Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Öyle yapıyorum zaten cnm tşk ederim böyle paylaşınca daha rahatlıyorum aslında iyi varsınız cici anneler :)
Yumurtaların artması için incir kurunu tavsiye ederim size s aracoglunun sitesinde ayrıntıları var.adet bitimi başlarsınız insallah kaliteli ve yeterli yumurtaniz oluşur.

Sen yinede yediklerine dikkat et canım tatlı ve hamur işinden uzak dur..un tuz şeker uc beyazdan uzak duruyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum...hayirlisiyla saglikli dogurayim hepsinden bol.bol iyicem inş..

Benim polikistik over sendromu rahatsızlığım vardı canım, o yüzden de çok fazla yumurtam vardı tek seferde 19 yumurta topladılar. Hiç havuz uygulanmadığı için fiyatlarını da çok iyi bilmiyorum ama hesaplama senin dediğin gibi. Yani bu ay başladın diyelim 6.500 + ilaçları ödedin ve 1 tane embriyon oluştu, ikinci ay yine belirli bi ücret+ilaçlar 1 embriyo böyle böyle devam ediyor taki transfer edilecek kadar sağlıklı embriyolar elde edilene kadar.

Benimde sağlık sigortam vardı ama maalesef sigorta tüp bebeğin hiçbir şeyini ödemiyor. Yani bu merkezden ziyade sağlık sigortalarının işleyiş mantığıyla alakalı. Dolayısıyla çoğu işini merkezle halledersin. Zaten yumurta toplama işlemi ve transfer işlemi ödediğin paralara dahil. Ekstradan atıyorum Histeroskopi yaptırman mı gerekti yüksek ihtimal sağlık sigortan normal bi özel hastanede de ücretini karşılamayacaktır, sende tüp bebek doktorunla devam etmek isteyeceğin için merkezde olursun ameliyatını.

poyrazya canim evdeki en son bana verilen transfer kağıdında 2016 yili itibariyle, her bir havuz işlemi için 3900 tl.yazıyor dondurulmuş embriyo transferi 3100 tl.transfer sonrası dondurmak icin kalan embriyo basina 500 tl.bakim ucreti aliniyor.sana verilecek ilaclarda jel,bant ve clexan iğneyi aile hekimine yazdirip indirimli alabilirsin.

Evet
evet benim kağıtta da öyle yazıyor ama 3900 Ün üzerine 2000 de ilaçları koyunca 6000 ediyor

Muhtemelen benimde havuz işlemi olacak çok para Allah yardımcımız olsun inşallah bahara çıkan ağaçlar gibi bizimde yumurtalarım iz canlanir
senin sorunun tam olarak ne arkadaşım ? benim çikolata kisti, rahim dışında miyom fakat en önemlisi 1 tane yumurtam oluşu. tabi rahim filmi de çekinicem bu ay.tüp durumumu bilmiyorum henüz

senin sorunun tam olarak ne arkadaşım ? benim çikolata kisti, rahim dışında miyom fakat en önemlisi 1 tane yumurtam oluşu. tabi rahim filmi de çekinicem bu ay.tüp durumumu bilmiyorum henüz
Benim yumurta rezervim az birde tüplerim tikali şimdilik rahimde bir sorun yok dediler

arkadaşlar adetin 2. günü yaptırmamız gereken testlerin listesini yazabilirmisiniz bana
Doktorun sana bi test listesi vermiş olmalıydı canım vermedi mi? Tek bir standart liste yok ki, her hastanın durumu kendine özel. Benim doktorum tahlil listesini verir şu gün bu testlerin sonucuyla muayene gel derdi.

Doktorun sana bi test listesi vermiş olmalıydı canım vermedi mi? Tek bir standart liste yok ki, her hastanın durumu kendine özel. Benim doktorum tahlil listesini verir şu gün bu testlerin sonucuyla muayene gel derdi.
Evet banada verdi ama eksik falan varmı diye kontrol etmek istemiştim

Evet banada verdi ama eksik falan varmı diye kontrol etmek istemiştim
Biz şimdi seni yanlış yönlendirmeyelim canım ben mesela troid hastasıyım benim tsh testim olmazsa olmazdır listemde. Ama belki senin yakın tarihte yapılmış bi test sonucun vardır değerlerin güzeldir doktor tekrarlamayı gerek görmez. Ben sana tsh derim sen listede yok diye evham yaparsın.

Kızlar garip gelebilir size ama kafam çok Karışık. 25 000 ile bu işin altından kalkanilirmiyim? Yoksa daha fazlamı gerekir? Benim 1 tane yumurtam varmış

H
aklısın arkadaşım. En iyisi bana daha önce yapılan test ile yeni listeyi karşılaştırayım

Kızlar garip gelebilir size ama kafam çok Karışık. 25 000 ile bu işin altından kalkanilirmiyim? Yoksa daha fazlamı gerekir? Benim 1 tane yumurtam varmış
Canım sadece 1 tane yumurtan yok geçen günde anlatmıştım ama tekrar anlatayım bak :) Her kadın ortalama 1 Milyon yumurta ile doğar. Ergenlik dönemine kadar bu yumurta sayısı biraz azalır ama azalır derken yine de 500 bin falan yumurtan olur. Sonra her ay regl olur ve birer ikişer, adet kanamasıyla yumurtaları rahme salmaya başlarsın. Sendeki sorun yaşın itibariyle olması gerekenden daha az yumurtan kaldığı. Yani senin düşündüğün gibi sadece 1 tane yumurtan var ve doktor ilaçlarla yumurta var edecek değil.. Aksine zaten yumurta foliküllerin şuan yumurtalıklarının içerisinde mevcut. Sayıları az ve kaliteleri düşük olabilir. Doktor vitaminle güçlerini artırıcak iğnelerle de büyütecek. Maliyeti hesaplayabilmek için en azından bir sefer tedavi olman lazım ki yumurtalıklarının ne cevap verdiği görülsün. Belki ilk aydan daha 4 yumurtan büyüyecek belki de 10 ayda bu yumurtaya ulaşılacak bunu tahmin etmek şu aşamada zor.

Çok güzel anlatmışsın arkadaşım. Çok Sağol. ARI sütü , Omega q10, karaüzüm Kökü verdi zaten. Tüp yaptırana kadar bunları kullan dedi. Ben şimdi bütçemi planlayacağım için ne kadar Ücret ödeyeceğimi bilmek istiyorum ama Bahçeci de bu konuda net bişey söyleyemeyiz diyor . Fakat eşimde ona göre para çekicem diyor. Şaştım kaldım valla

Verdiği vitaminler güzel inşallah vücudun da iyi yanıt verir bol bol yumurtan olur canim. Ücret konusunda haklısın az bi para da değil insan ona göre hazırlık yapmak ister ama işte ben havuz yaptırmadığım için birşey diyemiyorum.

gulneva77 canım ya senin tecrübelerine ihtiyacımız var :) sen havuz yaptırmıştın diye hatırlıyorum. Tahminen arkadaşa tüp bebek kaça mal olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…