Teşekkür ettim cnm. Duymak icin sabırsızlanıyorum da :)Merhaba benim ilk olduğu için 19.haftalarda duymaya basladim.
Maşallah ya ne mutlu sana. Ben de o günler gelsin diye bekliyorum*-*Cnm ben 20 haftadan sonra hareketleri hissetmeye başladım ama tekmeleri 25 haftada bariz hissediyordum şimdi 27 haftamızdayız ve artık dışardan bile hareketler görülüyor :) harika bir duygu :)
Bahçecide tedavi göreceksiniz eğer,ilk denemeniz ise 6.500+ilaclar (ben cogu ilacimi yazdirip aldim) havuz işlemi için 3.100 tl.Saolasin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ben dışardan gideceğim ve çalışıyorum inşallah 2-3 embiryo oluşursa sürekli gitmek zorunda kalamamhavuz sisteminde ne kadara ücret odediniz
Sizinki ne kadarlık..hamile takvimi yapmamissinizTeşekkür ettim cnm. Duymak icin sabırsızlanıyorum da :)
İlaçları yazdırıp alınca daha mı uygun oluyir bende bugün orda tedaviye basladım da iğneleri ordan aldıkBahçecide tedavi göreceksiniz eğer,ilk denemeniz ise 6.500+ilaclar (ben cogu ilacimi yazdirip aldim) havuz işlemi için 3.100 tl.
Merional igne verdiyse eğer raporla indirimli alinabiliyor,benim raporum yoktu sağlık ocağında ki aile hekimine (climara bant,crinone jel,clexan,) bu ilaclari yazdirip alıyordum bir kutu clexan iğne 120,crinone bir kutu 70 tl climara da 45 olmuştur bunları toplamda en fazla 30 tl ye aldim.aklında olsun tarihi gelince bu ilaclari hep al ki doktorun yazdığında elinde ilaclarin olsun.İlaçları yazdırıp alınca daha mı uygun oluyir bende bugün orda tedaviye basladım da iğneleri ordan aldık
Bana gonal f verdi tecrübesiz olduğum için ne zamn ne kullanilacak bilmiyorum 3 gün bu iğneyi vuracam sonra ne verir bilmiyorum tsk ederim cnm bu aradaMerional igne verdiyse eğer raporla indirimli alinabiliyor,benim raporum yoktu sağlık ocağında ki aile hekimine (climara bant,crinone jel,clexan,) bu ilaclari yazdirip alıyordum bir kutu clexan iğne 120,crinone bir kutu 70 tl climara da 45 olmuştur bunları toplamda en fazla 30 tl ye aldim.aklında olsun tarihi gelince bu ilaclari hep al ki doktorun yazdığında elinde ilaclarin olsun.
Canım arkadaşın yazdığı ilaçlar transfer sonrası kullanılıyor bende hep sağlık ocağına yazdırmıştım hata bantlarida alabilirsiniz ordan..yumurta büyütme ilaçlarını maalesef yazdıramiyorsunuz sigorta karşılamiyor..Allah yardimcin olsun madi manevi zorlu bir süreç..Bana gonal f verdi tecrübesiz olduğum için ne zamn ne kullanilacak bilmiyorum 3 gün bu iğneyi vuracam sonra ne verir bilmiyorum tsk ederim cnm bu arada
İlaçları nasıl yazdırdığı aslında benim ilaçlar içinde raporum var ama kullanılırdı bilmiyorum ko enzim q10 alıp kullanayım diyorum siz nedeninizBahçecide tedavi göreceksiniz eğer,ilk denemeniz ise 6.500+ilaclar (ben cogu ilacimi yazdirip aldim) havuz işlemi için 3.100 tl.
17+6 dayim ben.Sizinki ne kadarlık..hamile takvimi yapmamissiniz
cok iyi Raporunuz varsa doktora receteyi yazdirip raporla eczaneye gösterip alabiliyorsunuz bildigim.yazdığın vitaminleri ben icmedim hic ama kullananları çok duydum faydalarida mutlaka vardır,doktoruna da danis istersen hayır demez diye dusunuyorum.ben evde kendi mayaladigim k efiri tükettik genelde.İlaçları nasıl yazdırdığı aslında benim ilaçlar içinde raporum var ama kullanılırdı bilmiyorum ko enzim q10 alıp kullanayım diyorum siz nedeniniz
MasaAllah 4 ay bitmis Allah saglikla dogumda nasip etsin.takviminizide yapin takip edersiniz ne guzel.17+6 dayim ben.
Bende zaten dışardan herşey kestim sütümü yoğundum kendim yapıyorum bildiğim yerden süt alıyorum şeker ekmek falan hayatımdan çıkardım sabahlarım cerezimi falan yiyorum aslında bal polen kullanıyordum ama çok fazla iştahımı acti zaten kilo sorunum var almaya çok meyilliyim onu bıraktım bal tarçın corekotu içeceğim inşallah faydası olur umarım bu benim yavrum kavuşmak için vesile olur amin Allahincok iyi Raporunuz varsa doktora receteyi yazdirip raporla eczaneye gösterip alabiliyorsunuz bildigim.yazdığın vitaminleri ben icmedim hic ama kullananları çok duydum faydalarida mutlaka vardır,doktoruna da danis istersen hayır demez diye dusunuyorum.ben evde kendi mayaladigim k efiri tükettik genelde.
Cok iyi yapiyorsunuz aynen devam...evet kilo varsa helede meyil o zaman biraz dikkat etmek lazim zaten doktorlarda fazla kilo varsa once onu dusurup sonra tedaviye baslama taraftari oluyorlar.bal tarcin corekotu karisimini bilmiyorum da sadece ari sutu alip tukettim onunda cok faydasi var.emekleriniz karsiligini bulur insallah.Bende zaten dışardan herşey kestim sütümü yoğundum kendim yapıyorum bildiğim yerden süt alıyorum şeker ekmek falan hayatımdan çıkardım sabahlarım cerezimi falan yiyorum aslında bal polen kullanıyordum ama çok fazla iştahımı acti zaten kilo sorunum var almaya çok meyilliyim onu bıraktım bal tarçın corekotu içeceğim inşallah faydası olur umarım bu benim yavrum kavuşmak için vesile olur amin Allahin
Amin hepimizin insallahCok iyi yapiyorsunuz aynen devam...evet kilo varsa helede meyil o zaman biraz dikkat etmek lazim zaten doktorlarda fazla kilo varsa once onu dusurup sonra tedaviye baslama taraftari oluyorlar.bal tarcin corekotu karisimini bilmiyorum da sadece ari sutu alip tukettim onunda cok faydasi var.emekleriniz karsiligini bulur insallah.
Hayırlı ugurlu olsun bol ve saglikli yumurtalar toplansın insallah.Kızlar ne guzel bol bol hamiş varmış burada Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Ben bahçeci umut ta tedavi oluyorum
İlaclarım sigortasız 1665 tl tuttu vitamin ilaclarıyla beraber toplam 1978 tl..
Salı gunu opum var dua ederseniz cok sevinirim
Q10 i ben de kullanmistim, ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama benden oldukca fazla 5. Gun embriyosu cikmisti. Yine de Erbil Bey'e bilgisini verin belki kullandiracagi diger vitaminlerle cakismasin. Tedaviniz hayirli olsun insallah en kisa surede olumlu sonuc alirsinizİlaçları nasıl yazdırdığı aslında benim ilaçlar içinde raporum var ama kullanılırdı bilmiyorum ko enzim q10 alıp kullanayım diyorum siz nedeniniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?