini bırakır ikili test 12 haftadan sonra yapılıyor..

Canın az kaldı minisine kavuşmaya inş çok sağlıklı doğsun prensesin..benimde bugün kontrolum vardı çok sukur herşey yolunda ve cinsiyetimiz beli oldu benimde pasam yolda inş..

Merhaba arkadaşlar
Bahçecide tüp bebek tedavisine başlayacaģiz hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Memorial da Semra hanim düsunuyordum yogunmus.Ayşe Karahasanogluna giden oldu mu memorialde?Acıkcasi kafamizda doktoru henüz netlestirmedik?

Can'ım ben memorial de dr ayşe ismini çok duyuyorum karar verirsem bende ona gideceğim

Benim doktorum erbil yağmur kadın infertilite de bir numara diye dusunuyorum.onun vesilesiyle mucize bebeğine hamisim..çok sukur..

Kadın oldugundsn cazip geliyor bana
Arkadasimda bahcecide guvenc beye gidiyor ondan almami tavsiye etti
Bahçeci de güvenç ve Erbil bey isimlerini çok duyuyorum Can'ım.ama ben de bayan olsun istiyorum o yüzden memoriale gidersem Ayşe hanımı seçeceğim

Benim doktorum erbil yağmur kadın infertilite de bir numara diye dusunuyorum.onun vesilesiyle mucize bebeğine hamisim..çok sukur..
Bizimde sebebsiz infertilite 1 bucuk yila yakindir dusunuyoruz nasip olmadi .Iki asilama oldum negatif
Simdi de bahceciye gitcez hep erkek acikcasi cekiniyorumda,arkadasim guvencten on gorusme aldirdi cok memnunmus.Erbil Yagmurda cok övuluyor sitede.Aslinda en iyisi Semra sanirim ancak cok yogun

Bahçeci de güvenç ve Erbil bey isimlerini çok duyuyorum Can'ım.ama ben de bayan olsun istiyorum o yüzden memoriale gidersem Ayşe hanımı seçeceğim
Ayse hanimdan persembeye on gorusme aldim bayan oldugu icin,digerleri kadar ismi gecmiyor ancak bir cok yerde de duydum basarilarini

Ben de Güvenç Bey sayesinde hamileyim ve kendisinden çok memnun kaldım. Özellikle zor vakalarda Güvenç Bey ve Erbil Bey çok başarılılar. Mesela Erbil Beyin bi hastasıyla muhabbet etme fırsatım olmuştu, bayan vajinismustu düşünün onun için durum çok daha zor ama Erbil Bey onun bu özel durumuna uygun muayene ediyordu. Normal zaman olsa ben de kadın doktor isterdim ama bizim durumlarımız malum farklı. Önceliğimiz, konusunda ne kadar uzman ve başarılı bir doktor olduklarını tespit etmek olmalı. Bence sizde cinsiyeti ikinci plana atın derim gerçekten işinin ehli doktorlar ve asla hastayla baş başa kalmıyorlar. Hep yanlarında bayan asistan hemşireleri var. İnş en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

Canın az kaldı minisine kavuşmaya inş çok sağlıklı doğsun prensesin..benimde bugün kontrolum vardı çok sukur herşey yolunda ve cinsiyetimiz beli oldu benimde pasam yolda inş..
Hadi bakalım sağlıkla gelsin paşamız...aynen az kaldı hayırlısıyla doğsa ,sağlıklı olduğunu görsek inşallah.bende 1-2 haftaya izne çıkıcam artık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…