Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Canım acini hatırlatıyorum cok.soru soruyorum hareketlerini hissetmeye baslamisindir 25 haftada hareketlerin azaldığını hisetmismiydin bende bugün kendimi çok.yordum yemeye misafir aldım kendime kızıyorum her yerim argriyor şuan Allahım korusun minisimi Allaha emanet..canim en azından gebelik yok ona gore söktürücü kullanırsınız doktorunu aradinmi peki..

Eeee belki bu bir mucizedir.. Yetişkinleri çocuklardan ayıran tek şey hayal kurma gücümüZün büyüdükçe yok olması değil mi... Sen iste, umut et, ne kaybedersin...
Peki bu iki melek Bebek için araştırma yapıldı mı? Genetik bir sorun olabilir mi diye..

Sonuç geldim negatif. hiç şaşırmadım.

Uff bunu şimdi gördüm. Diğer mesajımı es geç lütfen.. Tabi umut etmekten vazgeçme
Demek ki Zaman'ı değilmiş. Demek ki bedenin henüz hazır değilmiş. Kaç yaşındasın peki? Rezerv azlığı, erken menapoz gibi bir sorun var mı?

Gülneva aynısını ben de dün yaşadım, iki gün üstüste çooook yoruldum, ve dün pişmanlıklar içinde öZürler diledim kuzucuğumdan bir daha böyle yapmayacağım, üst üste denk getirmeyeceğim işleri diye... Bugün de neredeyse tüm gün yattım.. Ne tuhaf bir hismiş

Hamiş anneler size bi sorum var ağrım var dünden beri bu tutmadı demek olabilor mi bugün 5.günüm ve 5.gün embriyosu transfer edildi moralim bozuldu biraz

Hamiş anneler size bi sorum var ağrım var dünden beri bu tutmadı demek olabilor mi bugün 5.günüm ve 5.gün embriyosu transfer edildi moralim bozuldu biraz

Hayır, tutunmuş ya da tutunmamış olabileceğini anlayabileceğin hiçbir net işaret yok. Herkes sonuca ve hissettiklerine göre kendince yorumlar yapıyor ama hepsi hissi ve kişisel.... O sebeple sen hep olumlu düşün, transferden test gününe kadar tıbben hamilesin, keyfini çıkar, stres rahim kaslarını da tıpkı mide gibi etkiliyor.. Zaten şu aşamada ne yaparsan yap tutunacaksa tutunacak, doğal seleksiyon artık. O yüzden sadece Mutlu ol, bize de tez Zaman'da pozitif haberlerini yaz

Çok tşk ederim cnm inş Sende bebisini sagsaglim kucagina alırsın ins güzel haberler yazarım bugün bi hüzün var üzerimde biraz ağladım da bilmiyorum artık her şeyin hayirlisi cnm

Erken menapoz olmaz inşallah yaşım nerdeyse 39. Rezerv geçen sene amh 0,50 idi

Kan pıhtılaşması çıktı canım malesef.

Yok canım bize yasak koymadı sonuçta doğal yoldan da olabilir dimi?
Evet ama benim drum yasaklıyor kanka olduk resmen yav
Agustos opu oldum zaten bu ayda transfer var ilac içiyorum
Sormadım ama İlac kullandıgımız için veya enfeksiyon olmasın diye yasakladı diye dusunyrm bende

Azalma hissettim ama herkes normal dedi bir de ayaklarım kütük gibi şişmişti. Kimseyi dinlememek gerekmiş bunu öğrendim.

Sormadım ama İlac kullandıgımız için veya enfeksiyon olmasın diye yasakladı diye dusunyrm bende
Ama ben henüz ilaca başlamadım ya belki ondandır. İnşallah biran önce adet olurum da başlarım.

Ha birde ben opuyu ta temmuzda oldum :)

Offffff çok çok üzüldüm .....çok büyükmüş ama neden kaybettiniz...Allah sabir versin.

Canım o kankalik hamiş kalicada devam ediyor ins sende hamiş kalırsında devam eder..tedavilerim devam ederken benim doktorum da yasaklamamisti mesela.

Canım suan yeni popoyu yere koydum ayaklarımı uzatim karnımi oksuyorum tekme atsin diye ama oda çok yoruldu galiba uyudu hiç tekme atmaya niyeti yok..çok değişik bir duygu hem suçluluk gibi ama bir daha kimseyi yemeye almam bu son olsun Doğumum olana kadar inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…