Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

kızlar adetim gecikirse bayramda E2 ve P4 testlerini yaptıracak yer bulur muyum ha bir de bantları alacağım tabi.

kızlar adetim gecikirse bayramda E2 ve P4 testlerini yaptıracak yer bulur muyum ha bir de bantları alacağım tabi.
Bayramda aciler açık.canim hastanede yaptirabilirsin ben bantları transferime uc ay kala almaya başladım çünkü transfer oncesi ve transfer sonrası da kullanılcak bant ben sağlık ocağına aile hekimeme yazdırdım devlet haftada bir bant karşılıyor buda bizim için yeterli değil..bence.en kısa surede sende al.bantlarini..elimde genopepty igne ve bant kaldı istersen gönderebilirim..

İstanbuldayım ben

yarın sabah aile hekimime bir uğrayayım hemen. iyi ki söyledin. motivasyonum bayağı düşmüştü. kan pıhtılaşması için de iğne falan yazdı doktor. offf offf. ben senden de alırım olmadı. ne kadar tedariklisin öyle üç ay önce nerden bildin de başladın kız?

Benim tedavi surem bir yıl4 ay sürdü canım 6 ayad transfer için bekledim..kan sulandırıcı igen ve jelide sağlık ocağı yazıyor bilgin olsun..

ne kadar cok yazisma olmus kizlar, okuyamadim valla. tedavisi olanlara sabir,sans ve sifa diliyorummm..Doguma bnm gibi az kalanlara sorum var, kan tahlili falan yaptiriyor msunuz? Dr neler istiyor? Artik biseye bakmiolar sanirim, dr farkli bisey istemiyo. Sadece 1 ay arayla tetanos asisi yaptirmami istedi.

Ben onu da yaptırmadım, benimki gerek yok demişti, yaptırmayan da çok insan var, esgeçtim.
Bir ay önce tam kan sayımı yaptırdım tekrar, demir, demir bağlama, asıl merak ettiğim bunlardı elevit yetiyor mu diye, bi eksik çıkmadı. Kontrolüm 3 haftaya düştü, bayram sonrası tekrar gideceğim, artık yani özellikle son iki hafta itibariyle büyüdüğümü hissediyorum, tabi biraz da zorluyor bu durum ama çok şükür...

Hanımlar hepinizin hamişliği hayırlı olsun
Rabbim hayırlısıyla sağ salim sağlıkla sorunsuzca kucağınıza alığ büyütmenizi nasip etsin inş
Buraya yazmam uygun değildir belki ama siz taze tecrübelerden faydalanmak istedim
Ben eski tecrübe kaldım artık birde ilk kızımdaki tedaviden bu yana epey değişmiş kurallar prosedürler
Velhasıl kelam
Kardeş için düştük yollara bizde bu sefer
Dün muayenemi oldum mustafa beye vitaminlerle bismillah dedik
Ama taze tecrübeli sizlerden bu tedavi sürecinde bi tüyo bi fikir verebilcek varmı?birde son sayfayı okudum bant falan yazılmış o bant ne için ben ilkindede hiç kullanmadımda

O bant östrojen bantı, estrofem hapıyla aynı işi yapıyor, bazılarına hap çok yan etki yapıyor, bantta bunlar en azında bende olmadı. Bir tavsiyem yok, çok genel olacak ama rahat olmanı tavsiye edebilirim sadece... Zihnin ve ruhun rahat olmalı... Pimpirik hiçbir işe yaramıyor, bilakis olumsuz etkiliyor. Ha bir de sorgulamak lazım tabi ama her tedavi o kadar kişiye özel ki, mukayese de etmemek lazım..
Ben asıl tebrik etmek istedim, kızın da tüp bebekmiş anlaşılan... Yani ikinci için tekrar tedaviyi göZe aldığın için tebrik ederim büyük konuşmak istemiyorum ama sonuçta hormon alıyoruz. Sağlıkla doğurayım kızımı, 6 ay sonra korunmayı bırakırım, artık belki kendi gelen olur bir tane... ( sebepsiz infertiliteydi) ama inan tekrar hiç gözüm almıyor ...

Benimki henüz daha da küçük ama ben ağustosta saglik ocaginda tetanoz aşısı yaptirdim takip kagidi verildi bir ay sonrasında bir asi daha var yarın gidicem ne aşısı ogrenicem.şeker yuklemesi yaptirmismiydiniz ben yaptirmicam.

Bant konusunda aydınlattığın için tşk ederim
Aynen haklısın tedavi süreci herkeste bireysel farklılıklar gösteriyor
Rahat olmak çok önemli ama tedavi süreci çok zorlu ben merkeze her gittiğimde duygusallığım hakimdi
Benim bu 3.denemem olacak inş
İlkinde tutmadı 2.de tuttu kızım
Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür hayırlı kılsın inş
Onun çok kardeş istemesinden dolayı düştük bu yollara tabi kardeş bizde istiyorduk ama onun ısrarları baskın geldi bu ara
Tabi hormonlar çok zor ama 3 senedir korunmuyoruz gelen giden olmayınca mecbur başvuruyorsun işin ucunda korkunç hormonlarda olsa
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş
İnş seninde sağlıkla sıhhatla sorunsuzca kucağına alırsın yavrunu

Tetanozu 3 doz halinde vuruyorlar, 2.dozudur o da..
Yükleme de yaptırmadım, evde kendim takip ettim açlık tokluk şekerini, rakamlar normal çıkınca da yaptırmadım, doktor bana bırakmıştı.. Şimdi de arada bir ölçüyorum, dikkat ediyorum kendimce..

SENIN dr t etanozu gerekli görmemiş, bende sorduğumda yaptirabilirsin sakıncası yok demisti, neye göre yap yapma diyorlar bilmiyorum.evde şeker ölçüm cihazın mi var, bende temin edip öyle baksam ara ara iyi olur gibi.

Benim doktorum çok rahat bi Ada'm, pimpirim değil bu yüzden seviyorum onu... şaka bi yana bilgisinden şüphem yok, Ablam zor bi hamilelik geçirmişti ve aynı rahatlığıyla onu kavuşturdu yavrusuna... Allah korusun artık diyorum gerisi şans.. Zira Güvenç bey de çok iyidir ama ben onunla da büyük bir talihsizlik yaşadım en başta.. Neyse,
Evet annem şeker hastası, onda iki tane vardı ölçüm cihazı parmaktan.. Kimsenin içi razı gelmedi yükleme yaptırmama, Karatay'dan sonra daha bi hassas olduk sanırım, ben de annemin tavsiyesiyle bunu denedim, doktor da olur dedi, oldu... Tabi bebeğin gelişimindeki normallikte bizi rahatlattı, biraz iri olsa kilolu falan o Zaman bi kere daha düşünürdüm sanırım.

tetanoz ilk iki kere bir ay arayla sonra da senede bir olmak üzere toplamda 5 kez yapılıyor bütün ömre yayılıyormuş etkisi. ben de sonuncuyu olacağım seneye. şeker yaptırmaya gidip bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim. ne acı günlerdi onlar bana hiç şeker falan deme

kızlar günaydın hala adet olmadım sinir oldum kendime. bayram geldi çattı ilaçları aldım ama adet sökülmediki başlayayım. histeroskopi ne biçim etki yaptı şaştım kaldım. hayırlısı.

Çok geçmiş olsun, geçmişte kalsın hepsi, çok üzücü şeyler yaşamışsın... Bir an önce yavruna kavuşursun dilerim..

amin canım teşekkür ederim.
Canım yaşadıklarının mukafati hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş şeker yüklemesi yapılmış mıydı sonrami ogrendi çok üzücü bir durum hayata hiçbirşeyin garantisi yok maalesef Allah.bizi evlatlarimizla sinamasin ins..canım inş hamissindir adet kaç gün geçti idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok..doktorunu ara sor neden adet gelmiyor acaba..

canım benim sağolasın. 25 haftalıktı ilk kayıbım ölü doğum oldu. şeker yüklemesine gittiğimde kontrol de edelim dedi doktor. doktorun suratı kontrol sırasında bembeyaz oldu çünkü detaylı ultrasonu yaptırmıştık çok sağlıklı diyip duruyordu hep. kadının suratını görünce ölmüş mü diye sordum direk. eşim de o kadar şok oldu ki hala bebek nasıl dedi durdu 5 dakika boyunca
günümüze dönelim şu anda kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum canım toplamda 4 gün gecikti zaten. sorun şuki hep günü gününe başlar. dün sabah aile hekimine kan verdim ama inanır mısın sonuç hala çıkmadı aile hekimimi iyi tanıyorum arayıp sordum o da ekrandan sonuç bulunmamaktadır resmini gönderdi sonuç niye yok şaka gibi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…