Kızlar bahçeci de ikili test in fiyatı nedir bilginiz varmı
300 400 arasiydi galibaKızlar bahçeci de ikili test in fiyatı nedir bilginiz varmı
Kişiye göre nasıl değişiyor ki?bebegin büyüme hızı gibi mi?neden yaptirmadin merak ettim.hersey yolundadır diye mi?cok soru sordum .erbil bey 20.23.haftalarda yaptirirsin demişti,olmazsa yarın arar sorarım.Can'ım o kişiye göre değişiyor yine de.. Ben yaptırmadım ama rutin gittiğin doktorun bilgisi dahilindeyse sorun yok.
Kişiye göre nasıl değişiyor ki?bebegin büyüme hızı gibi mi?neden yaptirmadin merak ettim.hersey yolundadır diye mi?cok soru sordum .erbil bey 20.23.haftalarda yaptirirsin demişti,olmazsa yarın arar sorarım.
Maşallah size
Zor olmalı iki tane olmaları... Benim Kızım da kıpır kıpır, hem çok Mutlu oluyorum hem çok duygulanıyorum. Çok rahat dünya yansa umurunda olmayan bir insanken evhamlı telaşlı bi tipe dönüştüm. Normaldir belki ama bu beni çok mutsuz ediyor. Hele de içinde bulunduğumuz günler
Ben hiçbirşey almadım. Ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyorum. Bir haftada hallederiz ne alacağımızı bildikten sonra. Zaten çok sıcak dolaşılmaz bu havada....
Kişiye göre nasıl değişiyor ki?bebegin büyüme hızı gibi mi?neden yaptirmadin merak ettim.hersey yolundadır diye mi?cok soru sordum .erbil bey 20.23.haftalarda yaptirirsin demişti,olmazsa yarın arar sorarım.
Masallah canim hayirlisi ile alalim hepimiz.kucagimiza dogumu nasl.dusunuyorsun ben sezeryan istiyorum tabi hayirlisi neyse o olsunKızlar selam,dün kontrolüm vardı yine Güvenç beyle ,az kaldı hayırlısıyla en fazla 3 haftam var,bugün itibariyle izne çıktım .artık dinlenme Zaman'ı.kızımız biraz ufak ilerliyor 35.haftada 2.062 gr dı ama Dr gelişimi dahil herşey yolunda Dedi,iri bir Bebek olmayacak ama sağlıklı olacak inşallah Dedi,bakalım doğumu bekliyoruz artık kafadaki ? Lerini kaldırmak için.
Amin Can'ım inşallah,senin bebiş kaç kg.oldu ?benimde mecburi sezaryen olacak kısmetseMasallah canim hayirlisi ile alalim hepimiz.kucagimiza dogumu nasl.dusunuyorsun ben sezeryan istiyorum tabi hayirlisi neyse o olsun
Benimkide pazartesi kontrolde belli olcak normalmi sezeryan mi gecen hafta 2 100 kiloydu bakalm kac olmus merk ediyorumAmin Can'ım inşallah,senin bebiş kaç kg.oldu ?benimde mecburi sezaryen olacak kısmetse
Güvenç bey ve erbil beyi onerebilirim tüm hastalari çok memnun ben de dahil.Kızlar fulya da sizce hangı doktorla tedavi sürecine başlayayım
Anladim canım senin doktorun ayrıntılı bakmış zaten ,üstelik nifty yaptirmissin doğal olarak rahatsin.cumartesi detayliya bakınca gerekli görürse perinatologa yonlendiricek o zaman.bana 13 haftalikken ayrıntılı bakmıştı hersey normal demişti.Evet, benim doktorum kendisi ayrıntılı baktı, herşey yolunda görünüyor bana göre gerek yok dedi. Tarama amaçlı en geç 24.haftaya kadar yapılıyormuş ama bi sıkıntı farkedilirse ya da gelişime göre herhangi Zaman diliminde de yapılıyormuş. Biz nifty yaptırmıştık, farklı şeylere bakılıyor tabi ama bu doktor yeğenimi dünyaya getiren doktor ve güveniyoruz. Bi de bi arkadaşım burada yaptırdı herşeyi sonra bebişimizin safra kesesi yok dediler ve ben çok soğudum olaydan. Yine de gittiğin doktor öneriyorsa, riskli bir durum varsa yapılmalı. Ağustos başında kontrolüm var, o Zaman bi bakalım derse yaptıracağım tabi. Ama bu ayrıntılı önceleri zaten kadın doğumcular tarafından bakılıyor, gerekli görülürse perinatolağa gönderiliyormuş.
Canım cook savastin çok mücadele ettin çok sabretin Allahım mukafatini vericek inş çok sağlıklı doğucak prensesin..Allahım yar ve yardımcın olsun doğuma girerken bizler içinde dua et canım bizde sağlıklı.alalim minislerimizi kucagimiza...günü ve saati yaz canim dua edelim senin ve bebeğin için...Allah emanet olun canım..Kızlar selam,dün kontrolüm vardı yine Güvenç beyle ,az kaldı hayırlısıyla en fazla 3 haftam var,bugün itibariyle izne çıktım .artık dinlenme Zaman'ı.kızımız biraz ufak ilerliyor 35.haftada 2.062 gr dı ama Dr gelişimi dahil herşey yolunda Dedi,iri bir Bebek olmayacak ama sağlıklı olacak inşallah Dedi,bakalım doğumu bekliyoruz artık kafadaki ? Lerini kaldırmak için.
Çok tşk ederimGüvenç bey ve erbil beyi onerebilirim tüm hastalari çok memnun ben de dahil.
Kesinlikle bence Güvenç bey...Kızlar fulya da sizce hangı doktorla tedavi sürecine başlayayım
Rahatlıkla bütün soruları sorabilecegim biri mi hani böyle tersleyen türlerden miKesinlikle bence Güvenç bey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?