Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Canım sen gitinmi yanına gidebilirim diyordum çok sukur kaç kilo doğmuş kuvezdemi yanindami bebisi..

Allah anali babali buyutsun ins cok sevindim iyi olmalarina sirada ben varim haftaya buyuk ihtimal dogum olur rabbim.kimsenin kucagina bos koymasin ins

Allah anali babali buyutsun ins cok sevindim iyi olmalarina sirada ben varim haftaya buyuk ihtimal dogum olur rabbim.kimsenin kucagina bos koymasin ins

Bol şans o Zaman sana da
Senden de sonra mintyeşil var, sonra sanırım Çiğdem ve ben varız. Hatırlamıyorum arada kim vardı..
Sen nerede yapıyorsun doğumu?

Bol şans o Zaman sana da
Senden de sonra mintyeşil var, sonra sanırım Çiğdem ve ben varız. Hatırlamıyorum arada kim vardı..
Sen nerede yapıyorsun doğumu?
Boyle yazinca ne heyecanlaniyorum, nereden nerelere geldik dogumdan bahsediyoruz cok sukur..saglikla kucagimiza almak nasil olsun insallah♡

Çok şükür hayırlı olsun safra kesesinden dolayı neler yaşamıştı bi sorun olmamasına çok sevindim allahım bizlerede sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah artık zorlu süreçlerin meyve haberlerini almak çok güzel büyük bir mutluluk :) Uzunn süredir de yazamıyordum birşey sorucam şeker yüklenmesini ne yaptınız yaptıran varmı arkadaş kar ?

Yok Can'ım ben de yaptırmadım henüz ama yaptıracağım sanırım. Açlık şekerim normal çıktı ama ne olur ne olmaz... Bebekteki şekeri başka türlü ölçemiyorlarmış.

Yok Can'ım ben de yaptırmadım henüz ama yaptıracağım sanırım. Açlık şekerim normal çıktı ama ne olur ne olmaz... Bebekteki şekeri başka türlü ölçemiyorlarmış.
Benimde şekerim normal çıktı ailede de şeker hast. Olunca buradaki dr.unda dr.müstecep beyde gerek gördü bende şimdi hastanedeyim yaptırıyorum.NE yaptın minik prensese aldınmı annesi birşeyler?

Benimde şekerim normal çıktı ailede de şeker hast. Olunca buradaki dr.unda dr.müstecep beyde gerek gördü bende şimdi hastanedeyim yaptırıyorum.NE yaptın minik prensese aldınmı annesi birşeyler?

Aaaa hadi bakalım temiz çıkacaktır zaten. 28 haftaya kadar yapılabiliyormuş değil mi?
Ona özel alışverişe çıkmadık, pek evde durmuyoruz ama yatağı var yeğenimden. Örtü siparişi vereceğim. Tek bi tane de hastane çıkışı aldım, zaten bambu ve organik zıbınları tavsiye ediyor herkes iç giyim için özellikle. Eylülde yaparız alışverişini. Ablam taşındı bana yakına, o biraz yerleşsin de çıkacağız.
Sen naptın?

Cnm şeker normaldi hep ama şeker yüklemesi sınırda çıktı dikkat etmem gerektiğini söyledi dr.biraz tatlıdan falan uzak durmamı önerdi aslında çokta sevmem tatlıyı yemiyorumda yinede dikkat etmem gerek ogluşum için yemem ne yapayım :) geçen ay minik minik kıyafetler almıştık oğluşuma onlar tamam artık önümüzdeki ayda odasını düzenlemeye başlıcaz dolabı perdesi v.s onun alış verisini yapıcaz inşallah cnm

Canlar meraba. Bi sorum olcakti sizlere. Bebegin hareketlerini ilk olarak kaçıncı haftada hissettiniz. Tekme vs.

Kızlar ben de yumurta rezervi var Dr erbil beye gitmeyi düşünüyorum 6 ekimde görüşmeye gideceğim hemen başlarmış sizce yoksa bir kaç ay sonra mı başla genel prensipleri varmı yardimci olurmus unuz acaba :)

Canım benim doktorum da erbil bey once Allahın izni onun vesilesiyle hamiş kaldım..benim rzervim yerlerdeydi çok umutsuzdum Fsh tavan amh 0 degerlerdeydi..yumurta görürse hemen tedaviye baslar canım vitamin takviyesi vericek ve tahlil ister büyük bir ihtimalle..bende havuz uygulanmıştı Uc emriyo biriktirip transfer oldum bol şanslar canım..

Canlar meraba. Bi sorum olcakti sizlere. Bebegin hareketlerini ilk olarak kaçıncı haftada hissettiniz. Tekme vs.
Cnm ben 20 haftadan sonra hareketleri hissetmeye başladım ama tekmeleri 25 haftada bariz hissediyordum şimdi 27 haftamızdayız ve artık dışardan bile hareketler görülüyor :) harika bir duygu :)

Saolasin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ben dışardan gideceğim ve çalışıyorum inşallah 2-3 embiryo oluşursa sürekli gitmek zorunda kalamam havuz sisteminde ne kadara ücret odediniz

Ücret olayi hakında bilgi verirler canım tam net bisey hatırlamıyorum diğer merkezlerden fiyat farkı var canım havuz işlemi fiyat fazla oluyor her opu para alınıyor..Allahım yar ve yardımcın olsun zorlu bir süreç hem.madi hem manevi..

Bize tüp bebek paketi 6500 delilerle 3 kere olunca x3 mu oluyor onu sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…