Tebrikler cnm gule gule buyut,saglikli uzun mutlu bi omru olsun insallah♡ Darisi basimiza:)Günaydın kızlar 11 temmuzda bebeğim i kucağıma aldım çok şükür biz iyiyiz Rabbim sizlerede sağ salim kucağıniza aldirir inşallah
Aklındaki tüm soruları sorup,net,dobra ve ayrıntılı cevap alırsın,ben kendisiyle 2 yıldır bu süreçteyim,1,5 yıla yakın tüp bebek tedavisinde ve çok şükür son 9 aydır gebelik takibimde baştan sona kadar çok zor ve inişli çıkışlı bir süreç yaşadık durumumdan dolayı,aradım.mail.mesaj attım defalarca her aklıma takılan bişeyde,kontrollerde uzun uzun sordum,bir günde suratı ,sesi değişmedi...on numara doktordur,ayrıca tespitleri ,kararları tam isabet ve paracı biri değil asla,gereksiz işlem yapmaz,burda çok arkadaşa tavsiye etmişimdir doktorumu ve memnun kalmayanı okumadım...bizim öyle bir bağ oluştuki aramızda .işini sonuna kadar Hakkı'yla yapıyor hiç şüphen olmaz,ben hayranım kendisine.kısmetse doğumumuda kendisi yapacak.Rahatlıkla bütün soruları sorabilecegim biri mi hani böyle tersleyen türlerden mi
Günaydın kızlar 11 temmuzda bebeğim i kucağıma aldım çok şükür biz iyiyiz Rabbim sizlerede sağ salim kucağıniza aldirir inşallah
Rahatlıkla bütün soruları sorabilecegim biri mi hani böyle tersleyen türlerden mi
Günaydın kızlar 11 temmuzda bebeğim i kucağıma aldım çok şükür biz iyiyiz Rabbim sizlerede sağ salim kucağıniza aldirir inşallah
Hayırlısı olsun cnm ins sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben de bi öngörüsme yapacam ins bakalım ne diyecek hakkımda hayırlısı çok tşk ederim zahmet edip yazdığın için cnmAklındaki tüm soruları sorup,net,dobra ve ayrıntılı cevap alırsın,ben kendisiyle 2 yıldır bu süreçteyim,1,5 yıla yakın tüp bebek tedavisinde ve çok şükür son 9 aydır gebelik takibimde baştan sona kadar çok zor ve inişli çıkışlı bir süreç yaşadık durumumdan dolayı,aradım.mail.mesaj attım defalarca her aklıma takılan bişeyde,kontrollerde uzun uzun sordum,bir günde suratı ,sesi değişmedi...on numara doktordur,ayrıca tespitleri ,kararları tam isabet ve paracı biri değil asla,gereksiz işlem yapmaz,burda çok arkadaşa tavsiye etmişimdir doktorumu ve memnun kalmayanı okumadım...bizim öyle bir bağ oluştuki aramızda .işini sonuna kadar Hakkı'yla yapıyor hiç şüphen olmaz,ben hayranım kendisine.kısmetse doğumumuda kendisi yapacak.
Ben 12 haftalikken ogrenmistim, ama doktorum perinatolog Guvenc beye gitmeyi birakmistim o donem.Günaydın arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetini ne Zaman öğrendiniz 13+4 te kontrolüm var Güvenç beyde sizce o Zaman söyler mi
Ben 12 haftalikken ogrenmistim, ama doktorum perinatolog Guvenc beye gitmeyi birakmistim o donem.Günaydın arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetini ne Zaman öğrendiniz 13+4 te kontrolüm var Güvenç beyde sizce o Zaman söyler mi
Günaydın arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetini ne Zaman öğrendiniz 13+4 te kontrolüm var Güvenç beyde sizce o Zaman söyler mi
Hayırlı olsun cnm allahım isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinGünaydın kızlar 11 temmuzda bebeğim i kucağıma aldım çok şükür biz iyiyiz Rabbim sizlerede sağ salim kucağıniza aldirir inşallah
Hayırlı olsun cnm allahım isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydın arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetini ne Zaman öğrendiniz 13+4 te kontrolüm var Güvenç beyde sizce o Zaman söyler mi
İyiyim cnm oğluşumda iyi artık baya baya hissettiriyor kendini :) yakin zamanda gitmedim cnm 12 temmuzda gitmistim herşeyi güzeldi ayda bir gideceğiz artık kontrole... Ne yaptın hazırlıklara başladınmı aldınmı prensese birşeylerÇiğdem nasılsın? Gittin mi yakında kontrole? Ne kadar olmuş yakışıklı? Ben ayın beşine aldım randevu da sen daha sık gidiyorsun ya sana sorayım dedim, ne de olsa başabaş gidiyoruz
Farkedecek bir şey yok sağlıklı olması önemli olan sadece merak ediyor insan heyecanlanıyorum oğlumda çok çabuk belli olmuştu cinsiyeti tam da bu zamanlar o zaman doktorum farklıydı normal yoldan sahip olduğum için belki Güvenç Beyin bir söyleme haftası vardır diye düşündümO hiç belli olmuyor, çok hevesli gitme görürse sürpriz olsun
Bizimki 16.haftada göstermedi, düşün işte ... Göbek bağı bacak arasına dolaşmış, vajinal baktığı halde görememişti.
Sağlıklı olsunlar da, ne farkedecek hem..
Farkedecek bir şey yok sağlıklı olması önemli olan sadece merak ediyor insan heyecanlanıyorum oğlumda çok çabuk belli olmuştu cinsiyeti tam da bu zamanlar o zaman doktorum farklıydı normal yoldan sahip olduğum için belki Güvenç Beyin bir söyleme haftası vardır diye düşündüm
İyiyim cnm oğluşumda iyi artık baya baya hissettiriyor kendini :) yakin zamanda gitmedim cnm 12 temmuzda gitmistim herşeyi güzeldi ayda bir gideceğiz artık kontrole... Ne yaptın hazırlıklara başladınmı aldınmı prensese birşeyler
İyiyim cnm oğluşumda iyi artık baya baya hissettiriyor kendini :) yakin zamanda gitmedim cnm 12 temmuzda gitmistim herşeyi güzeldi ayda bir gideceğiz artık kontrole... Ne yaptın hazırlıklara başladınmı aldınmı prensese birşeyler
Oy yerim ben o cicişi :) evet bu defa benden önce gidiyorsun cnm oğluşumda kıpır kıpır babamızda elini koydugunda hissediyor konuda heyecan sarıyor.can hiç yanarmı o tekneleri duymak harika bişeymiş Rabbim herkese nasip etsin. Ben alışverişi yaptım sağolsun kayınvalidem benden hevesli :) yeni doğan setleri falan minicik minicik tulumlar falan çok güzeller :) insan aldıkça almak istiyor.Oh ne güZel, ben senden erken gidiyorum o Zaman
Yok tatlım biz hiçbişe almadık. Eylül başında düşünüyorum. Leyleği havada gördük zaten bu yaz.. Yeğenimin bambu beşiği vardı bi ona bakıp örtüsünü falan diktireceğim dönüşte. Gerisi beklesin şimdilik. Benim cicişim de kımıl kımıl, büyük aşk yaşıyoruzbabası korktu bi kuvvetli hareketinde, Can'ın yanmıyor mu diye soruyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?