Bayramda aciler açık.canim hastanede yaptirabilirsin ben bantları transferime uc ay kala almaya başladım çünkü transfer oncesi ve transfer sonrası da kullanılcak bant ben sağlık ocağına aile hekimeme yazdırdım devlet haftada bir bant karşılıyor buda bizim için yeterli değil..bence.en kısa surede sende al.bantlarini..elimde genopepty igne ve bant kaldı istersen gönderebilirim..kızlar adetim gecikirse bayramda E2 ve P4 testlerini yaptıracak yer bulur muyum ha bir de bantları alacağım tabi.
İstanbuldayım benCanım senin kafan gerçekten cok.karisik farkında değilsin ve hep.bir panik haldesin .sen istanbulda yasamiyormusun bence tedavi olduğun hastanede yaptır operasyonlarını çok fiyat farkı yoktur.gitigin yerlerin ve en onemlisi iyi bir doktor yapması gerek laproskopini..
.
yarın sabah aile hekimime bir uğrayayım hemen. iyi ki söyledin. motivasyonum bayağı düşmüştü. kan pıhtılaşması için de iğne falan yazdı doktor. offf offf. ben senden de alırım olmadı. ne kadar tedariklisin öyleBayramda aciler açık.canim hastanede yaptirabilirsin ben bantları transferime uc ay kala almaya başladım çünkü transfer oncesi ve transfer sonrası da kullanılcak bant ben sağlık ocağına aile hekimeme yazdırdım devlet haftada bir bant karşılıyor buda bizim için yeterli değil..bence.en kısa surede sende al.bantlarini..elimde genopepty igne ve bant kaldı istersen gönderebilirim..
ne kadar cok yazisma olmus kizlar, okuyamadim valla. tedavisi olanlara sabir,sans ve sifa diliyorummm..Doguma bnm gibi az kalanlara sorum var, kan tahlili falan yaptiriyor msunuz? Dr neler istiyor? Artik biseye bakmiolar sanirim, dr farkli bisey istemiyo. Sadece 1 ay arayla tetanos asisi yaptirmami istedi.
Hanımlar hepinizin hamişliği hayırlı olsun
Rabbim hayırlısıyla sağ salim sağlıkla sorunsuzca kucağınıza alığ büyütmenizi nasip etsin inş
Buraya yazmam uygun değildir belki ama siz taze tecrübelerden faydalanmak istedim
Ben eski tecrübe kaldım artık birde ilk kızımdaki tedaviden bu yana epey değişmiş kurallar prosedürler
Velhasıl kelam
Kardeş için düştük yollara bizde bu sefer
Dün muayenemi oldum mustafa beye vitaminlerle bismillah dedik
Ama taze tecrübeli sizlerden bu tedavi sürecinde bi tüyo bi fikir verebilcek varmı?birde son sayfayı okudum bant falan yazılmış o bant ne için ben ilkindede hiç kullanmadımda
Benimki henüz daha da küçük ama ben ağustosta saglik ocaginda tetanoz aşısı yaptirdim takip kagidi verildi bir ay sonrasında bir asi daha var yarın gidicem ne aşısı ogrenicem.şeker yuklemesi yaptirmismiydiniz ben yaptirmicam.ne kadar cok yazisma olmus kizlar, okuyamadim valla. tedavisi olanlara sabir,sans ve sifa diliyorummm..Doguma bnm gibi az kalanlara sorum var, kan tahlili falan yaptiriyor msunuz? Dr neler istiyor? Artik biseye bakmiolar sanirim, dr farkli bisey istemiyo. Sadece 1 ay arayla tetanos asisi yaptirmami istedi.
Bant konusunda aydınlattığın için tşk ederimO bant östrojen bantı, estrofem hapıyla aynı işi yapıyor, bazılarına hap çok yan etki yapıyor, bantta bunlar en azında bende olmadı. Bir tavsiyem yok, çok genel olacak ama rahat olmanı tavsiye edebilirim sadece... Zihnin ve ruhun rahat olmalı... Pimpirik hiçbir işe yaramıyor, bilakis olumsuz etkiliyor. Ha bir de sorgulamak lazım tabi ama her tedavi o kadar kişiye özel ki, mukayese de etmemek lazım..
Ben asıl tebrik etmek istedim, kızın da tüp bebekmiş anlaşılan... Yani ikinci için tekrar tedaviyi göZe aldığın için tebrik ederimbüyük konuşmak istemiyorum ama sonuçta hormon alıyoruz. Sağlıkla doğurayım kızımı, 6 ay sonra korunmayı bırakırım, artık belki kendi gelen olur bir tane... ( sebepsiz infertiliteydi) ama inan tekrar hiç gözüm almıyor ...
Benimki henüz daha da küçük ama ben ağustosta saglik ocaginda tetanoz aşısı yaptirdim takip kagidi verildi bir ay sonrasında bir asi daha var yarın gidicem ne aşısı ogrenicem.şeker yuklemesi yaptirmismiydiniz ben yaptirmicam.
SENIN dr t etanozu gerekli görmemiş, bende sorduğumda yaptirabilirsin sakıncası yok demisti, neye göre yap yapma diyorlar bilmiyorum.evde şeker ölçüm cihazın mi var, bende temin edip öyle baksam ara ara iyi olur gibi.Tetanozu 3 doz halinde vuruyorlar, 2.dozudur o da..
Yükleme de yaptırmadım, evde kendim takip ettim açlık tokluk şekerini, rakamlar normal çıkınca da yaptırmadım, doktor bana bırakmıştı.. Şimdi de arada bir ölçüyorum, dikkat ediyorum kendimce..
SENIN dr t etanozu gerekli görmemiş, bende sorduğumda yaptirabilirsin sakıncası yok demisti, neye göre yap yapma diyorlar bilmiyorum.evde şeker ölçüm cihazın mi var, bende temin edip öyle baksam ara ara iyi olur gibi.
tetanoz ilk iki kere bir ay arayla sonra da senede bir olmak üzere toplamda 5 kez yapılıyor bütün ömre yayılıyormuş etkisi. ben de sonuncuyu olacağım seneye. şeker yaptırmaya gidip bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim. ne acı günlerdi onlarBenimki henüz daha da küçük ama ben ağustosta saglik ocaginda tetanoz aşısı yaptirdim takip kagidi verildi bir ay sonrasında bir asi daha var yarın gidicem ne aşısı ogrenicem.şeker yuklemesi yaptirmismiydiniz ben yaptirmicam.
tetanoz ilk iki kere bir ay arayla sonra da senede bir olmak üzere toplamda 5 kez yapılıyor bütün ömre yayılıyormuş etkisi. ben de sonuncuyu olacağım seneye. şeker yaptırmaya gidip bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim. ne acı günlerdi onlarbana hiç şeker falan deme
amin canım teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, geçmişte kalsın hepsi, çok üzücü şeyler yaşamışsın... Bir an önce yavruna kavuşursun dilerim..
Canım yaşadıklarının mukafati hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş şeker yüklemesi yapılmış mıydı sonrami ogrendi çok üzücü bir durum hayata hiçbirşeyin garantisi yok maalesef Allah.bizi evlatlarimizla sinamasin ins..canım inş hamissindir adet kaç gün geçti idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok..doktorunu ara sor neden adet gelmiyor acaba..amin canım teşekkür ederim.
canım benim sağolasın. 25 haftalıktı ilk kayıbım ölü doğum oldu. şeker yüklemesine gittiğimde kontrol de edelim dedi doktor. doktorun suratı kontrol sırasında bembeyaz oldu çünkü detaylı ultrasonu yaptırmıştık çok sağlıklı diyip duruyordu hep. kadının suratını görünce ölmüş mü diye sordum direk. eşim de o kadar şok oldu ki hala bebek nasıl dedi durdu 5 dakika boyuncaCanım yaşadıklarının mukafati hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş şeker yüklemesi yapılmış mıydı sonrami ogrendi çok üzücü bir durum hayata hiçbirşeyin garantisi yok maalesef Allah.bizi evlatlarimizla sinamasin ins..canım inş hamissindir adet kaç gün geçti idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok..doktorunu ara sor neden adet gelmiyor acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?