- 30 Ekim 2013
- 20.474
- 57.157
- 798
Amin inşallah 6 ekimde görüşmem var sanırım o gün muayenede olurum Allahım yardım etsin hepimizeQ10 i ben de kullanmistim, ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama benden oldukca fazla 5. Gun embriyosu cikmisti. Yine de Erbil Bey'e bilgisini verin belki kullandiracagi diger vitaminlerle cakismasin. Tedaviniz hayirli olsun insallah en kisa surede olumlu sonuc alirsiniz
Selam kızlar,biz çok şükür iyiyiz,2 haftalık olduk bugün.@hurdunya sağolsun haber vermiş burdan.sağlığımızda iyi şükür,safra kesemizde var;-))@feriha42 doğum yaptınmı?
Canım prensesinle sağlıklı mutlu uzun ömürlere inş..nasıl gidiyor annelik alistinizmi birbirinize emziriyormusun..Selam kızlar,biz çok şükür iyiyiz,2 haftalık olduk bugün.@hurdunya sağolsun haber vermiş burdan.sağlığımızda iyi şükür,safra kesemizde var;-))@feriha42 doğum yaptınmı?
Merhaba "bahceci fulya hastalari burayaa" diye baska bir forum daha var belki orada vardir, burada gordugum kadariyla genelde Erbil bey, Guvenc Bey ve Mustafa Bey de tedavi gorenler varArkadaşlar Aylin Hanım'ın hastası olan varmı? Bayan Dr olsun istiyorum. Bahçecide tavsiye edeceğiniz bayan Dr hangisi
Hayırlı olsun cnm birlikte mutlu yı llarınız olsun inşallah... zor süreçler geçirdin miniğini kucağına aldın allahım bizede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinhep beraber sağlıklı mutlu huzurlu ömürleriniz olsun, darısı mücadele veren herkese olsun Âmin...
Arkadaşla şekerim ve tansiyonum sınırda çıktı o kadarda dikkat ediyorum tuzu ve şekeri Hayatımdan çıkarmış olmama rağmen sınınırdaymış böyle problem yaşayan arkadaşlar varmı neler yapıyorsunuz ?
Canım cok stres yapmamaya çalış kendin hergun şeker takip et tansiyonunda kontrol altında olsun her gün ölç çok yükselme olursa doktoruna mutlaka bildir..ozelikle tansiyonunu hergün kendin kontrol et mutlaka canim..inş sağlıklı alırsın meleğini kucagina..Arkadaşla şekerim ve tansiyonum sınırda çıktı o kadarda dikkat ediyorum tuzu ve şekeri Hayatımdan çıkarmış olmama rağmen sınınırdaymış böyle problem yaşayan arkadaşlar varmı neler yapıyorsunuz ?
Açlık Tokluk şekerim falan iyi çıkıyordu cnm şeker yüklenmesinde sınırda çıktı tansiyonumda 13\9 çıkıyor cnm dikkat etmem gerektiği söylendiŞimdi bu durumu kafaya takarsan daha da yükselecektir. Yapman gerekeni zaten yapıyorsundur, stres de önemli bir faktör.. Tansiyonun kaç çıkıyor ki?
Ben şeker yüklemesi yaptırmamaya karar verdim, onun yerine bikaç gündür açlık tokluk şekerimi kendim ölçüyorum. Bi sıkıntı görürsem yaptıracağım. Zaten dikkatliyim şeker konusunda.. Daha fazla ne yapılabilir ki.. Yüksek şeker semptomları da yok hissettiğim.. Tansiyonum da başından beri düşük seyrediyor zaten.. Özel bişi yapmıyorum.
İnşallah cnm benim kontrol ediyorum sürekli tansiyon şekeri işte zor elde edince melekleri ister istemez stres yaşıyoruz hayırlısıyla dolsun kucaklarımıza inşallahhhhCanım cok stres yapmamaya çalış kendin hergun şeker takip et tansiyonunda kontrol altında olsun her gün ölç çok yükselme olursa doktoruna mutlaka bildir..ozelikle tansiyonunu hergün kendin kontrol et mutlaka canim..inş sağlıklı alırsın meleğini kucagina..
Canım bu ay için sadece bir tane yumurtan olgunlaşmıştır ama önümüzdeki aylarda olucak merak etme. Sadece yumurta rezervin az anladığım kadarıyla. Onunda çaresi var, verdiği vitaminler ve ileride kullanacağın iğneler sayesinde yumurtaların büyüyecek inş.Merhaba arkadaşlar ben dün Aylin Pelin Çil hanım ile görüştüm. Çikolata kistim ve miyomum vardı. Gittiğim Dr lap. Önermişti. Aylin hanım direk tüp önerdi. Yumurtalarımı kontrol etti ve sadece 1 yumurtam varmış. Çok üzüldüm zaman kaybetmeden başlamamız lazım dedi. Bana yumurtaları artırıcı ARI sütü, Omega 3 ve bir ilaç daha yazdı. Tüp yapana kadar kullan dedi. Fiyatı konuştuk başka bir bayanla. İlaçlarla beraber 8500 tutuyor yaklaşık. Fakat bir havuz olayından bahsetti onu hiç anlamadım. Benim tek yumurtam olduğu için ilk seferde döllenemeyebilirmiş onun için döllenemeyebilirmiş kadar ilaçlarla beraber 6000 tl ödemem gerekecekmiş. Benim gibi bir durumu olan arkadaşlar süreç nasıl işliyor ve havuz olayını anlatırmısınız lütfen
Canim doktorun diyet vermiştir mutlaka uyarsan sorun olmaz..benimde şekerim sinirdaydi diyetle dustu çok sukur..senin doğumuna az kalmis ne mutlu sana inş sagcakla kavustursun melegine..Açlık Tokluk şekerim falan iyi çıkıyordu cnm şeker yüklenmesinde sınırda çıktı tansiyonumda 13\9 çıkıyor cnm dikkat etmem gerektiği söylendi
İnşallah cnm benim kontrol ediyorum sürekli tansiyon şekeri işte zor elde edince melekleri ister istemez stres yaşıyoruz hayırlısıyla dolsun kucaklarımıza inşallahhhh
Yani yumurtayı istenilen Sayıda yumurta döllenene kadar ilaçlarla beraber 6000 tl verilecek öyle değilmi? Bir de şunu merak ettim, benim özel sağlık sigortam orda Geçmiyor. Bir komplikasyon falan olunca seni anlaşmalı bir kurumda tedavi ediyorlarmı? Yoksa illa orda paraylamı tedavin gerçekleşiyor?Canım bu ay için sadece bir tane yumurtan olgunlaşmıştır ama önümüzdeki aylarda olucak merak etme. Sadece yumurta rezervin az anladığım kadarıyla. Onunda çaresi var, verdiği vitaminler ve ileride kullanacağın iğneler sayesinde yumurtaların büyüyecek inş.
Havuz olayına gelince, diyelim ki ilk ay ilaçlarla sadece 1 ya da 2 yumurtan olgunlaştı ve topladılar, bunlar kesin döllenecek diye birşey yok. Olaki döllenmezse aynı tedavi bir sonraki ay tekrarlanacak. Tekrar ilaç ve iğneler, tekrar yumurta büyüyecek, toplanacak taki yeterli sayısıda mesela en az 3 tane sağlıklı embriyo elde edilene kadar. Bu da tabi ciddi bir maliyet maalesef. Ama şimdiden stres yapma belki vitaminler sende hemen etki eder ve en fazla 2 aylık bir tedaviyle istenilen embriyolar elde edilir.
Açlık Tokluk şekerim falan iyi çıkıyordu cnm şeker yüklenmesinde sınırda çıktı tansiyonumda 13\9 çıkıyor cnm dikkat etmem gerektiği söylendi
İnşallah cnm benim kontrol ediyorum sürekli tansiyon şekeri işte zor elde edince melekleri ister istemez stres yaşıyoruz hayırlısıyla dolsun kucaklarımıza inşallahhhh
Yo diyet falan vermedi dikkat etmem söylendi sadece.Bİze zaman geçmiyormuş gibi geliyorda aslında aylara bile yetişemiyoruz :) hayırlısıyla kucaklarımıza alalım yavrularımızı herşeyi u utacaz inşallah :)Canim doktorun diyet vermiştir mutlaka uyarsan sorun olmaz..benimde şekerim sinirdaydi diyetle dustu çok sukur..senin doğumuna az kalmis ne mutlu sana inş sagcakla kavustursun melegine..
Öyle yapıyorum zaten cnm tşk ederim böyle paylaşınca daha rahatlıyorum aslında iyi varsınız cici anneler :)Bana kalırsa çok takılma, ne gelirse kafadan, düşünceden geliyor insanın başına... Olumlu düşün, bu tansiyonunu zaten etkileyecektir. Çokta yüksek değilmiş zaten, kimi insanın normali biraz yüksek ya da düşük olabiliyor... Biraz daha bol su içip, yürüyüşü arttırırsan ikisine de iyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?