- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
Benim kendi doktorum ve şimdiki gittigim dr normal kan değerlerinde şekerin yüksek değilse yaptırma dedi.bende yaptırmayı düşünmüyorum.iki ablam ve tanıdığım yakın çevremden kimse yaptırmadı.tabi herkesin kendi özgür iradesi.50 gramla mı yaptırdın sen? Sonuç temizdir inşallah.. Çok mu lazım ona karar veremiyorum işte....
Benim kendi doktorum ve şimdiki gittigim dr normal kan değerlerinde şekerin yüksek değilse yaptırma dedi.bende yaptırmayı düşünmüyorum.iki ablam ve tanıdığım yakın çevremden kimse yaptırmadı.tabi herkesin kendi özgür iradesi.
Canım ailem de varsa mutlaka yaptır aklinda keskeler kalmasın...gizli şeker gebelikte çok zararliymis hata bebek ölümlerine kadar gidiyor Allahım korusun..benim şekerim gebelik ilk zamanlarında. Sinir cikmisti kilo çok çabuk aldım endkrnolojiye gönderdi doktorum diyet uyguluyorum ve şekerin biraz normale donmuş..endkronolji doktoru hemen şeker yüklemesi yapalım dedi.ben erken değilmi ben o seeker şurubunun icemem dedi.biraz kızdı tabiki napalim o zaman dedi..bakali. her ay kontrolum var ne zaman tekrar şeker yukleyelim diycek..benim midem çok hassas şurup dahil içermiyorum..Benim etrafımda da yaptıran da var yaptırmayan da... Bizim doktor da sadece öneriyoruz dedi. Lakin gebelik şekeri denilen illet normal açlık tokluk şekeriyle anlaşılmıyormuş. Bu sebeple çekiniyorum. Bir de ailemde şeker hastaları var iki tarafta da.. Annem en başta insülin kullanıyor ve şekerin genetik geçişi varmış. Bikaç haftam daha var düşünecek, yarın da bi kan sayımı yaptıracağım. Bakarım ona göre..
Sağol iyiyim çok şükür, yarın dr. izinden dönüyor sabah muhtemelen son randevum var artık gün verecek ,3 gun içinde doğum gerçekleşecek hayırlısıyla.Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza.Yarin haber veririm kızlar.Canım nasılsın. Doğum tarihin bellli oldumu inş güzel haberlerle.gel dualarımız seninle ve bebeginle canım..Allahım kurtarsın inş sağlıcakla al meleğini kucagina bizlere son durumları yaz canim
Ben çok gerekli diye düşünmüyorum bazen şöyle bir etrafima ve eskiye bakıyorum yokmuş ki şeker yuklemesi,cocuklari da sağlıklı (biri de ben...) tabi sende haklısın gonlun nasıl rahat edecekse onu yap tabi.Benim etrafımda da yaptıran da var yaptırmayan da... Bizim doktor da sadece öneriyoruz dedi. Lakin gebelik şekeri denilen illet normal açlık tokluk şekeriyle anlaşılmıyormuş. Bu sebeple çekiniyorum. Bir de ailemde şeker hastaları var iki tarafta da.. Annem en başta insülin kullanıyor ve şekerin genetik geçişi varmış. Bikaç haftam daha var düşünecek, yarın da bi kan sayımı yaptıracağım. Bakarım ona göre..
Eveeettt sevgili anne adayları,anneler .uzuuuunnn süren bir süreci yarın hayırlısıyla tamamlıyorum,bugün son kontrolüm vardı ve yarın sabah 07.30 da çok şükür nefesime kavuşuyoruz...2.800 dü bakalım kaç doğacak...hepiniz için ,bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarım için dua edicem,bizdende dualarınızı eksik etmeyin,
Canım benim doktorum erbil beydi o kadar zor hasta olmama ramen çok sukur gebe kaldım Erbil beyin vesilesiyle.. Mustafa beyde iyi bir doktor kendisi çok yoğun olduğu zamanlar muayeneye başka doktorlar girebiliyor yada ülke dışında oldukça Mustafa bey..ben sidetle erbil beyi tavsiye ediyorum..diğer doktorlar da çok iyiler..Benimde 2 negatif im var 3. İcin bahceci ye gideceğim başka ilden geleceğim çok zorlanirmiyim hiç c bilmiyorum; ( birde erbil yagmur mu olsa Mustafa bahceci mi karar veremedim
Bende çok zoru hastayım tüpler tikali amh 0.14 malesefCanım benim doktorum erbil beydi o kadar zor hasta olmama ramen çok sukur gebe kaldım Erbil beyin vesilesiyle.. Mustafa beyde iyi bir doktor kendisi çok yoğun olduğu zamanlar muayeneye başka doktorlar girebiliyor yada ülke dışında oldukça Mustafa bey..ben sidetle erbil beyi tavsiye ediyorum..diğer doktorlar da çok iyiler..
Merkezde, söylediğiniz doktorlar da çok iyi ayrıca guvenc by de çok sevilen çok hastası olan bir dr.hakkınızda hayırlısı olsun.Benimde 2 negatif im var 3. İcin bahceci ye gideceğim başka ilden geleceğim çok zorlanirmiyim hiç c bilmiyorum; ( birde erbil yagmur mu olsa Mustafa bahceci mi karar veremedim
Peki aylin hanım hakkında bi bilginiz var mıMerkezde, söylediğiniz doktorlar da çok iyi ayrıca guvenc by de çok sevilen çok hastası olan bir dr.hakkınızda hayırlısı olsun.
Hakkında bir bilgim yok adını duydum sadece,ama bahceci genel olarak başarılı bir merkez.Benim dr erbil bey di.Peki aylin hanım hakkında bi bilginiz var mı
Geçmiş olsun benim sorunum yumurta rezervim var ve sanırım embiryo da genetik test yapılmalıKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimiz kız herşey çok şükür yolunda tek sorun idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik başladık çok zor geçiyor bu günler hep tuvaletteyim
Yumurta rezervi az olsa da mutlaka kaliteli yi bulurlar merak etme.toplanan yumurtalariniza cgh yaptirirsiniz bütün kromozomlara bakiliyo, gereken bilgiyi genetikcimi verir zaten.Geçmiş olsun benim sorunum yumurta rezervim var ve sanırım embiryo da genetik test yapılmalınasıl olacak bunlar onuda bilmiyorum
Canım geçmiş olsun bende idrarda 8 ve 10 lokasit çıktı urolojiye gittim antibiyotik verdi kendi kadın dogumcu doktorum 15 ustu lokasit olunca hap baslatiiyoruz dedi..bende almadim antibiyotik..senin değerler nasil çıktı kaç lokasit goruldu idrarda..benim sadece kaşıntı oluyor çok tuvalete bilmiyorum..Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimiz kız herşey çok şükür yolunda tek sorun idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik başladık çok zor geçiyor bu günler hep tuvaletteyim
insallah saglikla alirsin kuzunu kucagina dualarimiz seninle♡♡♡Eveeettt sevgili anne adayları,anneler .uzuuuunnn süren bir süreci yarın hayırlısıyla tamamlıyorum,bugün son kontrolüm vardı ve yarın sabah 07.30 da çok şükür nefesime kavuşuyoruz...2.800 dü bakalım kaç doğacak...hepiniz için ,bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarım için dua edicem,bizdende dualarınızı eksik etmeyin,
Saol canim insallahYumurta rezervi az olsa da mutlaka kaliteli yi bulurlar merak etme.toplanan yumurtalariniza cgh yaptirirsiniz bütün kromozomlara bakiliyo, gereken bilgiyi genetikcimi verir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?