Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Can'ım o kişiye göre değişiyor yine de.. Ben yaptırmadım ama rutin gittiğin doktorun bilgisi dahilindeyse sorun yok.
Kişiye göre nasıl değişiyor ki?bebegin büyüme hızı gibi mi?neden yaptirmadin merak ettim.hersey yolundadır diye mi?cok soru sordum .erbil bey 20.23.haftalarda yaptirirsin demişti,olmazsa yarın arar sorarım.

Kişiye göre nasıl değişiyor ki?bebegin büyüme hızı gibi mi?neden yaptirmadin merak ettim.hersey yolundadır diye mi?cok soru sordum .erbil bey 20.23.haftalarda yaptirirsin demişti,olmazsa yarın arar sorarım.

Evet, benim doktorum kendisi ayrıntılı baktı, herşey yolunda görünüyor bana göre gerek yok dedi. Tarama amaçlı en geç 24.haftaya kadar yapılıyormuş ama bi sıkıntı farkedilirse ya da gelişime göre herhangi Zaman diliminde de yapılıyormuş. Biz nifty yaptırmıştık, farklı şeylere bakılıyor tabi ama bu doktor yeğenimi dünyaya getiren doktor ve güveniyoruz. Bi de bi arkadaşım burada yaptırdı herşeyi sonra bebişimizin safra kesesi yok dediler ve ben çok soğudum olaydan. Yine de gittiğin doktor öneriyorsa, riskli bir durum varsa yapılmalı. Ağustos başında kontrolüm var, o Zaman bi bakalım derse yaptıracağım tabi. Ama bu ayrıntılı önceleri zaten kadın doğumcular tarafından bakılıyor, gerekli görülürse perinatolağa gönderiliyormuş.

Teşekkür ederiz :) canım açıkçası hamileliğin verdiği hiçbir sıkıntıyı yaşamadım çok şükür, ne bulantı ne kusma göbişim büyüdü sadece onun dışında herşey eskisi gibi :)) kıpırtılarını bende hissetmeye başladım, günün en keyifli zamanı benim için onları hissettiğim anlar oluyor müthiş bir duygu :) Telaşlanmak bence anneliğin doğasında olan bir durum aynı şekildeyiz :))
İkiz gebelikte son aylarda hareket etmek çok zor olacak diye söylüyorlar. Bu yüzden alışverişe yavaş yavaş başlamaya karar verdim. Çalıştığım için ancak hafta sonları gezip bir şeyler alabilirim, tabi fazla yorulmadan..

Güvenç Bey 21. hafta bitmeden 22. haftaya geçmeden mutlaka o arada yaptırmalısın dedi. Ayrıntılı baktırmak istiyordum, bakalım 5 ağustos ta gidip baktırıcam inşaALLAH :)))

Kızlar selam,dün kontrolüm vardı yine Güvenç beyle ,az kaldı hayırlısıyla en fazla 3 haftam var,bugün itibariyle izne çıktım .artık dinlenme Zaman'ı.kızımız biraz ufak ilerliyor 35.haftada 2.062 gr dı ama Dr gelişimi dahil herşey yolunda Dedi,iri bir Bebek olmayacak ama sağlıklı olacak inşallah Dedi,bakalım doğumu bekliyoruz artık kafadaki ? Lerini kaldırmak için.

Masallah canim hayirlisi ile alalim hepimiz.kucagimiza dogumu nasl.dusunuyorsun ben sezeryan istiyorum tabi hayirlisi neyse o olsun

Anladim canım senin doktorun ayrıntılı bakmış zaten ,üstelik nifty yaptirmissin doğal olarak rahatsin.cumartesi detayliya bakınca gerekli görürse perinatologa yonlendiricek o zaman.bana 13 haftalikken ayrıntılı bakmıştı hersey normal demişti.

Canım cook savastin çok mücadele ettin çok sabretin Allahım mukafatini vericek inş çok sağlıklı doğucak prensesin..Allahım yar ve yardımcın olsun doğuma girerken bizler içinde dua et canım bizde sağlıklı.alalim minislerimizi kucagimiza...günü ve saati yaz canim dua edelim senin ve bebeğin için...Allah emanet olun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…