Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Kızlar selam,eveeettt uzun bir hikayenın sonu ve yeni bir başlangıç belkide bugün...dün kontrolüm vardı nst de düzensizlikler gördü Dr.bugün öğlen tekrar nst ye çağırdı,eğer artış varsa bugün gelecek kızım ama daha çok küçük 2500 dü dün ve 36+4 üz bugün,10 ağustos tarih vermişti yaklaşık Dr,Bebek iyi durur Dedi güvenç bey ama benim için endişeleniyor lupustan dolayı ve bu haftada izne çıkıyor,inşallah 1 haftada daha bekleyebiliriz,gerçi hayırlısı diyorum ama ...dualarınızda bizide unutmayın bugün,sevgiler...

Ayyy kuzum benim... Geliyor mu Minnak olsun artık sen sakın canını sıkma, bu kadar bekledi ya.. O da izne çıkmayıversin ya... Küçük falan diye de üzülme, küçükler çok daha çabuk toparlıyor. Arkadaşım benim, yanında olmayı gerçekten çok istiyordum. Bak özelden telefonumu gönderiyorum. Şehir dışındayım ama bugün döneceğim. Doğumu yazarsan ziyaretine gelmek istiyorum. Bi bildiri listesi yaparsınız sanırım. Şansınız bol olsun, seni seviyorum sabırlı anne

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Kızlar çok şükür nst de bugün herşey yolundaydı ve doktorum bekleme kararı aldı bu hafta bir sıkıntı olursa arıycam gelip doğurtacak ama inşallah bekler kızım 38 i ,herşey yolunda giderse 9,10 ağustos gibi olacak,kısmet.burdan haber veririm yine

Günaydın
Güvenç Bey hangi hastanede doğum yaptırıyor ve fiyat konusunda bilginiz var mı bir taraftan bırakmak istemiyorum güveniyorum ama bir taraftan maddiyat ve uzaklık beni düşündürüyor

Günaydın
Güvenç Bey hangi hastanede doğum yaptırıyor ve fiyat konusunda bilginiz var mı bir taraftan bırakmak istemiyorum güveniyorum ama bir taraftan maddiyat ve uzaklık beni düşündürüyor
Merhaba,Acıbadem Fulya'da ve Florence Gayrettepede yapıyor ,güvenç bey için 5.500 kliniğe ödeniyor+hastane parası,ben Acıbademi tercih ettim.

Hepimiz bu yollara çıkarken o kadar çok şeyler yaşıyoruz ki nelerle karşılaşıyoruz birbirimize duadan başka birşey elimizden gelmiyor .Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.senin içinde inşallah herşey güzel olacak m

Günaydın

Acıbadem Fulya ve Nişantaşı İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde yaptırıyor. Bende henüz karar vermedim hastane araştırıyorum, yeni doğan ünitesi olması şart. Özel sağlık sigortası yaptıracaktım Acıbadem Fulya da 24. haftaya kadar yaptırabiliyorsun. Fakat mazALLAH erken gelirse bebişlerim günlük her bebeğe 4000 tl küvez ücreti alıyorlar... Kafamda deli sorular...
İstanbul Cerrahi Hastanesini ise eşim pek beğenmedi, devlet hastanesinden bozma bir yer diye düşünüyor. Güvenç Bey, Florence Şişli'ye gelirim derse %90 orda yaptıracağım.

Merhaba,bende Güvenç beyle görüştüm bu konuları,Cerrahiyi bana Güvenç bey tavsiye etmedi yenidoğan yoğun bakımı açısından çok yetersizmiş,Florence Gayrettepeye gidiyor Bilgin olsun geçenlerde konuştuk,Acıbademe karar kıldım ben.

Canım az kalmis munigine kavuşmaya inş prensesin sağlıklı doğsun..dualarımız seninle canım..

Teşekkür ederim canım, bu Cuma ayrıntılı ultrasona giricem. Sonuçları göstermek için Güvenç Bey'e gittiğimde konuşup netleştirmek istiyorum. Florence Şişli'nin devletle anlaşması varmış, Allah korusun küveze girme durumunda herhangi bir ücret ödenmeyecek. Çok yakın bir arkadaşım burada doğum yaptı, ilgi ve hijyen konusunda çok memnun kaldı. Konuştuğum tüm hastanelerde küvez en az günlük 2000 tl den başlıyor. Her ayrıntıyı düşünüp, araştırıp ona göre karar vereceğim.

Benim 1 oğlum var sezeryan olmuştum şu anki hamileliğim için normal doğum istiyorum Güvenç Bey normal yapabileceğimi söyledi fakat maalesef sezeryan sonrası normal doğumu her doktor ve hastane kabul etmiyor o yüzden bunu kabul eden doktor ve hastaneleri seçmem gerek ki bu da zor çok seçenek yok inşallah iyi bir doktor ve hastaneyle bu işi çözerim normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü

Benim inşaALLAH ikizlerim olacağı için normal doğumu unut riske giremeyiz sezeryan olacaksın dedi. Umarım hepimiz çok iyi hastanelerde sağlıklı şekilde doğumlarımızı yapar evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Merhaba kızlar,
Dün kontrolüm vardı, bi sıkıntı yok çok şükür.. 770 gram olmuş fındığım
Hafta olarak şeker yüklemesi yapılabilecek Zaman'lara geldik. Doktora sordum, tıbben bir zararı yok yapılabilir, medyatik söylemlere takılma ama şekerin normal gidiyorsa be yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin de.. Dedi. Haftabaşında bakacağım tam kan sayımıma, o normaldir muhtemelen de kararsızım yaptırıp yaptırmamakta... Sizler ne yaptınız ya da ne düşünüyorsunuz? Bir de göğüs uçları için doğum öncesinde bi kreme başlamak acıyı minimuma indiriyormuş, sanırım lansolin gibi bişe adı da, onu almayı düşünüyorum.
Hepimize Mutlu haftasonları dilerim...

Seker yuklemesi ben yaptirdim,arastirdim yuklenen seker gayet tatliya duskun birinin tuketebilecegi kadar tepsiler dolusu baklavaya denk degil. Allah korusun gebelik sekeri varsa onlemini almak lazim. Gogus ucu kremini de kullaniyorum oyle cok duzenli degil de,lansinoh marka. Bnm kiz da buyuyo 1kilo oldu istahim da artmaya basladi yetisemiyorum:)

50 gramla mı yaptırdın sen? Sonuç temizdir inşallah.. Çok mu lazım ona karar veremiyorum işte....

50 gramla mı yaptırdın sen? Sonuç temizdir inşallah.. Çok mu lazım ona karar veremiyorum işte....
50 gr yaptirdim biraz yuksek cikinca supheli gorup 100gr yuklendi ertesi gun cok sukur temiz cikti. Dedigim gibi normalde sekerin yoktur ancak gebelik sekerin varsa ona gore onlem almak lazim,gerekli bnce.

Canım nasılsın. Doğum tarihin bellli oldumu inş güzel haberlerle.gel dualarımız seninle ve bebeginle canım..Allahım kurtarsın inş sağlıcakla al meleğini kucagina bizlere son durumları yaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…