Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Hayirli olsun cnm bende doktor araştırması yapıyorum da bu güvenç bey hangi hastanede fulya da mı

Hayirli olsun cnm bende doktor araştırması yapıyorum da bu güvenç bey hangi hastanede fulya da mı
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Evet Fulya'daki klinikte. İlk görüşmesi eğer fiziksel muayene yaptırmazsan ücretsiz.

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Evet Fulya'daki klinikte. İlk görüşmesi eğer fiziksel muayene yaptırmazsan ücretsiz.
İnş cnm ne kadar masrafınız gitti cnm snce bahceci yi düşünmem doğru bi karar mi kusura bakma kimsem yok istanbulda burda ki topik lere bakarak karar veriyorum o yüzden çok soru sordum

arkadaşlar geçen hafta güvenç beyde tedavi oldum yumurtalığımın fena olmadığını söyledi fakat histo ve laporaskopi yapacağını söyledi ikisi beraber 12500 tl tutuyor anlayacağınız çok pahalı geldi bana güvenç beyde bu ameliyatları olan var mı bir de daha uygun güvenebileceğim bir doktor var mı bu ameliyatlar için bir ay sonra bahçeci fulya da tüp bebek denemem olacak sonra embriyolar dondurulup bu ameliyatlar olacak fakat ameliyat çok pahalı bana bir akıl verin ????

İnş cnm ne kadar masrafınız gitti cnm snce bahceci yi düşünmem doğru bi karar mi kusura bakma kimsem yok istanbulda burda ki topik lere bakarak karar veriyorum o yüzden çok soru sordum
Benim ilk transferim tutmadı maalesef Can'ım ikinci tuttu. İkisi arasında bir de Histeroskopi ameliyatı oldum.

1.transfer 5.900 TL + 1.500 TL ilaçlar
2.transfer 3.100 TL + 350 TL ilaçlar
Histeroskopi ameliyatı 2.100 TL
Artan embriyoların dondurulması 1.400 TL

Bu haliyle 14.350 TL ama ben ilki tutmayınca genetik tahliller kan pıhtılaşma tahlilleri falan yaptırdım ve hepsi özelde yapıldığı için toplamda 17.500 TL gibi bir para harcamak zorunda kaldım. Rakam yüksek gelebilir ama seninki ilk seferde tutarsa eğer 9-10 bin arası bir rakamla iş biter. Bu rakamdan daha azına hizmet veren yerlere pek güvenme derim. Bahçeci bu işi 20 yıldır yapıyor ve gerçekten işlerinde iyiler.

Benim histeroskopi ameliyatımı Güvenç Bey yaptı 2.100 TL tuttu. Yalnız benimki tanı amaçlı yapıldı ve polip teşhis edip onu aldı sadece. Benimki gibi ufak işlemler olursa ücret bu. Ama daha zor sorunların çözümü için yapılan işlemler olursa hepsinin ayrı bi ücreti var. Örneğin Histeroskopi ile başlayıp laparoskopi ile tüpleri bağlamak-rahimdeki perdeyi kesip almak gibi.. Anladığım kadarıyla sizin işlemler birden fazla. Yalnız Güvenç Beye bu konuda güvenim tam. Asla paragöz bi doktor değil. Lazım olmayan tek bir işlem dahi yapmaz. Ben ilk transfer tutmayınca ille de Histeroskopi yapalım demiştim, başka doktor olsa hemen kabul ederdi ama Güvenç Bey boş yere ne seni ameliyat ederim ne de paranı alırım demişti. Gerçi adet olunca kanamalı akıntım oldu ve o da Histeroskopi yapmamız şart oldu artık dedi de yaptı. Kolay gibi gözüken ama rahim yırtılması gibi riskleri de olan ameliyatlar bunlar. Güvenli ellerde yaptırmakta fayda var.

Baya bir yüklü miktar ama ne yapalım her yere guvenilmiyir gerçekten de bu ay da bekliyecem bo daha ki aya ins ben de bahceci ye gitmek istiyorum ins

canım konya da o kadar doktor baktı hiçbiri tüplerdeki sıvıyı göremediler gelde sinir olma o kadar embriyom boşa gitti ama ameliyat çok tuzlu bunu güvenç beyle konuşmak istiyorum benimde rahimde polip ve tüplerde sıvı var tüplerim kapatılacak doktor bey işinde gerçekten iyi inşaallah maliyetin altından kalkabiliriz birde size kaçıncı gün embriyosu verildi

Çok gecmiş olsun canım işinin ehli doktora denk gelemedin mi yandın resmen. Onca emeğe onca harcanan paraya mı yansın insan yoksa her defasında aldığı negatif sonuca mı.. fiyatlar maalesef yüksek inşallah indirim yaparlar tez zamanda kavuşursun inş yavruna. Bana her iki transferimde de 5.gün embriyosu verildi. Toplanan yumurta sayısı ve kaliteleri güzel olursa mutlaka 5.gün embriyosu vermeye çalışıyorlar.

arkadaşlar bebeğim 10 + 5 iken aniden kalbi durdu ve kürtajla alındı ve herşey yolulnda giderken, bir önceki kontrolde kalp atımları çok iyiyken rutin kontrole gittiğimizde ultrasonda kalbinin durduğunu gördü doktor çok perişanım, genetik teste gönderdi erbil bey kafam karmakarışık ne yapacağımı şaşmış haldeyim.

Ah Can'ım benim, Allah sabırlar versin. 9 ay adeta kapalı kutu, her anı bilinmezlerle dolu.. Sağlıksız bir gebelik olduğunda vücut bir şekilde nihayete erdiriyor. Dileyelim ki önemli genetik bir rahatsızlık olmasın. Çok zor günler.. Tez Zaman'da tekrar, sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah..

Çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin. İnşaALLAH en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve sağsalim bebeğini kucağına alırsın.

Bendede bu hafta başladı akıntı kızlar hafif sarımtırak kremsi dr müstecep beye sordum pimafucin diye fitil önerdi 3 gece kullan dedi kullanan varmı arkadaşlar

Kızlar Cuma kontrolüm vardı, akıntı konusunu Güvenç Bey'e sordum. Renkli ve kokulu olmadığı sürece herhangi bir sorun olmadığını, normal bir durum olduğunu söyledi.
Çok şükür ikizlerim büyüyor, biri 200 gr diğeri 250 gr olmuş, haftasına göre gramları iyi dedi. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için Prof.Dr. Rıza Madazlı'ndan randevu aldım, Güvenç Bey yönlendirdi. Bizde durumlar böyle, önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş alışverişe başlamayı düşünüyorum. Kaçıncı haftalarda başladınız?

Maşallah size
Zor olmalı iki tane olmaları... Benim Kızım da kıpır kıpır, hem çok Mutlu oluyorum hem çok duygulanıyorum. Çok rahat dünya yansa umurunda olmayan bir insanken evhamlı telaşlı bi tipe dönüştüm. Normaldir belki ama bu beni çok mutsuz ediyor. Hele de içinde bulunduğumuz günler
Ben hiçbirşey almadım. Ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyorum. Bir haftada hallederiz ne alacağımızı bildikten sonra. Zaten çok sıcak dolaşılmaz bu havada....

Allah sabır versin çok üzüldüm yazacak başka bir şey bulamıyorum

Merhaba,okudugum kadariyla doktorlar genelde detayli ultrasona 21.22. Haftalarda çağırıyorlar.ben bu cumartesi gidicem tam 19 bitmiş olucak ,bu dogru mu ki acaba erken değilmi?

Can'ım o kişiye göre değişiyor yine de.. Ben yaptırmadım ama rutin gittiğin doktorun bilgisi dahilindeyse sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…